En egenskap jeg verdsetter høyt

Klisje… men, nytt år, nye muligheter. 2022 var egentlig et veldig bra år, men planen er å gjøre 2023 enda bedre. I dag er det 6 januar og hverdagen er allerede godt i gang noe jeg syns er utrolig deilig etter mange sløve dager. Misforstå meg rett, jeg liker ferie og at alle er hjemme, men det er noe med rutinen i hverdagen som jeg liker. Akkurat i disse dager er jeg veldig glad for at jeg ikke behøver å dra noen plass, været er jo som dere vet, snøete. Koselig vær å være inne i kan man jo si og mine arbeidsoppgaver foregår her hjemme og det er ikke helt feil nå for å si det sånn.

 

Det positive skal seire over det negative i nesten alle valg jeg tar, det er en egenskap jeg verdsetter høyt hos meg selv om det er lov å si. 

 

Vel, tiden flyr og fredagen har ankommet og helgen står for dør, nå er akkurat handleturen unnagjort og det var jo en opplevelse. Blir vel måket etter hvert tenker jeg. Mens jeg sitter her og ser ut så er flere av mine venner enten på plass i syden eller på tur dit og ja, jeg kan kjenne på en god misunnelse akkurat nå. De er heldige, det er sikkert og visst! Men, det er jo vi også, det er ikke så verst når peisen knitrer og man vet at det er helg. For er det en ting som er viktig for meg så er det å finne frem det positive med de situasjoner man KAN finne noe positivt i. Er du flink til å gjøre det i dine situasjoner? 

 bride-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER