Hvis du kan forandre ditt sinn

Så kom skrivelysten, nå er klokka 23 på tirsdags kveld og dagens gjøremål er over. Når jeg har dager som er litt hektiske så er det godt å bare sette seg ned å “lande” litt liksom før senga skal innta’s. Nå er våren her, vi er i mai og da begynner det å krible litt etter å sette i gang for fullt ute og som alltid ligger det noen planer på lur. Litt vedlikehold trengs også rundt omkring, men det er jo bare sånn det er. 

 

I fjor så bestemte jeg meg for å gjøre et forsøk på å overvintre noen planter, men det gikk rett til H”#¤%%&&! Men, da har jeg prøvd i hvert fall. Har ikke akkurat grønne fingre på vinteren kan man si. Ambiplants har noen meget fine kunstige planter og jeg vurderer faktisk å gå til innkjøp av et par av de der. DE skal jeg klare å ta vare på gjennom vinteren vil jeg tro.  

 

“Hvis du kan forandre ditt sinn, kan du forandre livet ditt.” 

 

En ny dag, nå er det Onsdag og solen skinner fra en nesten skyfri himmel. Det er en god start på dagen, sol gir energi. Ikke bare til meg, men til trærne som blir grønnere og grønnere for hver dag som går. Altså, hvor digg er ikke det. Helt fantastisk spør du meg! Energi er noe vi alle trenger på en eller annen måte hver eneste dag. Jeg har ihvertfall virkelig trengt det i det siste og i dag kjenner jeg at jeg lever, fylt av god positiv energi.  

 

I det siste har jeg tenkt litt og jeg har funnet ut en ting. Hvis jeg ikke stresser med å skulle få blogginnlegg helt ferdig på 30 min hver gang, men skriver litt nå og da i samme innlegg, så tenker jeg ting blir enklere. Så det skal jeg prøve på en liten periode, så lenge det ikke blir rotete så burde jo det være en ting som kan la seg gjøre. Det gjelder å tenke riktig iforhold til ting man skal gjøre så går det meste i boks. Null stress liksom!

bentron-calligraphic-font