Jeg takler ikke å ta på den….

Huden er løs, glatt og ekkel, jeg takler ikke tanken på å ta på den, smøre den inn, nappe litt hår her og der, og det verste av alt, fylle den..

Jeg har EN gang i mitt liv tilberedt en kalkun, og ALDRI mer, det er det ekleste jeg noen gang har gjort. Med sitt løse skinn og sprikende bein. Så de årene jeg var alene, ble jeg enten bedt bort eller så måtte jeg ringe Rescue Squad (les mamma) hehe. For jeg elsker kalkun når den er ferdig stekt 🙂

Så er det siste dagen i året, og i morgen starter vi med blanke ark, jeg gjør det i hvert fall. Men først, nyttårsaften. I kveld er det feiring, barna gleder seg til raketter og stjerneskudd, og vi gleder oss til spill og moro i vente på midnatt 🙂

Vær raus med oppmuntringer, ikke fordi du alltid føler for det, men fordi virkningene er så gode. Ønsker alle et riktig Godt Nyttår og en minnerik feiring av det gamle, og takk til alle dere som har gjort mitt år til det beste <3 <3 <3 

Vi blogges i 2019, Nyttårsklem fra meg til deg <3

 

Viktig å tenke på…

*Dype tanker, lette tanker, personlig, rett fra levra, ærlige, og åpne innlegg. Som definerer meg, som viser deg hvem jeg er på godt og vondt. Det er slik jeg vil at min blogg skal være, og håper dere er enige*

Nå er dette året snart over, bare 1 dag igjen. Jeg husker jeg tenkte på denne tiden i fjor at 2018 det skal bli et bra år, og det har det jammen meg vært. Jeg lager meg aldri nyttårsforsett, men tenker alltid: «hva kan  jeg gjøre bedre eller annerledes neste år»

Noe vi alle kan gjøre og tenke mer på i 2019:

 • Strekk ut en hånd uten å forvent noe tilbake
 • Imponer deg selv istedenfor å skulle imponere andre
 • Respekter andre
 • Ha troen på deg selv, og ikke gi opp så lett
 • Ikke bry deg om hva andre tenker om deg
 • Lytt til din magefølelse, den er som regel alltid rett
 • Ikke kritiser deg selv for alt du IKKE kan, men belønn deg selv for det du ER og det du KAN.
 • Ta vare på de du bryr deg om

Mange ting man kan tenke på, men det aller viktigste er å ha det bra, både med seg selv og andre <3

Ønsker dere en kjempefin dag <3 klem fra meg

 

Du skal ALDRI knekke meg!!! del 2

Fortsatt er angsten en del av min hverdag, men nå velger jeg å bestemme selv. Bestemmer meg for at jeg SKAL når jeg ikke vil. Det verste jeg vet er når andre sier: «Herregud, det er ikke farlig eller du MÅ bare gjøre det, det blir ikke noe bedre av å ikke gjøre det!» Jeg skjønner at det er godt ment, men akkurat der og da er det vanskelig å skjønne..

Ingen vet hvordan det virkelig er om man ikke har opplevd det selv. Det er det samme som at jeg skal si : «Jeg forstår hvordan du har det etter at du mistet din mamma eller pappa!» Nei, jeg gjør ikke det, jeg kan overhodet ikke tenke meg til hvordan det er. Men jeg mener det godt <3

Jeg følte jeg måtte avslutte forrige innlegg skikkelig, for jeg følte at det var ting som var usagt. Som for eksempel, sliter du med angst, og ikke snakker med noen om det, så gjør det deg bare vondt verre. SNAKK OM DET! Det er så mange som er i samme båt. Dette er en ting man overhodet ikke er alene om.

Jeg har det bra i dag, lever med det og klarer meg flott. Det beste med alt er at jeg uten å føle meg null verdt kan si: «Dette vil jeg ikke, jeg klarer ikke» eller «Nei, jeg blir ikke med, jeg føler ikke for det» Uten og måtte forklare meg hver gang. Hvis jeg prøver, feiler og gir opp, så vet folk hvorfor. Så får jeg prøve igjen og igjen til det går.

Klem fra meg, som har det helt topp i dag <3

*De gærne har det godt hehe*

#blogger #nyblogger #angst #snakkomdet #åpenhet #snapchat 

Du skal ALDRI knekke meg!!!!

«Veggene rundt deg kommer nærmere og nærmere, og det kjennes nesten ut som at taket trykker deg i hodet, da vil du helst komme deg vekk»

Akkurat sånn har jeg hatt det altfor mange ganger. Jeg har før fortalt om min dødsangst og min tid innestengt i huset, men det stoppet jo ikke der. Det var bare starten på resten.

Hverdagen min var ensom, om jeg var sammen med folk, så var jeg allikevel så alene. Alene med min dumme sosiale angst! Den jævla angsten styrte meg i mange år. Og jeg lot den gjøre det, det var jo bare et par stykker som visste om dette så for resten av folk jeg omgikk så var jeg helt i orden, de skulle bare visst da det de vet nå.

Min hverdag var preget av hjertebank, kaldsvetting, kvalme og hodepine. Var alltid dårlig pga dette. Prøvde og feilet så mye, måtte dra Daniel ut av kino fordi jeg ikke taklet og være der, sprang med han fra Sirkus, jeg måtte hjem, og en dag klarte jeg ikke å hente han i barnehagen. Det var helt JÆVLIG !!

Jeg leste litt i mine dagbøker fra den tiden, og her er et utdrag fra tiden jeg hadde det som verst:

 «Fy Faen, så jævlig denne dagen har vært, jeg er så glad for at jeg har deg, min kjære dagbok å fortelle dette til. INGEN forstår meg. Er sikkert fordi ingen vet, men jeg tror ikke noen forstår. Jeg klarte ikke å handle, måtte gå fra full handlevogn på butikken i dag…… igjen!!!!! Trodde jeg klarte det i dag, men neida, du tok meg din jævla angst!»

I dag er det litt vondt å lese disse dagbøkene, de er mange, og de er stappfulle, det var liksom den eneste trøsten jeg følte jeg hadde da. Til slutt bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle la angsten styre meg lenger, nå skulle jeg styre den!! Og jeg klarte det, så NÅ styrer jeg deg, du skal ALDRI ta meg en gang til, jeg forteller om deg nå, du er ikke hemmelig lenger. Så NÅ eier jeg deg din drittangst!!

 

 

 

Skjørt hjerte..

10 ting du kanskje ikke visste om meg <3

 • Hver kveld når jeg har lagt meg MÅ jeg stå opp igjen og dobbeltsjekke om alle dører er låst, og alle stearinlys er slukket, litt slitsomt.
 • Hvis noen kjefter på meg eller snakker litt hardt til meg så gråter jeg, skjørt hjerte.
 • Jeg gråter også når flyet jeg er med i tar av, dødsredd.
 • Selvtilliten min er på bånn, mål for 2019 er å fikse det.
 • Jeg har angst, det har blitt bedre med årene.
 • Går aldri opp på et loft, det kommer ikke på tale.
 • Jeg er kjempe kreativ, og får til det meste jeg begynner med, gir meg heller ikke før jeg har fått det til.
 • Jeg er kjempe tålmodig, starter på nytt om jeg feiler.
 • Sta som et esel, når jeg mener jeg har rett.
 • Ydmyk, omtenksom og kjærlig, bryr meg.

“En ung frk Lene”

Vi har alle våre ting som gjør oss til oss, dette er litt om meg. Dette er ting jeg ikke roper høyt om men som er med i min hverdag. Klarer også å se det positive i meg selv, og det er jeg glad for. Det er viktig <3 Husk å elsk deg selv også i livet 🙂

Klem fra meg 🙂

Jeg er sjalu !!

Hvite strender, blått hav, varme dager, paraplydrinker, og ikke minst iskald øl. Venninna mi og familien dems er i Thailand og jeg misunner dem. Hun sender videoer og bilder og de nyter dagene. Heldiggriser <3 Kunne vært der vi og, men jeg er så redd for å fly og vet ikke hvordan jeg skulle klart og kommet meg til Thailand. «Skulle gått tog da vettu»

Det er så irriterende at det skal stoppe meg. Flyr jo, men ikke såååå langt. Selv om at jeg vet at det er ganske så trygt oppi lufta, tryggere enn å kjøre bil, men tanken inni meg er «herregud, tenk hvis tenk hvis» Nei, jeg får vel snu om tanken, og bli litt tøffere i trynet. For jeg er skikkelig sjalu på de som faktisk får oppleve dette… Men koser meg med bildene hun sender da <3

*Kos dere masse, dere fortjener det*

Hvorfor dømmer du andre?

Han er tater!! Hold deg unna, de bare stjeler og de eier ikke hus, de har bare campingvogner, barna får ikke lov å gå på skolen og du kommer ikke til å bli godtatt i familien!!

Rykter!

Dette var ting jeg fikk høre fra bekjente i Larvik da jeg møtte Glenn, som er pappaen til vår sønn. Jeg for min del hadde ikke brydd meg om de sa han bodde under ei bro, jeg var 18 år og skikkelig forelska. Men må jo innrømme at innerst inne så lurte det en liten tanke «er det sant tro, hva gjør jeg da?»

Møte med familien

Etter en stund så skulle jeg få møte familien, og jeg var så nervøs at jeg holdt på å dø litt, men herregud for en velkomst jeg fikk. Mammaen og pappaen hans var jo såå utrolig snille og gode mot meg. Og tok meg imot med åpne armer <3 Heeey, de godtok meg og det samme gjorde resten av hans familie også.

Vår alles far , savner deg <3

<3 <3 

Stjeler de?

Var med mammaen og søstrene hans en del, i byen, på butikken og jaggu betalte de for varene HVER eneste gang. Glenn var på jobb hver dag, og det eneste «tyveriet» jeg var vitne til var en sjokolade i ny og ne på Texaco hehe. Alle har vel noe rusk i lomma? Det tenker jeg DU også har.

Skolegang

Daniel, vår sønn, vokste opp, GIKK på skolen, gikk videregående, TOK FAGBREV og eier i dag eget firma, så skolegang fikk han lov til som alle de andre barna i familien. Så d så!

For alltid

Selv om det ble slutt mellom Glenn og meg, så har jeg den dag i dag godt vennskap med både han og resten av familien, noen av de er også mine aller beste venner, og kunne ikke tenkt meg å vært det foruten. Fordommer er noe man burde grave ned og man skal ikke dømme noen etter rykter. ERFAR SELV, før du dømmer!! Vi er alle like verdige som mennesker uansett spør du meg.

«Tren på å ta et skritt tilbake før du dømmer andre»

Slike dager er gull verdt :-)

Dagen i dag startet med at jeg tok meg en tur ned på Bjønnes for å få med meg soloppgang, men bikkja var sta( ikke at han bestemmer) han ville ikke bli der frem til sola kom opp :-/ Det var også litt kaldt så det var greit, men fy flaaaaaaaate så vakkert det var der, bare se her… DÅÅÅÅÅÅÅÅN <3 <3 <3

Da jeg kom hjem igjen begynte vi (les Rune) å lage mat . Veldig kjekt å ha en kokk her i huset, han disker opp, og mamma kom også med noe mat hun hadde laget. Jeg pyntet bordet og gjorde alt klart til at familiene våre skulle komme, det er så moro og koselig å fikse til selskap.. I LOVE IT <3 … håper dere alle har hatt en knall dag, og fortsatt har det 🙂

 

Som du ser har vi kost oss masse , og nå er det brettspill og storytime på menyen <3 Nyter disse dagene her, men skal bli godt med hverdag også, blir JÆKLA mye god mat om dagen da Tiiihiii 🙂 Ha en fortsatt herlig kveld alle sammen 🙂

Klem fra meg  <3 

 

Det er helt magisk <3

En av mine drømmer er å kunne feire jul og nyttår på en hytte, der det garantert er snø. Litt sånn «Last Christmas» type med mange vennepar. Eller HELE familien <3 Herregud, hvor stas hadde ikke det vært, den måtte så klart vært stor nok så det var nok rom for alle og enhver. Var på familietur i Vrådal i oktober, på en svær hytte, og det var så kos at det frister til gjentagelse. Bare denne gangen på ei hytte inni skogen en plass, slik som dette for eksempel <3 <3 <3

Med god julepysj, fyr i peisen, juletre, kakao i koppen (eller noe annet) brettspill, kortspill, koselige samtaler og middagslaging i fellesskap <3 ahhhh det er sikkert så utrolig koselig i jula da. Jeg er en drømmer, det har dere vel skjønt hehe, og noen av de drømmene jeg har kan faktisk gjøres om til realitet (kanskje ikke kvaliteten, størrelsen og utførelsen på denne drømmehytta). Men viktigste er samholdet, opplevelsen og nye minner sammen <3

//bilder fra pinterest

Det er jo helt magisk <3

Ha en fin dag 🙂 

Salg Salg Salg :-)

Reklame | Kremmerhuset NO

Jeg har alltid elsket interiør og stæsj, og jeg er så glad for at romjulssalget er i gang. Kremmerhuset har alltid det meste av hva jeg trenger i huset, og de har så mye fint man kan gi bort i gave. Akkurat nå er det OPPTIL 70% på interiørvarer, masse fint.. så ta en titt du også 🙂 Klikk på kremmerhuset under her så kommer du rett til salget, og hvis du bestiller noe via min side så får du fri frakt på kjøp over 500kr  🙂 Kos dere med salget, det har jeg gjort <3 God Romjul  🙂

Klem fra Lene :-)))