Ikke i år heller

Selve julen er ferdig og “hverdagen” er litt i gang igjen. Denne julen har igjen vært litt kuppa sånn pga at jeg fikk jo cåråna da….IGJEN! Det var 3.runde det. Vil jo helst ikke smitte foreldrene våre, men heldigvis kom de som skulle komme på julaften likevel og det har gått bra. Influensa’en er faktisk ganske så mye verre for de som har/har hatt det. Ingen andre her i huset har fått noe heller så da skal man ikke klage. Vi har det jo så bra alle mann.  

 

1 og 2 juledag ble tilbrakt i sofaen med film og litt for mye godt å spise, så det er vel på tide å komme seg litt i gang med vanlige dager igjen. Er jo ikke nødvendig å kose seg max HVER dag. Men kost oss, det har vi så absolutt. Vi avtalte ved jul i fjor at vi skulle se en harry potter film hver dag frem til vi var ferdige med alle denne julen. Det er faktisk første gangen jeg ser HP filmene så det var kanskje på tide. 

 

Vi har vært hos mamma i julen, der fikk vi servert nydelig mat og hadde det hyggelig. I går var det veldig koselig besøk her hos oss. Nå ser jeg frem imot nyttårsaften og middagsgjester her hos oss. Så er vel ferien over for denne gang etter det. Jeg har virkelig troen på 2023 og gleder meg til å sette i gang med nytt år. Nyttårsforsetter eksisterer ikke for meg, så det har jeg ikke i år heller, men ønsker og mål for hvert nye år har jeg alltids, også denne gang. Har du nyttårsforsetter? 

radith-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Men..nå holder det for denne gang

Det begynner å nærme seg en måned siden jeg skrev her inne sist og det er kanskje litt lenge siden. I hvert fall for meg, men jeg har fått på plass mye av det jeg skulle og er fornøyd med det. Har hatt besøk fra nord, vært i Sverige en tur og er helt ferdig med alt og DET er godt. Nå gjenstår det bare å få handlet inn til jul så er jeg klar for julaften her hjemme i godt selskap. Vi blir 8 stk og jeg syns det er så kos å stelle i stand til slike familiekvelder.  

 

Jeg har laget mye snacks til jula i form av karameller, makroner, kokosmakroner, sjokoladeboller, kransekakestenger, brune pinner, serinakaker, pepperkakehus, oreoreindyr og julebrød. Men…nå holder det for denne gang! Jeg har gitt bort mye av dette også til både venner og familie. Det gleder meg å gjøre <3

 

I dag har vi feiret bursdag for jentene her i huset og da tenkte jeg at jeg skulle gjøre en vri på sjokoladekaka. Jeg bakte vanlig langpanne sjokoladekake så lagde jeg også fyllet og blandet alt sammen med litt kokos. Så formet jeg det til kongleform og satte inn cocopops slik at de ble seende ut som kongler. Strødde på litt melis og voila, sjokoladekakekongler. Artig å prøve noe nytt vil jeg si. Ellers så har det faktisk gått en måned siden sist nå og det er lenge!! Det skal ikke bli så lenge til neste gang og jeg håper dere alle har det bra, det har jeg. 

Stor klem til dere

radith-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER