Kan du drømme det, kan du gjøre det

To fornøyde fjes etter en lang arbeidsdag i går som viste gode resultater. Vi blir jo litt stolt av oss selv når vi jobber og jobber og vi ser at dette blir bra. For det vi har holdt på med er skikkelig vanskelige vinkler, og alle hjørnene hadde forskjellige grader. Men vi fikk det til og vi ble så fornøyd. Jeg har nemlig hatt så lyst til å bygge inn dette bassenget i mange mange år, men nå tok vi tak i det.

 

Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet

 

Vi er ikke helt ferdige, men får ta resten i morgen. I dag så er Rune borte og det er helligdag, så da lar vi saga stå. Det er faktisk godt også med en dag uten snekring. Slik var jo bassenget før, jeg var så lei av den hvite kanten og jeg syns den “ødela” litt for helheten på verandaen. Men nå er jeg happy, nå gjenstår bare noen skruer foran og noen fakk bak pluss delen ved skimmer og pumpeanlegg, så er det komplett.

Vi hadde jo lyst å gjøre noe med et tau, men vi var usikre på hva, først så tenkte vi å ha tau rundt hele langs gulvet. Men så fant vi ut at det kunne bli litt mye, så vi lagde noen detaljer med tau og noen kobberfester i alle hjørnene. Det ble veldig fint. Så jeg regner med at jeg må vente til våren med å beise det. For bassenget blir jo brukt nå fremover, så da rekker det aldri å tørke.

 

Kan du drømme det, kan du gjøre det

 

I går kveld så hadde vi besøk av et vennepar, det var så koselig og vi satt ute i flere timer. Sovna som en stein når vi kom oss i seng i 00.30 tia, da var vi begge klare for drømmeland for å si det sånn. Alt i alt har denne pinsehelgen så langt vært fantastisk fin og enda så er det en dag med helg til. Håper dere har hatt det fint også og fortsetter med det både i dag og i morgen 🌸

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

Den som har kjærlighet kan unnvære mye annet

Våknet litt før klokken sju i dag, da var allerede Rune oppe og hoppet. Det er så godt å stå opp tidlig, spesielt når vi har planer for dagen. Herlighet for et vær vi har nå, denne pinsen blir jo bare HELT topp. Jeg er så utrolig glad for at jeg har en handyman i hus, han er altså så flink til å realisere mine tanker. Og som regel matcher våre tanker om et byggeprosjekt. Vi rett og slett koser oss så innmari med å jobbe sammen.

 

Vi fikk et lite problem i går når slangen fra bassenget begynte å lekke skikkelig, det endte med at vi måtte tømme ut nesten alt vannet. Men da fikk vi byttet til ny skimmer samtidig, og i dag måtte vi bytte slanger. Nå virker det å være tett og bassenget er snart fylt opp igjen. Men nå er jo vannet kaldt da, og vi som hadde fått 29 grader i det. Men men, bare å smøre seg med tålmodighet og varme opp på nytt.

 

Den som har kjærlighet kan unnvære mye annet

 

Hver eneste vår så er det litt start trøbbel, men det er bare slik det er. Det er verdt det på en måte, og nå blir det bare så fint når vi blir ferdig med å bygge det inn. Vil ikke vise det før vi er helt ferdig, men jeg gleder meg til å vise dere som har lyst å se det. Vi forsøker oss på noen detaljer som vi tror kan bli fint, men det er langt ifra sikkert enda. Men kjenner jeg oss rett så finner vi en løsning. Vi tenker best sammen.

 

Ellers så skal vi ha litt besøk i kveld og skravle litt, det blir koselig. Tiden flyr når jeg skriver så nå får jeg avslutte og ta i et tak sammen med snekker’n min. Ønsker dere alle en fantastisk pinseaften, håper dere skal kose dere masse ❤ Det skal vi

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

Ufrivillig lys show utenfor vinduet

Jeg vil kanskje ikke si at vårt lys show ser helt slik ut, men jammen meg har vi samme fargene. Hver kveld når mørket faller så begynner det i bassenget vårt. Vi har slikt undervannslys som har 17 lys show og masse forskjellige farger. Nå har fjernkontrollen sluttet å virke og den sluttet ikke å virke på en farge, men på mange farger.

 

MANGLER BARE MUSIKKEN SÅ ER DET SOM Å VÆRE PÅ DISCOTEK.

 

Jeg syns det er litt flaut at det blinker å lyser hver eneste kveld, men ikke så flaut at jeg slår det av. Det er jo så koselig med lys. Men gjerne med en fast hvit farge, så i dag fikk vi kjøpt en ny kontroll. Phuu, da fikk vi fikset det før pinse, men neida. Når vi kom hjem så virket nemlig ikke den heller og vi får ikke byttet den før tirsdag.

Litt lys har kanskje aldri skadet noen, så det får vel bare være all verdens farger som lyser opp utenfor. Kunne vært verre!

Ha en god natt 😘

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

Sommer vibber A til Å

Ahh, endelig så er det sommer, den har virkelig vært etterlengtet.

Bassenget er oppe og går, så det er bare å ta seg en dukkert hver dag.

Corona pandemien skal ikke stoppe oss fra å ha en fin sommer.

Dagene går til å snekre og kose oss i sola.

Elsker det å endelig høre å se folk i gatene igjen.

Ferien i år blir hjemme og på hytta en tur.

Gudskjelov så elsker vi å være hjemme å styre med hus, barn og vi nyter livet.

Håper solen skinner over oss alle HELE sommeren.

Ildsted ute er noe vi har drømt om lenge, det hadde vært gøy å klart å støpe det.

Jeg nyter livet for tiden, og det er så utrolig deilig.

Kanskje jeg skal produsere blomster selv neste år, blir litt inspirert av Stina.

Livet på sommeren er bedre, det merkes på alles humør.

Man glemmer nesten at det pågår et virus i verden.

Nå har man liksom tid til å fokusere på helt andre ting, og for meg er det ekstremt deilig.

Og nå er det ikke lenge før jeg skal til frisøren, tror jeg går for sommerlige striper. Planen var å farge det mørkere i bunnen, men det er egentlig bare tull nå på sommeren. Tar det til vinter’n.

Planting av blomster har latt vente på seg i år, men det kommer snart. Gleder meg.

Q er fortsatt en vanskelig bokstav å finne ord på.

Ripsbusken vi trodde var død i fjor har kommet seg bedre enn noen gang, det er positivt.

Svanhild koser seg i bassenget ❤

Tror vi på meteorologene så blir dette en knallsommer.

Undrer om de har rett, da har vi noen fine, varme dager i vente.

Varmen er ihverfall hjertelig velkommen til oss alle, det er jeg helt sikker på.

Waldorfsalat er et veldig godt tilbehør til grillmat. Liker du det?

XoXo

Yacht er vel det man skulle hatt denne sommeren. Men vi får nøye oss med flytemadrass.

Z-ene er lite brukte bokstaver i vårt språk, og jammen ikke mange fornuftige ord å få ut av de ihvertfall.

Ære være lukten av nyklipt gress, det er så sommerlig som det kan bli.

Ønsker meg en liten kamerat som går av seg selv hele sommeren, jeg ser at plenen til naboen som har en robotklipper er veldig fin og grønn. Virker som det er noe alle burde hatt.

Åh for en herlig dag det blir i dag, jeg gleder meg til snekring, grilling og god bakgrunnsmusikk.

Ha en strålende fredag 🌸

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i dag har vært verdifull!

For en utrolig fin dag jeg har hatt i dag, jeg har jo som dere vet vært ganske så hysterisk i forhold til corona. Jeg har sluppet litt mer opp og endelig etter litt over 3 mnd har jeg hatt noen av mine venninner her på lunsj. Det var så utrolig koselig, og skravla gikk i ett om alt og ingenting. Herlige jenter og de beste vennene mine.

Jeg var litt usikker på hva jeg skulle servere, men solen været var så ekstremt godt at jeg like godt grillet lunsjen i dag. Det falt i smak, og det er jo det som betyr noe. Timene gikk til mye latter og litt tårer. De er imponerte over hvor fint det har blitt her på vår uteplass og det gjør meg så stolt, spesielt siden vi faktisk har gjort alt selv. Da betyr det så mye mer.

Jeg fikk både lilla og oransje fantastiske roser og det er jo min favorittblomst så jeg ble så glad. Dette er venninner jeg har hatt i 30 og 36 år og vi har nesten hatt daglig kontakt siden vi møttes aller første gang. Og jeg håper at vi har hverandre i mange år til. Dagen i dag har vært verdifull!

Nyt kvelden 🌸

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

Når et liv brennes ned

I går kveld kjente vi at det luktet skikkelig brann, det liksom snek seg inn gjennom vinduene. Vi er vant med at naboen brenner i bålpannen ofte, men det var på en annen måte. Så vi kjørte oss en tur for å se hva som foregikk, og møtte både en og 2 brannbiler. Og litt lenger ned i gaten så vi en røyksky som var mer enn et lite bål.

 

De fleste har det meste av livet sitt inni et hus, så det er jo som å se på at et liv brennes ned. Men så lenge menneskeliv ikke går tapt så kan man bygge opp et nytt liv heldigvis

 

Der var det et 2 etg hus som var helt overtent og det virkelig ikke ut som om at det kunne bli reddet. Det ble det ikke heller, det brant til grunn og det er så utrolig trist når slikt skjer. Igjen kommer disse tankene om kontraster i livet, da bilde over viser bak min rygg og bilde under viser foran meg

Hele området luktet tap, tap av bilder, trygghet og ikke minst et hjem. Heldigvis kom ingen til fysisk skade, men det er mye sorg i det å miste alt man eier. Et hus kan erstattes, det bygges opp på nytt, men ingenting kan erstatte verdifulle minner. Jeg føler virkelig med dem dette gjelder og håper fremtiden gir nye fine opplevelser i nytt hus.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

Solen i ditt hjerte

I dag er jeg skikkelig treg med å komme i gang med dagen, men nå kjenner jeg at det er på tide å få opp farten. Jeg skal handle litt for mamma som skal lage lunsj til oss i dag. Rune og min svoger skal beise litt hos henne og da vil hun varte opp litt da vet du. Jeg tror jeg skal beise hylla mi ute i dag, må bare måle fukten i materialene først for å se om det er tørt nok. Jeg har gledet meg så til å få beiset den, så jeg krysser fingra for at den er good to go.

 

Gjør det beste ut av hver dag, så skinner solen også i ditt hjerte. Den følelsen er god 

 

I går kveld kjørte Rune og jeg oss en tur ut til Stavern, kikket oss litt rundt og var en tur på besøk hos tante. Det var veldig koselig, det er så altfor lenge siden vi har vært innom der. Det er ganske rart å se hvor folketomt der er på steder der det vanligvis kryr av folk. På en annen måte så er det jo bare et bevis på at folk tar denne pandemien alvorlig. Og nettopp derfor har vi så lave smittetall her til lands og ingenting er bedre enn det.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

Det finnes et lite ord som heter håp

Endelig kan jeg sitte ute å skrive, i dag er det virkelig godt å være ute. Det skal ikke så mye til før jeg blir glad, men det skal heller ikke så mye til før jeg blir tankefull og trist på andres vegne. For over meg fløy det for en liten stund siden et helikopter på vei til kysten for å leite etter en savnet jente fra Porsgrunn. Håper inderlig hun blir funnet i god behold.

 

Det finnes et lite ord som heter håp, det skjønneste i menneskets språk

 

Kontrastene er store på hva folk opplever akkurat i dette øyeblikk. Noen har det bedre enn noen gang, samtidig som noen opplever sitt livs mareritt. Overalt i verden er det forskjellige hendelser som skjer på godt og vondt i dette sekund. Tenker på at man skal være takknemlig for hver dag som går og ta vare på hverandre.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

 

 

Uken som gikk

Akkurat nå

Nå har vi alle mann nettopp kommet oss inn etter litt skravling og kos ute. Middag har vi spist og nå sitter jeg på kontoret og skriver litt. Nå har det plutselig blitt litt grei temperatur ute også da. Men det regner så da er det godt å være inne.

 

Ukens tanke

Jeg må begynne å få plantet blomster, jeg har aldri vært så sen med å få gjort det før. Jeg har bare plantet en eneste blomst. Det holder ikke for meg. Det har jammen meg ikke vært så mye varme å skryte av enda heller. Tenkte at jeg skulle sette i gang forrige helg, men det ble det ikke noe av.

Ukens favorittdag

I denne uken som har gått har jeg 2 favorittdager. 17.mai og feiringen av mamma i går. Alle andre dager har vært fine også, men disse 2 var ukens beste.

 

Ukens irritasjon

Jeg har mistet kopper, sølt kaffe, veltet glass og det er jo bare så irriterende at det skjer gang på gang. Jeg vet jeg er litt klumsete, men jeg vil kalle det uflaks.

 

Ukens arbeid

Denne uken som var fikk vi gjort så utrolig mye, vi malte ferdig rekkverk og beiset ferdig spilene under verandaen. Vi støpte potter og vi bygde en kjøkkenbenk som det gjenstår det litt på, en huske og gjorde ferdig taket på boden. Og vi koser oss så enormt sammen når vi gjør slike ting og det gleder meg

Ukens opptur

Det var helt klart solen i går, for uten den hadde vi hatt et problem. Så takk kjære sol for din visitt 😘

 

Ukens anbefaling

Tenk deg før du kjefter for en ting, det kan kanskje løses med en hyggelig tone.

 

Ukens generelle tips

Lag noe, den følelsen når du lager ting selv og det blir fint er verdt arbeidet. Man får en utrolig god følelse av det.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg trodde vi måtte avlyse

Det var grått og trist vær ute når vi sto opp i dag og et øyeblikk var jeg redd for at vi måtte avlyse feiringen av mamma. Fordi vi skulle være endel mennesker ville vi la denne feiringen foregå ute, vi fortsetter med det å holde avstand sammen. Og det går jo kjempefint og vi får vært sammen alle mann og heldigvis har jeg god plass til det her så da var det bare å vente på solen, den hadde nemlig lovet å dukke opp.

 

Mamma fikk mange fine peoner, hennes yndlings blomst ❤

 

Vi hadde bedt inn til “fest” klokka 14.30 og jammen meg dukket solen opp ca 13.30. Som bestilt, solen varmet og feiringen var reddet. Vi lagde kyllingsalat med masse godt man kunne tilføye salaten, og dekte på langbord ute. Det var mange sulte mennesker så jeg rakk ikke å ta bilde av bordet før gjestene var på salat avdelingen.

Dagen ble helt perfekt og jeg er kjempefornøyd. Rune snekret sammen en huske til Amelia, det var en hyggelig ting å gjøre for henne. Litt justeringer, litt pussing, litt nye tau og litt sånn så blir denne perfekt. Men han rakk ikke å gjøre alt dette før hun kom, så da hang vi den opp slik den var i dag. Hun prøvde den og likte den, det er det viktigste ❤

Håper din lørdag har vært fin også 🌸

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤