Det første skrittet er å si at du kan

Nå skal jeg endelig sette meg ned, skrive litt og fortelle litt om fremgangen i mitt lille firma. Jeg har nå hatt dette bakefirmaet mitt i 9 måneder og jeg trives så godt, dette har gått over all forventning og jeg har mye å gjøre. DET er jeg så himla takknemlig for, jeg er jo ikke en sjel som liker å sitte å daffe så det passer meg utmerket.  

 

Fremover nå så er det virkelig mye jobb som gjelder, vi går inn i konfirmasjonstid og bryllupstid. Enkelte helger er fullbooket og det ligger an til fulle dager med gjøremål. I uken som gikk har jeg hatt fri og fått planlagt godt på kommende kaker. Det viktigste for meg i hektiske perioder er planlegging. 

 

Det første skrittet er å si at du kan

 

Jeg skal bl.annet lage noen vintage bryllupskaker som jeg faktisk bare har gjort en gang før. Det betyr at jeg må øve og det skal jeg gjøre i uken som kommer, det er en viktig del av fremgang. Jeg er så glad for at jeg tok steget og startet Foryoubylene As, det var et stort skritt for meg. Men, som jeg har sagt før, kan man drømme det, kan man gjøre det. 

 

Det er viktig å ha troen på det man driver med. Og det skader jo absolutt ikke med gode tilbakemeldinger heller, for DET motiverer. På instagram deler jeg mye og hadde satt stor pris på om du vil følge meg der. Legger ved noen bilder av kaker jeg har laget i det siste. Takk for at DU kom innom og leste hos meg.  

 bentron-calligraphic-font