Aldri så galt at det ikke er godt for NOE!

Endelig er nettet tilbake på denne pc’en, jeg skjønner ikke hva som var galt annet enn at nettet var borte i 3 dager. Samme det så lenge det virker igjen, herregud så viktig det er å ha en fungerende pc når man blogger. Det går an å skrive fra telefonen også, men det blir så smått og knotete. Og jeg har ikke akkurat det aller beste synet til å skrive mye på en liten telefon, så nå er jeg glad for at jeg kan skrive her igjen.

 

Forandring fryder, det er ihvertfall sikkert.

 

I dag har jeg vært en tur på Amfi og handlet litt for bursdagspenger jeg fikk, jeg trengte litt forandringer i stua. Jeg er litt lei av å ha alt i grånyanser så da fant jeg dette i første omgang, jeg elsker den fargen, jeg elsker pledd og jeg elsker pynteputer. Jeg vet at jeg har sagt 100 ganger at jeg skal male ferdig stua, men jeg har rett og slett ikke kommet så langt enda. Men det skal gjøres i løpet av høsten/vinteren.Jeg må si jeg gleder meg til all opprydding, tørking og ikke minst oppbygging av kjelleren er ferdig. Da først går det an å slappe av skikkelig, det er litt stress for tiden syns jeg. Men sånn er det med disse naturkatastrofene. Ellers så tenker jeg at jeg skal bestille en time til frisøren om ikke så lenge og farge håret litt, for som sagt. Forandring fryder og jeg trenger litt forandring både her og der.

 

Aldri så galt at det ikke er godt for NOE. 

 

Det gleder meg at jeg er tilbake på pc, det gleder meg at solen skinner, det gleder meg at alt ordner seg til slutt. Og i mellomtiden så skal jeg finne nytt gulv, tegne opp forandringer på oppbygging og planlegge litt snekring på en plan jeg har for kjellerstuen. Så noe positivt ut av det kommer det og det er bra. Håper dere alle har det bra, det har vi. Og takk for at du titter innom bloggen min.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

Kommer sterkere tilbake

Jeg skjønner ikke hvorfor pc’en min ikke vil virke mer, jeg føler meg jo helt hjelpesløs uten. Å skrive innlegg feks er ikke like enkelt og jeg kjenner at jeg er avhengig av en fungerende pc. På.mandag må jeg finne ut om det er en fillefeil eller om jeg faktisk må kjøpe ny. En ting er ihvertfall sikkert, jeg MÅ ha det, bare må ha det.

 

I går hadde jeg bursdag og da fikk vi besøk av litt familie, det var veldig koselig. Fikk mange fine gaver på vipps, og i dag har jeg vært å kjøpt lystette gardiner(trodde jeg) som ikke er lystette. Og det er jo ikke så rart når jeg har kjøpt lysDEMPENDE. Så de skal byttes til lystette på mandag.

 

Sånn er det når man ikke dobbeltsjekker at det er riktig det man kjøper. Litt bedre tid neste gang så tenker jeg det går bra. Jeg kommer sterkere tilbake her på bloggen når min pc er frisk igjen eller jeg har kjøpt ny. Nå blir det bare en titt innom, ha en fin lørdagskveld og nyt resten av helgen.

 

~ Lene ~

 

 

Det hadde jeg ikke sett for meg..riktig enda!

I alle år når min kjære nabo har gått forbi her har han spurt hvordan det går med gamla som da er min mamma. Jeg kan huske fra jeg var liten og lekte med sønnen i huset der borte at han alltid bad meg å hilse hjem til gamla. I dag fikk jeg bursdagshilsen fra han der han gratulerte gamla med dagen. Og det var ikke en hilsen til mamma, men til meg, oioi er det jeg som blir gamla heretter? Det hadde jeg ikke sett for meg..riktig enda!

 

50 er det nye 40 så jeg har jo noe å glede meg til om et år da:)

 

Tiden flyr og i dag er det min dag, i dag trer jeg inn i mitt siste år i 40 åra. Det er helt rått å tenke på at det kun er et år igjen til jeg runder 50, hvor ble tiden av. Jeg vet at det sies at alderen kun er et tall, men fakta er jo at det begynner å bli et høyt tall. Det er skikkelig merkelig å føle seg så ung selv om at tallet sier at en ikke er det lenger. Men, jeg er frisk, jeg har et langt liv foran meg og jeg nyter det.

 

“Det er min dag i dag, herregud for en herlig daaaag, det er min dag, min dag i daaaag”

 

Ha en fin fredag alle sammen 🎉

~ Lene ~

 

Det ble en kjip og uventet beskjed å få!

Ja så ble det jammen meg null innlegg fra meg i går, jeg skulle jo ikke gjøre det igjen. Men dagene flyr og det er mye som må gjøres hjemme. Jeg er jo veldig glad i å ha hendene fulle hver dag, men ikke på ting som dette. Nå er kjelleren snart tom for alt og rivningsarbeidet begynner i morgen. Vi har satt bort alt og lar forsikringsselskapet fikse  både riving og oppbygging, det er ikke noe vi er lystne på å gjøre selv.

 

Vi var nesten helt sikre på at endel av veggene kunne reddes, men neida. I går var takstmann på plass og det ble en kjip og uventet beskjed å få at HELE kjelleren må rives. Men dette er ikke noe vi får gjort noe med, så da får vi bare ta det som det kommer. Da slipper ihvertfall vi å bruke all vår tid på å jobbe der nede, det ble vi jo ferdige med for 4-5 år siden. Men på den positive siden så blir det helt nytt da, det er jo litt fint når det er ferdig.

 

“Hvis du bruker livet på å engste deg for stormen, får du aldri anledning til å nyte solskinnet. Ekte ro er ikke fravær av storm. Ekte ro er å finne fred midt i stormen”

 

Liten tue kan velte stort lass, det er vi et bevis på. Så mye skader skjedd og vi hadde bare 10 cm med vann. Men, vi har fått ryddet i skuffer og skap, nå blir det ihvertfall orden i alt. Og denne gangen skal jeg tenke meg om før jeg setter ting ned dit, for man har jo ingen garanti om at dette aldri kommer til å skje igjen. Kan bare krysse fingrene for at det aldri gjør det.

 

Jeg gleder meg skikkelig til en helt vanlig hverdag kommer, da vi ikke behøver å tenke på verken det ene eller det andre i kategorien nedturer. I dag mistet vi strømmen noen timer også da container levering gikk litt galt og de dro med seg strømledningen til flere husstander. Men det ble fikset opp i fort, så det var enda godt. Når det ikke er verre ting enn dette som skjer i livet vårt, så er livet ganske så bra.

 

Håper dere har det fint, det har vi også tross alt.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håpet av hele mitt hjerte at noen skulle ringe meg!

I går var jeg hos legen og fikk vaksine mot lungebetennelse, jeg ble så utrolig syk sist når jeg fikk denne betennelsen at legen min syns jeg burde ta den. Jeg er jo ingen fan av sprøyter så jeg utsatte det noen dager etter at jeg hadde hentet den ut fra apoteket. Men jeg kjente den ikke i det hele tatt, ikke at innholdet ble sprøytet inn engang. Jeg spurte Rune når jeg kom hjem om han kunne se sprøytestikket, ble nesten usikker på om den var satt.

 

Det som var mitt problem i går var at når man blir ropt opp så går man inn å snakker litt mens de registrerer sprøyten osv. Så blir den satt så må jeg ut å sette meg på venterommet igjen. Og som kjent er så er det ofte litt ventetid på et legekontor, så noen av de som kom når jeg gikk inn satt der også når jeg kom tilbake og ble sittende. De stolene som var satt ut med gode mellomrom var alle i bruk.

 

Jeg bare syns slikt er litt flaut jeg, ihvertfall der og da. Blir litt ukomfortabel i slike situasjoner selv om at jeg syns det bare er teit å i det hele tatt har tenkt den tanken etterpå når jeg er ute derfra.

 

Etter at man har satt en vaksine må man vente i 20 minutter, kjekt å være hos en lege hvis en allergisk reaksjon skulle kommet. Mens jeg satt der på stolen og ventet på at minuttene skulle gå så håpet jeg av hele mitt hjerte at noen skulle ringe meg! Slik at jeg kunne si høyt hvorfor jeg bare satt der. Å sitte der er en ting, men når de 20 minuttene har gått så bare reiser jeg meg og går ut liksom. Merkelig oppførsel og litt flaut egentlig.

 

Ingen ringte, de 20 minuttene gikk skikkelig tregt og stolen var vondt å sitte på. Så når det var 3 minutter igjen bevegde jeg meg sakte, men sikkert mot utgangsdøra. På sekundet 20 minutter etter sprøyta gikk jeg. Det er en sånn lettelse å være ferdig og kunne gå vekk og inn i bilen. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor det bryr meg, det er ikke sikkert det bryr noen av dem som var der heller. Jeg overtenker litt innimellom, men jeg er jo litt håpløs når det kommer til slike situasjoner.  

Nå skal jeg nyte sesongens første tenkte stearinlys i stua 😊

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

Jeg kan hvis jeg vil

Solen skinner fortsatt og i dag har vi hatt besøk av takstmann, så nå kan vi begynne å rydde enda mer. Vi vil jo så gjerne få kommet i gang med ting slik at tørke prosessen går fort. Den er jo i gang, men jo fortere vi får ut gulv osv desto fortere blir det tørt igjen der nede. Forhåpentligvis så slipper vi å rive alle veggene, det hadde vært fantastisk bra. Det får vi vite i morgen. 🤞

 

Sånn går no’ dagan

 

I dag har jeg vært på rusta, greit å få kjøpt inn litt søppel sekker. Nå har vi lys nede igjen, så da går det an å gjøre litt på kveldene også. Ellers så skjer det ikke så innmari mye annet her om dagen. Men jeg kan med glede fortelle at jeg dro frem lim pistolen og fikk limt lampa. Jeg kan hvis jeg vil, så nå får jeg se hvor lenge det blir holdbart. Det var ihvertfall bra at det gikk an. Ha en fin kveld 🌸

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

Jeg gir deg en klem fordi du er til

Reklame | posterstore.no

Sist jeg hadde et samarbeid med posterstore.no så bestilte jeg også en plakat til Alma som er min kjære niese’s lille snuppe. Vi bor langt fra hverandre og sees ikke i virkeligheten så ofte som vi skulle ønske. Så jeg tenkte at jeg ville sende noe til henne som hun kunne ha på rommet sitt. Og da måtte det jo så klart bli noe med lang levetid og hva passer vel bedre på et lite barnerom enn en søt plakat. Det er så koselig for meg at hun får vite at hun er tenkt på. Selv om at hun er så liten at hun kanskje ikke skjønner teksten nå, så kommer det en dag da hun gjør det. Noen bilder bare får stor betydning og dette er en av de, dette bilde av henne skal jeg ta godt vare på.

 

Jeg gir deg en klem fordi du er til. Fordi du er god, gir jeg deg to. Jeg gir deg tre klemmer en dag du er lei, men også fordi jeg er glad i deg

 

“I love you to the moon and back” beskriver veldig godt nettopp hva jeg føler for henne. Og i dag når jeg fikk disse bildene tilsendt av hennes mamma så ble jeg så glad og rørt. Det er så moro når ting blir satt så pris på, når takken for gaven blir levert på denne måten med et så fint bilde. Og det er så utrolig hyggelig at hun vil vite fremover at dette har hun fått av “tante” Lene. Det er ikke så mye som skal til for å gjøre meg glad, og det ble jeg i dag. Jeg er så takknemlig for den fine familien min. Noen er her og noen er der, men nær familie er vi uansett. Gled noen du er glad i du også.

Ha en fin kveld 🌸

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

 

Det kommer noe positivt ut av en ikke så positiv situasjon

Jeg kikka ut vinduet og hørte torden som nærmet seg, og med torden kommer det som regel regn. Er det slik det skal bli fremover nå at man skal få hjertebank for hvert eneste regnskyll som kommer. Jeg tror virkelig kommunen må vurdere å gjøre noe for å forhindre dette i fremtiden. Nå har det gått en par dager siden vi og MANGE andre fikk inn litt mer vann enn vi ønsket i husene våre under tidenes regnskyll.

 

Så denne helgen har vi ryddet i ting og øst ut vann. Ikke akkurat det som var planen når fredagen kom, men planer forandres. Jeg vet at veldig mange har det mye verre enn oss, men jeg for min del kan jo bare snakke om det vi opplever. Det betyr ikke at jeg ikke vet at andre sliter også og mange sliter mye mer enn oss. Men vi har alle fått skader på hjemmet vårt som vi kunne vært foruten.

 

Tenk positive tanker, si positive ord. Gjør positive handlinger og det positive gror.

 

Jeg er veldig glad for at vi har dører som vi kan stenge ned til kjelleren, for det lukter ikke akkurat som en blomstereng der nede lenger. Dette er en ting som dessverre bare skjer, det er ikke noe vi som huseiere kan forhindre, men det ordner seg til slutt. Vi har funnet ut at vi endelig kan få kastet mye som vi har tatt vare på altfor lenge, vi får tatt en skikkelig opprydding i skuffer og skap nede.

 

Så det kommer noe positivt ut av en ikke så positiv situasjon, det er jo bare opp til oss hvordan vi velger å forholde oss til det. Og vi, vi velger å finne de positive tingene oppi det hele, selv om at det er kjempe kjipt og kan ta lang tid før vi har en fungerende kjeller igjen. Jeg skal ikke gnåle om dette for lenge, men akkurat nå så er det det som har opptatt all vår tid denne helgen.

Ny uke og nye muligheter nærmer seg

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

Nei nei er det faktisk mulig

Nå er kvelden her og jeg har tatt livet helt med ro de siste timene, sett litt på serie og kosa meg. Jeg måtte bare roe meg helt ned og gjøre noe koselig, og det har jeg fått gjort. Noen ganger så er det ikke det store, men den lille dråpen som får begeret til å renne over. Det har vært skikkelig varmt i dag, men det har blåst så innmari mye så det gikk ikke an å ha verandadøra oppe. Så da fikk døra være lukket og så måtte vinduene opp.

 

En gang for 1 års tid siden så åpnet jeg vinduet på kjøkkenet og den fine lampa mi datt ut å knakk. Jeg var jo så glad i den lampa, men heldig som jeg er så fikk jeg en ny av mine fine venninner til min bursdag. Jeg åpner aldri vinduet uten å flytte den vekk fra vinduet. Det skal jammen meg ikke skje igjen og ikke har det skjedd siden heller. Man lærer jo som regel av sine feil, spesielt på ting man bryr seg om.

 

Bedre å være føre var enn etter snar tenkte jeg

 

Jeg har en maken, bare mye større lampe i vinduet i stua og det samme gjelder der, jeg tar den ALLTID ned å setter den på gulvet hvis vinduet må opp. Nå sto kjøkkenvinduet og stuevinduet oppe, luft måtte vi ha inn i dag. Men så glemmer jeg meg selvfølgelig og går ut verandadøra for å hente den forbaska ketchupen i kjøleskapet ute. Kunne ikke den bare stått inne da eller jeg kunne klart meg uten ketchup i dag.

 

Når døra gikk opp oppsto det en vindhastighet på typ 20 m/s og lampa smalt i gulvet og knakk og ble ødelagt. Nei nei er det faktisk mulig! Lampa som jeg har fått av pappa i gave og greier, hvorfor måtte det skje også nå da. Jeg får jo bare kjøpe ny da, det er jo bare en lampe. Men det var det lille som skulle til for at alt bare ble trist og leit. Jeg får tape den fast i veggen eller noe når jeg har anskaffet meg ny og vinduet skal opp!

Nyt kvelden 🙏

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

Det hjelper ingenting å synes synd på seg selv

Så var’re lørdag og jeg prøver å tenke positivt, men det er ikke så lett når hele kjelleren må rives. I dag har vi stått på å øset vann i flere timer, vi fikk låne en pumpe av naboen men den ville ikke fungere. Så da var det bare å fortsette å øse for hånd, nå har jeg tatt meg en pause og takket ja til hjelp fra pappa Olafsen. Det er slitsomt, det er frustrerende og det er deprimerende. Men, heldigvis så finnes det en løsning, så jeg får si som det har blitt sagt om corona lenge nå

 

DET BLIR BRA IGJEN

 

Nå er vi på lista til recover og håper det ikke tar så lang tid før de får satt igang her. Det viktigste er jo å minimere skadene og få satt i gang tørking veldig fort. Men siden de jobber på spreng rundt omkring så får vi bare smøre oss med tålmodighet. Jeg tenker at jeg gjør så godt jeg kan og glemmer hele greia i noen timer. Jeg skal gjøre noe annet som får smilet på plass. Kan’ke sutre bort sommerdagen.

Håper lørdagen din er fin 😊 Jeg skal gjøre min dag fin også, det hjelper ingenting å synes synd på seg selv. Naturens krefter er noe vi ikke kan styre 💪

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤