TUSEN TAKK

Det var et veldig hyggelig kort jeg fikk på den siste dagen dette året og selv om at det ikke ble gevinst på flaxloddet, så føler jeg at jeg har vunnet likevel. For noen fine, rørende ord du skriver Roger, det satte jeg enorm stor pris på. TUSEN TAKK og du, for en pen håndskrift du har. 

 

Nå er vi klare for å kose oss  med god mat og hyggelig selskap. Egentlig så blir det bare stille og rolig, men det er akkurat det som er meningen. Jeg ønsker dere alle en fin kveld og kos dere massevis så snakkes vi i 2022. Måtte alle dine problemer vare like lenge som dine nyttårsforsetter og du vet hva jeg mener om dem.

Klem fra

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Det som har vært har vært

 Så var det jammen meg siste dagen i år og nok et pandemi år er bak oss, det betyr jo bare at man er nærmere en slutt på den dritten her. For en dag så er det jo ferdig vil jeg tro og det blir happy times for alle. Jeg må si at jeg føler at det er på tide at vi legger dette bak oss nå snart. Vi fortjener alle og enhver av oss en klapp på skuldra for hvordan vi har håndtert dette, for det har til tider vært hardt og tøft. I hvert fall når jeg snakker om meg selv! Og jeg vet at det har vært det for mange andre også. Vi er ikke vant med å ikke kunne ferdes hvor man vil, men nok om pandemi og virus. Vi kommer alle mann sterkere ut av dette håper jeg. 

 

Nå skal blikket rettes fremover og det som har vært har vært, det er liten vits i å se bakover og mye viktigere å fokusere på tidene som kommer. Og jeg for min del har troen på 2022!  

 

I dag så skal vi lage god middag bestående av kalkunbryst med forskjellige sauser, grønnsaker og årets nest siste riskrem. På søndag eller mandag blir det en liten julaften/bursdagsfeiring her i huset som vi måtte utsette. Så DET blir avslutningen på julen for denne gang. Men i morgen så begynner jeg å ta ned det som ikke behøver å være oppe lenger av julepynt. Nå er jeg faktisk veldig klar for å få tilbake stua mi uten alt det røde, koselig har det vært, men nå holder det. Håper DU får en fin siste dag dette året og jeg ønsker DEG et Godt Nytt År og takk for følge i 2021, jeg er takknemlig for nettopp deg.  

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Vær raus med oppmuntringer

Kvelden før kvelden og plutselig er jammen meg hele jula over. Vi har kost oss masse, men jeg gleder meg faktisk til at hverdagen skal begynne igjen. Denne julen har ikke vært som alle andre på mange måter og derfor er det like greit at den forsvinner. Men, aldri om jeg tar den bort før nyttårsaften, det skjer ikke uansett. Det er også første året på det jeg kan huske at vi ikke skal lage hel kalkun, jeg sier vi, men jeg tar ikke i den for det er så ekkelt! I stedet blir det kalkunbryst fordi vi blir 3 til middag. Det skal bli et festmåltid for det, det er bare annerledes. Etter mat og dessert så blir det spill og kos med våre kjære naboer, det blir en koselig nyttårsaften. Og når jeg våkner 1.januar så er det endelig et nytt år som jeg håper inneholder mange nye muligheter. 

 

Vær raus med oppmuntringer, ikke fordi du alltid føler for det, men fordi virkningene er så gode.

 

Jeg skal ihvertfall gjøre det jeg kan for at det nye året skal inneholde ting som gir meg noe, ting som oppmuntrer meg og ikke drive med å vente med å gjøre ting. Jeg er nemlig litt god på det, spesielt når det kommer til de litt større tingene. Jeg vil være litt mer raus med oppmuntringer, både til de rundt meg og til meg selv ikke minst.  Jeg vet at det er lett å sitte her å tenke disse tingene nå, men kanskje tankene blir litt mer ekte nå når jeg sier dem “høyt”. 2022 skal bli et bedre år for meg på alle områder, det har jeg bestemt meg for. Og bare det er jo en god start på det som kommer. Håper dagen deres har vært fin og at 2022 blir DITT beste år også.

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

Har forsøkt det før og feiler hver gang!

Dette siste året, ja hva kan man si om det. Jeg har et ord som oppsummerer hele året og det er ordet hjemme. For så mye jeg har vært hjemme nå har jeg aldri vært før. Heldigvis har jeg en evne i det å kose meg med det, alltid noe å gjøre eller å sette i gang med. Men, jeg må si jeg begynner å kjenne litt på dette at det er lite som foregår. Så neste år så må det en forandring til.

 

Jeg har bestemt meg for at jeg skal melde meg inn på treningsstudio, det skjer nok ikke i januar. Av den enkle grunn at jeg vil se hvordan ting utvikler seg nå etter jul med coronaen. Kjedelig å melde seg inn så stenger alt evt, men trene, det skal skje.

 

Dette er ikke et nyttårsforsett dette, har forsøkt det før og feiler hver gang! Det er noe jeg har hatt lyst til lenge, men drøyd og drøyd nettopp pga stigningen av smitten. Treningstøy er kjøpt inn og klart til bruk og jeg gleder meg faktisk, den dørstokkmila er tatt bort så den slipper jeg å tenke på. Og heldigvis så er treningssenteret 3 minutter unna. Nu skal det bygges muskler hehe.

Bruker du å ha nyttårsforsett? Eller er du som meg og ikke holder det?

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Hva ville jeg vært uten deg

Jeg var snart 14 år og det var noen dager før første skoledag i 8.klasse.. Jeg og noen venninner var oppe på skolen og “hang”. Så kom du, ny og fresh her på det lille stedet vi bor. Jeg syns du så så kul ut, tøff jente liksom! Jeg så på deg, vurderte i et sekund, og frempå som jeg var sa jeg: “Hei du, hvor er du fra’a?” Du svarte: “Jeg er fra Sandefjord, og jeg gikk på Ranvik ungdoms skole før” på en litt sjenert måte. “Jeg skal begynne på skolen her i klasse 8b”. Oioi min klasse tenkte jeg.” 

 

Dette var starten på et vennskap som gjorde at du fortsatt den dag i dag er min aller beste venninne. Dette var starten på en haug av opplevelser, latter, tårer og utfordringer i livet. Minnene er mange med deg og jeg gleder meg til å skape flere.

 

Så til min kjære beste venninne

Du er en person som klapper når jeg får til det jeg brenner for og støtter meg når jeg gjør feil. Du er alltid der for meg og er det en ting jeg vet så finner du alltid veien hit til meg om jeg trenger det. Mellom oss så er det ikke alltid det du sier som er det viktige, for meg så holder det lenge at du er du. Du med ditt smil, din til tider irriterende latter og ditt vennskap betyr mer enn du aner.

 

❤ Bestevenner kan være litt som ballonger, gir du først slipp, kan de fly vekk og forsvinne.
Derfor vil jeg binde deg fast til mitt hjerte, slik at jeg aldri mister deg ❤

 

Du er en del av meg, du har vært med på å forme meg til den jeg er og du er en del av min familie. Du viste deg å være en jeg kom godt overens med fra starten og som jeg ikke visste ville bli en så stor del av livet mitt. Men vet du hva, du er en av de som betyr aller aller mest for meg, en av de som løfter meg opp når jeg er nede og får meg ned på bakken igjen når jeg er høyt oppe.

Ha en fantastisk dag ❤🎉

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

 

 

Kjører på og gjør nettopp det

Herlighet, altså jeg kan ikke si annet enn at dagen i dag har foregått stort sett foran tv’en. Har ikke hatt lyst til å gjøre noe annet og det har vært så deilig, spesielt når serien er så spennende som den er. Det er også en deadline på hvor lenge den blir liggende på programarkiv, så kjekt å få det med seg før det forsvinner.

 

Julen er til for å slappe av å kose seg ikke sant, så da kjører jeg på og gjør nettopp det. Hverdagen går i ett sånn ellers så det er godt å være rustet for et nytt år når det kommer til energi.

 

I kveld har jeg klipt håret også 10-12 cm forsvant og det var godt å få ryddet opp i slitte ender. Det var på tide og så lenge jeg har en «frisør» i hus (altmuligmann) så kan det gjøres når som helst. I morgen kommer forhåpentligvis min nye pc også, det skal bli deilig å starte året med en tom fresh pc. Jippi!

Ha en fin kveld videre ❤

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Det gjenstår å se!

2 dager igjen til nytt år, 2 dager igjen til vi kan legge nok et coronaår bak oss og jeg håper av hele mitt hjerte at dette ikke blir en setning jeg gjentar i desember 2022. Vi vet jo alle at det vil fortsette inn i året som kommer, men forhåpentligvis så vil det ikke vare i 12 måneder til selv om at jeg er skeptisk til noe annet faktisk. Vel, det er ikke så mye man får gjort med det og sånn er livet. Det gjenstår å se hva som skjer.

 

De klarte å lage en vaksine på null, komma niks, hvorfor kan de ikke klare å lage en medisin (antibiotika) som tar knekken på dette om man får det? Men, F%ck corona! Life goes on.

 

I går kveld hadde vi en veldig koselig kveld, min søster og hennes kjære var her på middag og kortspill. Kjempekoselig var det! I dag så skal vi se ferdig første sesong av Wisting, knallbra serie og vi klarte ikke å avslutte før nærmere klokka 02 i natt. Måtte bare nødt å se litt etter at de hadde reist. Har du sett den? Hvis ikke så gjør det! Litt moro at det er spilt inn her i Larvik også.

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

Noe å tenke over

En kreativt menneske er motivert av ønsket om å oppnå, ikke av ønsket om å slå andre. //Ayn Rand

Hvis du ser at noen er svak – gi dem en verden der de er sterke nok. //Ole Paus

Hvis du ikke bestemmer deg for neste skritt, blir du stående hele livet på ett ben.

Du vet når en tulipan henger med huet, og så trøkker man den inn blant de andre for at den skal stå oppreist. Et sånt samfunn vil jeg ha.//Ingrid Ovedie Volden

Ha en god natt med fine drømmer ❤

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

Dette gjør meg lykkelig, men hva med deg?

For meg så kan lykke være så mye, det kan dukke opp når jeg minst venter det og det skal ikke alltid så mye til. For meg så har det alltid vært den minste lille ting og jeg kan også bare ved å være takknemlig og fornøyd kjenne på en god følelse av lykke.

 • Soloppgang eller solnedgang gjør meg full av gode tanker
 • Å gi av meg selv til noen
 • Få en uventet melding som inneholder gode ord
 • En koselig kommentar på bloggen
 • Levende lys
 • Nyvasket hus
 • Familie samlet
 • En hyggelig kveld med kortspill
 • Full tank på bilen
 • Ingen skittentøy
 • En fin sang på radioen
 • Venner
 • En god film
 • Friskhet
 • Omsorg
 • Rettferdighet
 • Støtte

Jeg tror nesten jeg kunne fortsatt mye lenger, men poenget er at det skal ikke mye til å være lykkelig hvis man kjenner etter. Jeg håper DU kjenner etter innimellom. Hva gjør DEG lykkelig?

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Jeg ble nesten ble litt bekymret

I dag snør det virkelig ute og jeg er egentlig veldig glad for at jeg i dag ikke skal annet enn en tur på butikken. I dag er det vi som får middagsgjester og det gleder jeg meg til, endelig blir det litt kortspill og kos i kveld. Og endelig har jeg fått varmen tilbake i kroppen for i går kveld frøys jeg så at jeg ble nesten ble litt bekymret. Uvant for meg å være kald når det faktisk er varmt i huset. Godt man har peis og pledd!

 

Vi har endelig begynt å se på Wisting og jeg liker serien så langt. Vi er på sesong 1 og det er jo litt artig at mye av dette er spilt inn rundt her. Har du sett den?

 

Romjulen så langt har vært fin og egentlig ganske godt at det ikke har vært mye stress, selv om at jeg egentlig skulle ønske at det var store familieselskaper og vennefester. Men forhåpentligvis så vil vi kunne ta igjen alt dette i 2022, det er ihvertfall lov å håpe. Satser på at noe positivt skjer i forhold til corona i året som kommer, det syns jeg virkelig er på tide. La oss få vårt vanlige liv tilbake, krysser fingra for det.

Ha en fin dag enten det er i snø eller regn.

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER