En ulykke kommer sjeldent alene..

Jeg har alltid hatt det slik at hvis noe går meg i mot, så går veldig mye meg i mot den dagen. Knuser jeg en bolle, så knuser jeg som regel et glass senere. Slår jeg tåa, så sparker jeg som regel borti noe senere. Altså en ulykke kommer sjeldent alene hos meg. Men i det siste så har det liksom ikke skjedd mer etter at jeg har enten skjært meg, knust noe eller mistet noe. Er ordtaket over for min del? Det hadde isåfall vært perfekt, for jeg kan virkelig være ei kløne. Jeg mener det er uflaks da, men de rundt meg er uenige, de mener jeg er klønete eller vimsete.
Ooops, altså å velte et glass brus eller vann, det skjer jo ikke SÅÅÅ ofte.. max 1-2 ganger i måneden. Det er vel ikke så altfor ofte? Eller er det det? Jeg er som barna, må sette glasset godt innpå bordet og holde med begge hender tror jeg. Noen er bare litt mer utsatt for slik uflaks enn andre, og jeg er en av dem. Nå skal jeg sette meg et mål, ikke velte eller knuse noe på en måned.. Så ønsk meg lykke til  🤞🤞🤞

Ha en fin kveld videre 😘

signature-fonts

 

 

 

 

Hvis flua i stua kunne snakke…

…hva ville den sagt om forholdet vårt til Rune og meg da…..Fra fluen: Dere har en fin måte å være mot hverandre på, dere snakker fint sammen, og kommer opp med løsninger på dilemmaer og problemer godt sammen. De største diskusjonene dere har gir meg en god latter, for det er bare tull og tøys.. Kanskje dere kunne snakke litt mer sammen, ta dere litt bedre tid til hverandre.

Til Rune: Hør etter hva Lene sier og hvordan hun sier det, ikke ta det så personlig. De fleste gangene så er det ikke negativt ladet, hun vil deg bare godt og det vet jeg at du vet. Rune, du skjemmer henne bort med å gjøre alt for henne. Be hun om å gjøre det selv. Men jeg vet du er en mann som liker å varte opp, god egenskap. Og flink i huset er du også. Jeg kan se at du elsker henne selv om at du nyter sofatiden din med full kontroll over fjernkontrollen helt alene. Apropo tv, kan du finne deg en film du IKKE har sett før?? Uansett, du er en fin kjæreste ❤

Til Lene: Du kan gjøre det meste selv, du behøver ikke å be Rune å gjøre ditt og datt for deg hele tiden. Og actionfilmer har høy lyd i actionfylte scener, slutt å mas om det! Du kan også kanskje prioritere tiden din litt annerledes, du MÅ ikke ha noe å gjøre hele tiden, kan hende Rune hadde satt pris på litt mer kvalitetstid sammen, skjerp deg. Men det skal sies, du gir alt av deg selv til Rune, han er heldig som har deg, du er perfekt for han❤

Og et lite ord til meg selv: Nå skal jeg stikke før jeg røper enda mer..Kanskje jeg skal finne et annet par å snakke til, her har jeg vært her lenge nok. Hallo…dere har EN grønn plante liksom…See ya!

signature-fonts
 

Det er alltid flere personer i en diskusjon…

Det å mislike en mening fra noen og det å mislike personen med meningen er to forskjellige ting, men utrolig lett å legge sammen. For meg kommer alt an på hvordan meningen blir lagt frem, vær gjerne uenig med meg og kommenter eller si meg din mening i en saklig samtale eller diskusjon. Vi tenker alle forskjellig og det hadde ikke eksistert en diskusjon her i verden hvis alle hadde samme syn på en sak, og jeg liker en sunn diskusjon.

Men det finnes de som skal snakke over alle, som vil være midtpunktet i enhver diskusjon. Som er bedrevitere, som har en mening som blir delt på en måte som går direkte på en person, eller ikke er interessert i å høre andres mening. Da er det ikke lett å få kjemi med den personen! Det å være engasjert er en ting, men når en person spør og svarer selv, da er diskusjonen ferdig for min del..Og en ting skal sies, jeg er ingen vrang person, jeg er lett å håndtere, og jeg ser alle vinkler fra alles mening. Men er det en ting jeg ikke kan fordra, så er det når en person tar over og tror at deres ord er lov. Det gir alt annet enn en god dialog med flere meninger. Så i en diskusjon, husk at vi alle har en stemme og at det dreier seg om meningen til flere enn bare deg.

Ha en knallfin dag 😊

signature-fonts

Legen sendte meg på sykehuset…

I går når vi hadde vært på båttur så satt vi på brygga litt, det var jo så inni granskauen varmt. Så det var godt å ha beina i vann.. Men så kom det en forbaska klegg da, og jeg skulle slå den vekk.. Smalt hånda i kneskåla og fytti inni ja du vet hvor.. det gjorde vondt. Det går nok over tenkte jeg, men det gjorde det ikke, var bare så vondt når jeg sto opp i dag og litt hovent.. Knoklene var borte liksom, så da fikk jeg streng beskjed av mamsen å dra til legen da. Og han sendte meg på sykehuset for røntgen. Jeg sa fra at HVIS det er brudd, så har jeg ikke tid til gips nå.. heldigvis var det ikke det, men det blir jo bare vondere og vondere.. Passer meg dårlig, og jeg syns synd på meg selv, det er vel litt lov? 🤦‍♂️
Uff som de vrir og vrenger på det vonde på det røngten bordet altså.. Unødvendig syns jeg, men det må vel til. Jeg er bare glad for at jeg slapp å ha på gips, for det hadde ikke vært alright. Så da satser jeg på at de vel brukte pengene på sykehuset bidro til frikort snart istedet…

Ha en god natt alle dere fine 😘

signature-fonts

 

 

Når bloggere kritiserer bloggere…

De fleste vet hvor kjipt det kan være å få stygge kommentarer på bloggen, men man “driter” liksom litt i det, det er anonyme nett troll og slik er det bare. Det er ikke greit, men man kommer seg ikke unna det virker det som. Men når bloggere kritiserer andre bloggere og legger igjen kvalme kommentarer hos hverandre, da har vi vel dratt det litt langt? Skal ikke vi støtte hverandre? Skal vi skrive “dritt” om hverandre i innlegg o.l for så å klage på netthets hvis vi mottar det? Nei, det syns ikke jeg ihvertfall, hvis jeg ikke kan støtte en bloggers innlegg, så skriver jeg ikke kommentar heller. Ihvertfall ikke hvis jeg ikke klarer å legge igjen en min mening på en hyggelig måte. Vi er jo i samme båt alle sammen, og tenk så kjedelig det hadde vært om vi alle hadde vært like, det hadde blitt kjedelige innlegg å lese dag ut og dag inn.Javel, så bruker noen clickbait, og på hvilken måte gjør det meg vondt.. INGEN! Uansett hva andre bloggere gjør og skriver for å få lesere har ikke jeg noe med, for jeg kan ikke dømme noen. Jeg skriver tekster i innleggene mine som jeg håper får bra med lesere, det gir et boost å få det. Men å trykke ned og snakke om andre bloggere på en nedlatende måte er jo helt på trynet spør du meg. Vinner man lesere på den måten? Ikke fra meg ihvertfall, jeg syns det er lavmål. “Drite” ut enkelte personer på sosiale medier for å opphøye seg selv, vel det har vel motsatt effekt det vil jeg tro. Jeg skjønner ikke hvilken glede man får ut av å skrive om andre på den måten, jeg skjønner ikke hva som får mennesker til å publisere nedlatende tekster, story’s, kommentarer på instagram og snapper om andre… Ikke bra!

Ha en bra dag og husk å støtt hverandre ❤

signature-fonts

Jeg tror jeg må innrømme det…

…. jeg er både hønemor og pysete. Jeg tror ikke jeg kommer unna det lenger. Når det gjelder det å være hønemor så tror jeg ikke det er noe som kommer til å gå over noengang..I går da jeg var sammen med gjengen ved båten så skulle Daniel kjøre vannscooter, og jeg kjente at det gjorde vondt i hjerte. Det tordnet i bakgrunnen, og jeg ble så klart redd, han prøvde å forklare meg at det var vær som hadde vært der. Når han satte fart utover så kjenner jeg på mamma hjerte at om jeg kunne bestemt så hadde han ikke gjort det. Hjelper at han er så ansvarsfull som han er.I dag har jeg vært på sjøen en tur med mommo, søs og jentene og lille Alma, kjempekoselig. Men glem det om jeg bader, kan jo være maneter og ting i sjøen som jeg ikke ser. Er det mulig, alle bader i dette været da, men neida ikke jeg. Jeg må slutte å se for meg farer, for som regel bekymrer man seg unødvendig og det vet jeg. Men uff, jeg er litt redd for alt tror jeg. Jeg bodde i vannet før, og var aldri redd for noe. Men det er nok bare slik det har blitt, jeg får bare innrømme det og godta det.

Håper dagen deres har vært fin 😘

-Lene-

Uken som gikk..

Akkurat nå: 

I dag sov jeg til klokken 08 og det var godt, nå har jeg akkurat satt meg ned for å jobbe litt. Rune er på jobb og klesvask er i gang og været er flott. Sheriff sover enda, og jeg hører han drømmer fine drømmer. Det er en god start på ny uke.

Ukens tanke:

Denne uken har det vært babyshower for Martinemor, så uken tanke har definitivt vært på babyen som kommer. Kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg, hjertet mitt kommer til å eksplodere av glede ❤Ukens mest leste blogginnlegg:

Denne uken var det innlegget jeg skrev om veien fra forelskelse til kjærlighet, det var et koselig innlegg å skrive. Får jo litt tilbakeblikk på mange innlegg man skriver og husker ting man kanskje hadde glemt litt…

Ukens opptur:

Det var babyshower’n, det var så hyggelig å se det overraskede smilet til Martine. Og at guttene mine Rune og Daniel har kost seg masse på vannet sammen med resten av gjengen. Pluss at niese Martine og baby Alma er på plass i Sandefjord.

Ukens nedtur:

At jeg har vært i skikkelig dårlig form, produsert dårlig på bloggen og ikke helt vært meg selv. Drikk mye i varmen skrev jeg på instagram’en min.. vel, drakk ikke nok på den varmeste dagen og fikk igjen for det.

Ukens avgjørelse:

I 33 grader uten ac kan man ikke lage kaker, så ac er nå skrudd på og kjøler ned hele mitt bakerom. Så ukens avgjørelse var å slå den på 🤦‍♂️ Og huske å ta bilde av kaken uten forstyrrelser bak, men kan ikke huske alt da..Ukens irritasjon:

At støvsugeren til bassenget sluttet å fungere, man er jo HELT avhengig av den, så enten må ny på plass eller så må teknikeren Rune fikse den.

Ellers så er jeg tilbake for fullt på bloggen og det er jeg glad for, jeg liker ikke å ikke få prestert som jeg vil. Det gjør meg ikke glad, og jeg liker å være glad 😊

Ha en fin mandag..

-Lene- 🌷

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er så tilfredstillende…

Hver sommer så bruker jeg å ha vannperler, de er så utrolig fine å bruke i steden for vann sammen med blomster. Og når jeg lager dem så MÅ jeg lage litt ekstra jeg kan sitte å ta på, det er så tilfredstillende. Disse får man sikkert kjøpt overalt, men jeg kjøper mine i Sverige på Nordby. Water Pearls. Til en pakke så trengs det 4 liter vann, så jeg bruker å enten måle opp og veie perlene slik at jeg ikke alltid behøver å lage 4 liter. Eller så slenger jeg alt i ei bøtte så jeg får MANGE… Det gjorde jeg denne gangen, men viser dere i en glasspotte…Det tar 24 timer før det det blir store vannkuler, men det er så verdt ventetiden.. Jeg la disse i vann i går, og nå er de ferdige, rart hvordan vannperler kan være så ekstremt behagelig å ta på. Jeg kan liksom ikke få nok hehe.Anbefaler dere på det sterkeste å kjøpe slike…. Fine til rosene dine, deilige å ta på.. vinn vinn situasjon.

-Lene-

 

 

 

Jeg er sterk motstander av mobbing!

Jeg har før skrevet om mobbing, og dette er en ting jeg er sterk motstander av, og jeg blir daglig sjokkert over hvor mye det er av det på nett også. Trusler om vold, drapstrusler og hets av voksne og barn… De fleste voksne er jo rustet til å takle det, men voksne er mennesker det å. Men når barn blir utsatt så kjenner jeg det ekstra på kroppen og all ære til Ninasprelllevende som tok affære, det der er jo IKKE greit. At barn ned i 13 års alderen skal oppleve slikt er jo for jævlig. Og til deg som bare MÅ si noe vondt til et annet menneske. DU kan kan ikke gjemme seg selv om du er anonym, DU kan ikke skjule deg bak et alias. Og godt er det!!Det er INGEN mennesker som fortjener sånn dritt. Det er sommer det er sol, prøv å se litt positivt på livet og ikke vær så misunnelig på andre, for jeg tror det er det det bunner ned i… Gjør noe godt for deg selv i stedet for å mobbe andre mennesker!! Jeg er ikke av den typen som like hevn, men jeg lurer på hvordan mobbere hadde følt selv om de fikk smake på sin egen medisin. Tror nok kanskje ikke det hadde vært så innmari stas, kanskje lurt å tenke litt i de baner… Alle mennesker er like mye verdt, og INGEN fortjener å få dagene sine ødelagt av dritt!!!

Gå ut å nyt sola  🙏

-Lene-

 

 

Planlegging gir frihet…

I går kveld satt jeg ute å planla dagen i dag for å kunne ha mest mulig fri. Opp klokka 06.30, bake, fylle kaker.. noe som egentlig nesten var helt umulig i varmen. Men fikk satt på ac så det hjalp, det var tross alt 20 grader ute før klokken sju. Men så utrolig deilig. Var i byen før klokka 10, og ferdig med alt før 11.. Det betyr at resten av dagen er fri, bortsett fra bloggen da så klart, men det gjør ikke noe. I dag skal jeg drikke friske drikker, sole meg og bade, må jo nyte disse fantastiske dagene, selv om at det er litt vel varmt.🤦‍♂️ Og jeg klager også for at det er litt for varmt innimellom…Men så lenge man faktisk har mulighet å ta seg en tur i skyggen innimellom så er det ikke så mye å klage over.  Ønsker dere en nydelig dag😘

-Lene-