En kveld uten å se oss tilbake

Sånn for å være helt ærlig så er vi rett og slett litt utslitte i dag og avsluttet tidlig. Orker ikke sparkle, orker ikke å pusse og orker ikke å tenke på noe av alt rotet som er rundt oss. Vi har støpt ferdig selve gulvet i dag og i morgen gjenstår dusj sonen så er vi ferdige med den jobben. Og det er rett og slett utrolig deilig å tenke på. Vi ble sittende å planlegge mengde støp, dusjområdets størrelse, cm her og cm der helt til klokka var nærmere 15 i dag. Ting tar tid! Vi har jobbet til sene kvelden dag etter dag nå så i dag måtte vi bare ta en kveld uten å se oss tilbake på ting som burde vært gjort.  

 

Jeg ringte til hudlegen i dag, jeg kan jo rett og slett ikke fortsette med lysbehandling enda. Så da må jeg tilbake til behandlingen jeg fikk de foregående ukene, men nå får jeg gjøre dette hjemme selv og DET gjør ikke noe.  

 

Resten av denne kvelden skal jeg bruke på å gjøre ikke noe, jeg har lyst til å legge meg på sofaen å sove litt, men det skal jeg ikke. Legger meg heller tidligere til natta. Begynner å se frem til enden av dette prosjektet, men jeg vet at vi er et stykke unna og da er det ekstra viktig med å ta litt tidlig “fri” innimellom. Trenger litt annen fokus, så da ser jeg på Familien Bridgerton og nå har jeg ikke lyst at sesong 2 skal slutte noen gang. Har et par episoder igjen og drøyer dem så lenge som mulig hehe.  

Nyt kvelden, det skal jeg!

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Fra kaos til drømmebad del 6

I dag blir vi ferdige med støpen på badet og vi skal i gang med membran jobben, det skal bli deilig å få unna. Nå er vi nemlig klare for å begynne å flise om et par/tre/fire dager. Flisene vi skal ha er 60×60 på gulv og 60×120 på vegg, det kan bli en utfordring, men det skal vi få til. I mellomtiden mens støp herder så har vi lagt nytt tak i gangen, nytt gulv, sparklet spikerhull og grunnet taket. Hele taket i denne etg er panel, så enn så lenge må vi bare fortsette med det. Alltid noe å gjøre, og som vi alle vet så fører ofte det ene med seg det andre. 

 Det vi har gjort til nå på badet er : 

 • Revet gamle fliser 
 • Slått ut to vegger 
 • Revet opp gulvet ned til stenderverk 
 • Revet av veggene ned til stenderverk 
 • Fjernet dør og bygd opp vegg der 
 • Så kom rørlegger og elektriker 
 • Bygd opp gulvet igjen  
 • Tatt ut 2 vinduer 
 • Satt inn 1 nytt vindu 
 • Isolert  
 • Lagt Tettiplater på gulv og vegg 
 • Laget innebygde hyller  
 • Primet 
 • Støpt 

Dette har virkelig vært litt av en jobb så langt, men fy søren så moro det er og for en god følelse det er å vite at dette har vi gjort selv. Nå gjenstår bare resten så er vi ferdige. 🤗

Fra kaos til drømmebad

Fra kaos til drømmebad del 2

Fra kaos til drømmebad del 3

Fra kaos til drømmebad del 4

Fra kaos til drømmebad del 5

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

Det hadde jeg aldri trodd, men det var en hyggelig nyhet!

Fy rakker’n sier jeg bare! Dette svir! If you know, you know…. Nok om det. 

I 2013 så opererte jeg bort det meste i nederste del av magen pga endometriose, tror jeg har igjen en liten stokk som egga jeg ikke har kan bo i. Uansett, etter dette kom jeg jo i tidlig overgangsalder noe som medførte benskjørhet som ble oppdaget etter et ribbensbrudd (les 3). Jeg har IKKE vært flink til å ta medisiner mot dette og fikk høre at jeg kunne få dette intravenøst for enten 6 mnd eller 1 år. 

 

Så da jeg var hos legen spurte jeg om dette, men da syns han jeg skulle måle disse beina i kroppen på nytt først (har noe med mengde medisin å gjøre). Vel, lå nå på benken i 10 minutter i dag, bilder ble tatt på kryss og tvers og hun fortalte at jeg kunne få vite resultatet (av det hun så) på slutten der. Det var ikke mye benskjørhet å se der og det var jo meget bra å høre. Og jeg som ikke har tatt medisin engang  🤪

Det hadde jeg aldri trodd, men det var en hyggelig nyhet syns jeg.  

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Tro på en bedre morgendag

Altså i dag hadde jeg den første lysbehandlingen på psoriasisen jeg sliter med under og på siden av beina. 20 sekunder med sol og nå, fy søren som det verker!! Skal det gjøre det da tro? Virker nesten som om jeg er i overkant solbrent liksom, til det punktet at det er vondt å gå på. Og er det noe jeg trenger å gjøre om dagen så er det å gå! Vanskelig å pusse opp en gang (jada det baller på seg) og et bad uten å gå. 

 

Håper inderlig at dette bare er i dag og at det i morgen er bedre, for dette har jeg rett og slett ikke tid til. Nesten så jeg lurer på om jeg får sove i natt, det MÅ jeg uten at vekkeklokker ringer i tide og utide. Jeg skal ikke ta sorgene på forskudd for det kan faktisk hende at dette er MYE bedre i morgen. Ny runde på fredag, men hmmm det frister ikke! Men jeg får bare krysse fingra og ha tro på en bedre morgendag. 

Nå skal jeg hive innpå en paracet, kanskje det gir lindring. Håper dagen har vært snill med deg.

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Jeg kan jo ikke gi meg nå

Jeg bråvåknet av at alarmen ringte, men sovna igjen, da alarm nr 2 ulte ut i rommet så kom jeg meg opp etter ett høyt ul. Inn i stua, på med klærne som lå pent i en krøll på gulvet. Og gjorde mitt for å få øynene til å holde seg oppe, det var ikke bare bare, men det gikk til slutt da. Tok opp mobilen for å slå av alarm nr 3 og det var DA jeg oppdaget at klokka var litt over 05! WTF, det var da fryktelig tidlig, jeg hadde jo satt den på klokka 06.45! Hadde jeg virkelig drømt at alarmen ulte?  

 

Og det var nettopp det jeg har gjort, for det første så uler ikke min alarm, den ringer og for det andre så har jeg aldri satt den på klokka 05. Merkelige greier! 

 

Vel, jeg la meg tidlig i går så det var ingen krise sånn sett, nå føler jeg meg uthvilt og i dag bærer det til hudlegen….igjen! Er det i dag jeg skal starte med lysbehandling tro, det kan hende. Det gjenstår å se, jeg har egentlig ikke tid faktisk, men jeg kan jo ikke gi meg nå for å si det sånn. I morgen skal jeg på Tønsberg sykehus og ta en annen prøve, mye greier altså. Det verste med det er at timingen er helt feil, men når det er 6 mnd ventetid så får man bare slå til når man får en time.  

Ha en fin dag alle sammen 🤗

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Akkurat nå

 ..her i huset   

Det er rolig, det er ikke noe å gjøre, det er fyr i peisen og jeg nyter det. Det er kjempelenge siden jeg kunne sette meg ned når klokka faktisk var 19.00, fantastisk. 

..i mine tanker   

Jeg tenker på hvor heldig jeg er av så utrolig mange grunner. Takknemlig!  

..ønsker jeg   

At resten av jobben med badet vil gå like bra som det har gjort hittil, når fliseleggingen begynner så er det bare å ta oss god tid og være i NULL STRESS modus. Det er det aller aller viktigste og jeg vet at vi nailer den oppgaven. 

..har jeg lyst til å   

Finne på noe spesielt å overraske Rune med når vi er i mål, har du noen tips?  

..på blogglista   

Jeg er på plass nr 58, det er lenge siden jeg var der, men det må bare bli sånn for tiden da jeg ikke har tid til å blogge nok hver dag. Det forandres etter hvert håper jeg.   

.. Utenfor   

Det er mørkt, men vinden har løyet heldigvis.   

..vil jeg gi deg dagens ord ❤   

Motivasjon 

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

DET er en himla god følelse!

For å komme i mål med alt vi måtte få gjort i helgen så jobbet vi i hele går også, så det ble ingen normal søndag for oss (eller naboene). Men, den følelsen når man kan sette seg ned for kvelden, puste helt normalt og vite at vi kom i mål. DET er en himla god følelse! Jeg skulle bruke resten av kvelden i går på å se litt på serie. Men er man i en boble så er man i en boble, så jeg ble sittende å se på fliselegging på youtube. Jadda, sånn går no dagan og i morgen er det klart for elektrikeren og varmekabler. 

 

Jeg prøver å holde hverdagslige innlegg og oppdateringer om badet adskilt, men det er ikke lett, så en blanding innimellom blir det.

 

Jeg gleder meg altså så mye til å vaske ned dette huset når alt er ferdig, føler at jeg går på sand her inne og uansett hvor mye jeg støvsuger så blir det ikke bra kjenner jeg. Det skal skrubbes i alle kriker og kroker, DET er i hvert fall sikkert. Og utenfor, ser rett og slett ut som en søppelhaug og jeg vet at det er helt normalt under oppussing, men det skal bli godt å bli kvitt alt og vaske trappa og få opp en påskelilje eller to. Det skal gjøres litt koselig på inngangspartiet når tiden er inne for det.   

Ha en fin mandag 🤗

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Fra kaos til drømmebad del 5

God morgen, så var jeg i gang med tanken om at klokka “egentlig er” igjen, en fast 2 ganger i året rutine. Så jeg vil jo si at jeg sov helt til klokka 07.30 i dag selv om den egentlig var 06.30. Ja, dere skjønner greia, klarer ikke helt å legge det fra meg de første dagene etter stilling av klokka. Uansett hva klokka er så skal jeg gi en liten oppdatering av fremgang på badet, for nå er vi endelig godt i gang med våtromsplatene.

 

Nå går det fort fremover og det er så sykt deilig å være ferdig med alt arbeidet som egentlig aldri kommer til å synes. Jeg trodde vel aldri at jeg skulle syns det var litt gøy med isolasjon, men der kommer perfeksjonisten i meg frem. Måling, skjæring og korrekt plassering ble gøy. Tror det var en her som er fornøyd med at jeg likte å gjøre det, for jeg vet han misliker det. Men, byggskum er no dritt uten hansker!  

 

Grunnarbeidet er vel egentlig det aller viktigste når det kommer til det meste, rørlegger og elektriker arbeide var utenfor vår kontroll, men ALT annet under overflaten er vi nå ferdig med og jeg er så takknemlig for arbeidsjernet Rune, han er RÅ!  

 

Dette er et prosjekt jeg virkelig har likt å jobbe med, kanskje litt fordi jeg har mestret det veldig godt også uten at R har vært her å veiledet meg. Så jeg har kunnet jobbe med noe oppbygging før disse platene på egenhånd når han har vært på jobb OG jeg har gjort det riktig til og med. Moro! I uken som kommer er det helt klart for varmekabler og avretting. Så dette går virkelig fremover og den følelsen av at vi har gjort det selv er…….. UTROLIG god! 

Ha en strålende søndag og TAKK for at DU følger meg 🥰

Fra kaos til drømmebad

Fra kaos til drømmebad del 2

Fra kaos til drømmebad del 3

Fra kaos til drømmebad del 4

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

Vi er begge handy.. Heldigvis!

God morgen fra en litt fraværende blogger som svikter litt i både kommunikasjonen med dere lesere om dagen og egne innlegg. Det stresser meg litt og jeg liker det ikke, for jeg liker å engasjere meg. Men, jeg har rett og slett ikke tid for tiden å få det til å gå rundt. Når kvelden kommer og vi avslutter arbeidet for dagen så er jeg så sliten at jeg egentlig bare dusjer og legger meg. Jeg titter innom i nesten hver pause jeg har, men når pausen er over har jeg verken fått skrevet noe eller kommentert noe. Tar det igjen etterhvert.   

 

Nå er vi stort sett ferdige med den oppbyggende fasen, mangler noen få 2’4 som vi skal ut å handle når det åpner. Men, vi er i gang med våtromsplatene og det er moro, da begynner det liksom å ligne noe. En oppdatering på fremgang kommer i morgen. 

 

Når man står på slik som vi gjør om dagen glemmer man litt gode matrutiner så jeg tenkte at jeg skulle handle nå etterpå. Kjekt å ha ting i hus så vi kan spise litt ordentlig middag i dag. Kjenner jo nesten ikke på sultfølelsen heller når man er opptatt hele dagen. Men fy søren så moro det er å tenke på at alle oppgradering som har skjedd i dette hus har vi gjort helt selv. Bortsett fra det som må bli gjort av fagfolk da så klart, jeg har jo en mann som er ekstremt flink og vi er begge handy.. Heldigvis! Og fortsatt går alt knirkefritt oss i mellom, altså det kan jo ikke bli bedre enn det. 

Ha en fiiiiiiin lørdag og ja, litt brilleskille blir det når man er ute uten solkrem hehe 🤗

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Fra kaos til drømmebad del 4

Nå er vi i gang med isolering i veggene før tettiplatene skal opp, så skal det smøres på primer, membran og alt dette som trengs for å få alt vanntett deluxe. Hver morgen når Rune er på jobb så sitter jeg å planlegger utseende der inne, løsninger, avstander, plasseringer og fargepaletter. Nå har jeg kommet frem til fargene som skal være der og jeg føler meg ganske så fornøyd med valget. Innredningen som jeg ønsker kommer ikke inn før i slutten av april, men sånn får det jo bare være. Altså det vil si, jeg er LITT usikker på str 120 cm har de inne, men 150 har de ikke inne. Og jeg TROR jeg vil gå for 150, så da må jeg vente. Litt venting følger med! Tenkte jeg skulle vise dere litt av fargepaletten.

Det er ikke planer om spiler i hele taket, men jeg har en ide som jeg skal teste ut. Tror det blir veldig fint altså, jeg har troa og jeg ser sluttresultatet for meg. Nytt vindu er inne og de 2 gamle er borte og veggen er tettet igjen, begynner å ligne noe her nå, jeg skal lese litt blogg, spise litt frokost, så skal jeg få på meg arbeidsklær og fortsette isoleringen. Den delen skal R få lov til å slippe. Drittarbeid, men MÅ gjøres!

Bare å brette ned ermene og kjøre på! Heldigvis klør ikke denne isolasjonen som før og takk for det, ha en fin fin fredag, nyt dagen alle sammen.

Håper dere syns det er litt gøy å følge med på utviklingen 🥰

Fra kaos til drømmebad

Fra kaos til drømmebad del 2

Fra kaos til drømmebad del 3

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER