Fortsette å blogge eller ei

Januar ligger bak oss og nå er det ikke veldig lenge til våren banker på døren og det gleder jeg meg virkelig til. Det klør i mine fingre etter å komme ut, kjenne at sola varmer og nyte utetid. Ja, jeg vet at det enda er en stund igjen, men det er godt å se frem imot da. Nå er det over en måned siden jeg har skrevet sist og siden da har jeg tenkt en del på om jeg faktisk skal fortsette å blogge eller ei. Jeg savner det hver dag, men føler at det samtidig er veldig vanskelig av visse grunner.  

 

Men, jeg har et konsept, jeg har en plan på gang, men den er bare ikke satt til livs enda. Så jeg vil vel egentlig ikke gi opp riktig enda, men man er jo ikke en blogger når man faktisk ikke blogger. Så et valg må ta’s og det må gjøres ganske snart føler jeg.   

 

Dag 3 på dette innlegget, TTT for å si det sånn, jeg har dagene fulle for tiden, men en setning her og der får jeg jo tydeligvis til. Noen ganger skulle man hatt flere armer, bein og ikke minst en replika av egen hjerne, da kunne man multitasket da! Enn så lenge har jeg ikke det så da blir det som det blir dessverre. Hvordan er det med alle? Har dere det bra? Jeg har det veldig bra, dagene flyr unna som bare det med ting som skal gjøres på her og der. Ha en fin dag videre og nyt solen, for i dag er det sol her ihvertfall. 

radith-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER