Den største plassen i hjertet

Plutselig var det faktisk 9 dager siden sist jeg var her, så da er det på tide med en tur innom. Vi har hatt corona begge to her, men ingen av oss har merket ekstremt mye til den heldigvis. Vil ikke si at vi har vært syke selv om at vi ikke har vært helt på topp, men ikke noe å klage over. Det er verre å ha en skikkelig forkjølelse for å si det sånn. Vel, Corona’n er bak oss og hverdagen er i gang igjen her i huset for enkelte, men ferien er tilbake fra fredag. Så da får vi se hva vi finner på de neste 2 ukene.  

 

Nyt de små tingene, for en dag vil du kanskje se tilbake og oppdage at det var de som var de store. Noen ganger er det de minste tingene som tar opp den største plassen i hjertet ditt.

 

De siste dagene har vi kost oss veldig mye, familie har vært her, vi har vært på besøk og i går ble det en hel dag på stranda med nesten hele gjengen. Jeg har tilogmed fått vært en tur ut i fjorden i båt, det var kos. Slike dager er gode dager å legge i minneboka, det er helt sikkert. Og enda så er det mange ledige sider i den boka og jeg gleder meg til å fylle den opp med daglige koselige ting. For meg så er det ikke de store tingene, men de tingene som gleder meg og de rundt meg. Håper dere nyter sommeren fortsatt.

*Savner dere*

allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

 

 

 

Prøver å unngå det

Dagen i dag har vært ganske så lang kjenner jeg nå, jeg sto opp i 7 tiden og har sovet godt hele natten. Var litt spent på om formen skulle forverre seg gjennom natten, men heldigvis ikke. Formen i dag har vært ganske ok, bortsett fra hodepine og svimmelhet. Jeg har slappet av stort sett hele dagen så det er godt, faktisk så tok jeg med meg tepper. kryssord iskaffe og brus ut på plenen, det har ALDRI skjedd før. Men, det skal skje igjen!

Late dager er virkelig det beste når man ikke er i slaget. Og jeg har bestemt meg for å ta det rolig i noen dager nå for det siste jeg ønsker er den slitenheten jeg hadde etter forrige gang. Prøver å unngå det nå selv om at jeg tror jo ikke jeg kan påvirke det, men lov til å håpe.

Sovna til og med noen minutter ute i sola, det var godt og et godt tegn på avslapping. Det er nemlig ikke verst bare det til å være meg. Nå blir det pysj, tv og en helt rolig kveld videre. Håper dere har en fin helg❤

allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

En ny runde med råna!

Våknet i dag tidlig og var skikkelig svimmel, føltes litt som om at jeg fortsatt var på båten. Tenkte at dette var sikkert bare en etterdønning av de små dønningene på havet i går. Siden mange rundt meg har corona nå så tok jeg en test midt på dagen, negativ (jippi!) Men, det fortsatte bare å snurre og så kom hodepine så jeg tok en test til før vi skulle gå til nabo’n en tur. Vel, den var ikke like negativ, faktisk ganske så positiv og da snakker vi 3 timer imellom, så det forandrer seg fort. 

 

Ha en god helg  ❤

 

Vi som hadde planer for morgendagen, men det får bare utgå og jeg får holde meg hjemme. Er ellers i fin form og håper det fortsetter slik, gikk jo greit sist da, så jeg satser på at det blir slik nå også. I dag har vi kjøpt flaggstang, det er noe vi alltid har ønsket oss, men ikke gjort. Så nå skal det støpes og så skal det henges opp vimpel for de vanlige hverdagene. Syns det er så flott å se på så det blir bra å ha en helt egen en. Nå skal jeg finne sofaen, se litt på tv og bare slappe av. Håper dere nyter sommeren virusfritt, jeg tror ikke innlegget mitt fra i går kveld kom ut, så om du vil så finner du det HER

Klem fra
allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Det er slik det skal være!

Hjemme igjen etter en fin båttur over til Sverige, Fjordline er en fin båt, men jeg må si jeg foretrekker Bohus med tanke på utvalg i Taxfree’n. Kan hende de hadde litt uflaks med alt, men sånn er det. Vi kjøpte det viktigste og har nå kjøleskap/frysa full av grillmat. Og ikke minst koste vi oss masse i godt selskap.

 

Buffet’n var fantastisk med massevis av god mat og drikke. En fin fin dag på sjøen ble det og så godt å komme seg vekk litt. Nå er det gratiskonsert om vi ønsker på verandaen fra Stavernfestivalen og sånn vil det bli i 3 dager fremover. Moro å høre at det er liv i festivalen igjen, det liker jeg. Det er slik det skal være!

Ha en god natt 🫶

allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Optimister skaper håp

Jeg går med en høstfølelse inni meg og det liker jeg ikke, det er tross alt starten på juli. Kvelden i går ble tilbragt på sofaen med lukket verandadør og det er jo ikke slik det skal være. Eller jeg er glad jeg endelig kan lukke døren i den forstand at det er en måned siden sist vi kunne det pga ødelagt dør. Men likevel, hvor blir det av de varme sommerkveldene jeg har lengtet etter? Jeg vet at det ikke er noe man kan gjøre med været, så det får jo bare være som det er. Viktigste er å kose seg uansett, ikke sant? 

 

“Optimister skaper håp. Vi trenger mennesker som håper. Optimister skaper tro. Vi trenger folk som tror at det går. Optimister skalper bevegelse mot det positive og det umulige. Da kommer vi lenger enn vi trodde da vi begynte.”

 

 Og når det kommer til det å kose seg uansett så er vi gode på det, alt kommer an på innstillingen og jeg kan ikke si annet enn at den er god. I dag stikker vi en tur til Sverige, håper bare vinden løyer. Tross alt ferieuke, så noe må vi jo gjøre føler jeg. Mye av våre planer har gått litt i vasken pga feilberegninger. Tror vi begge trenger et kurs i matematikk hehe. Men, forhåpentligvis får vi dratt på vår planlagte tur i høst. Planer kan endres heldigvis. Håper sommeren behandler DEG godt.

Ha en fin dag

allura-font

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Akkurat nå

..her i huset 

Ny verandadør er på plass etter at den gamle fløy opp i vinden og knuste i 1000 knas. Det tok lang tid før vi fikk inn ny, men bedre sent enn aldri. Denne gangen ble det skyvedør, tryggest det for å si det sånn. Ellers så har R ferie denne uken og det startet jo med at han tråkka på en lang spiker i går, så litt satt tilbake i dag kan man si. Au!!

..i mine tanker  

Alt som skjer i Norge, i verden. Så UTROLIG mange tragiske ting man leser om hver eneste dag. For ikke å snakke om abortloven, tenk at familien til en voldtektmann som gjør en kvinne gravid kan saksøke offeret ved abort. Han selv har ikke lov, men familien kan. Altså….Hallo er det mulig!!

..ønsker jeg

At resten av sommeren skal bli bra, at vinden skal ta seg en ferie og at solen skal skinne for oss alle i lang tid. Ønsker også at alle tragiske hendelser skal ta slutt og at dere alle tar vare på hverandre.

..har jeg lyst til å

Rydde opp litt rundt her, vinden har slengt et par ting hit og dit og inne trengs en liten opprydding. Høres ut som om at det er rotete hele tiden her, men det er ikke så galt. Liker bare å ha orden OVERALT.

..på blogglista

Plass nr 72, sånn er det når man ikke prioriterer blogg, men det skal gjøres noe med fremover. Vet jeg har sagt det før, men plutselig en dag.

..planlegger vi dagen

Jeg har litt lyst til å dra på dollarstore å se hva de har å tilby der, men samtidig frister det ikke å gå på kjøpesenter for tiden. Ja, jeg blir litt rar av alt som skjer rundt omkring, har coronapandemien gjort noe med enkelte mennesker tro?

..vil jeg gi deg dagens ord ❤

Smil

Ha en strålende dag alle sammen 💞

allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

 

 

Godt for kropp og sjel

5 dager har det gått siden jeg sist var innom her og nå var det på tide. De siste dagene har vært fylt opp og det blir kanskje litt sånn på sommeren, spesielt på varme gode dager. På torsdag (eller var det Onsdag) reiste jeg til noen venner som lå med båten sin i Nevlunghavn, det var kos og ikke minst varmt og godt. 

 

Fredag ble vi sittende ute å skravle og spille kort med naboene. Lørdag var vi ute på Pakkhuset her i Larvik. Spiste og koste oss masse med venner. En perfekt helg syns jeg som avsluttes med masse avslapping og utetid, akkurat slik jeg liker det og vi er klar for en ukes ferie.

Det er så behagelig å fylle dagene med ting som gjør godt for kropp og sjel. Vi har “heldigvis” ingen prosjekter hengende over oss for tiden og bare det gjør at man slapper godt av.

Håper dere nyter sommeren ❤
allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER