Vixen direkte….

Jeg sa til Rune i dag at jeg syns det var rart at jeg ikke var invitert til Vixen Awards. Han ble litt usikker på om jeg mente alvor eller ikke, så jeg kunne se at han var usikker på å svare på det. Jeg holdt meg nemlig helt seriøs selv om at jeg holdt på å sprekke av latter. “Inviterer de ALLE bloggere da?” Ja, og jeg skulle jo vært der egentlig, men jeg tror de rett å slett glemte å sende meg invitasjonen, men det er de vel klar over og sender en neste år sa jeg før jeg faktisk sprakk av latter.

Får det ikke mer moro enn man gjør det til selv…

Neida, jeg skal nok IKKE på vixen, men det er spennende å se på og jeg er glad det går direkte på tv’en (cromecast) og jeg er litt spent på resultatene som kommer. Jeg heier på Kokkejævel og jeg håper at yummymummy også får en pris. De fortjener det begge to og hvis det skulle være noen som vil se resten av vixen awards så kan du se det her. Ellers så har dagen i dag vært en fin dag. Vi har spist taco og kost oss sammen alle 5. Håper dere har en fin fredagskveld ❤

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

Nå er jeg endelig så fornøyd..

Reklame | I samarbeid med posterstore.no

Når jeg skal finne noe å henge på veggen så er det viktig for meg at det er noe som har en mening og står til den stilen jeg har i resten av det rommet. Det er også viktig at det står passer oss som befinner seg i det rommet. Bortsett fra på vårt soverom, der er det vel min tanke det går i, selv om Rune også befinner seg der. Men han sover egentlig bare der, så det går for å være ærlig etter min interesse og ikke hans.

Inne på nettsiden deres finner du plakater til din perfekte bildevegg

Er det ikke bare slik det er med oss damer da. Vi vil jo gjerne ha vår vilje til slutt uansett. Vel, jeg har funnet mine favoritter på Posterstore.no og det er så behagelig å sitte å scrolle inne på deres nettside og bare koke seg en kopp te og planlegge hvordan det skal bli. For der finner man både inspirasjon og god oversikt.

På vårt soverom så vil jeg si det er ganske så feminint, og da er det viktig for meg at bildene jeg har på veggen står til det. Og jeg ble så glad da jeg fant noe som passer meg perfekt, noe som har en betydning og som jeg er stolt av å henge opp, og nettopp dette bilde her sier så mye og inneholder ord som er viktige å tenke på for oss alle.

Denne plakaten finner du HER

På rommene nede så har vi forskjellige tema, på det ene rommet er det hesteinteresse og på det andre så er det Paris som står i fokus. Og det er jo noe for enhver interesse inne på posterstore og det er det som gjør det så utrolig moro å shoppe der. Man finner liksom noe som passer det tema man er ute etter hver eneste gang man leiter. I gangen vår så har vi et toalett og der har jeg forsøkt meg på mange forskjellige ting å henge opp på veggen. Til slutt hang jeg bare opp et bilde jeg har hatt i 20 år tror jeg. I utgangspunktet veldig lei av det så da ble jeg så glad når jeg fant en plakat som passet helt perfekt inn og nå er jeg endelig så fornøyd.

Dette bilde finner du HER

Rammene man kan kjøpe til er utrolig fine og finnes i mange varianter, men i dag vil jeg gjerne dele en rabattkode med dere som gir dere 30 % på alle plakater utenom de som er fra selections. Anbefaler deg å ta en titt og legg til koden Lenee30 i kassen for dine prosenter. Tilbudet varer i 14 dager, så løp å kjøp på posterstore.no

Ha en fin helg alle sammen

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

En internasjonal folkehelsekrise

WHO erklærer coronaviruset som en internasjonal folkehelse krise. Det jeg ikke skjønner helt er hvordan de ikke klarer å hindre spredning. Skjønner jo at det er smutthull overalt, men hva med å stenge grenser, hva med å helsesjekke alle som kommer fra steder der viruset er. Jeg føler at media lager dette så mye større enn det egentlig er og dette skremmer mennesker. Det er det veldig forståelig at det gjør også. Jeg føler at det sprer med redsel enn det viruset sprer sykdom.

Bare i Norge ble det i fjor registrert ca 1700 influensa relaterte dødsfall, et tall som burde skremme mer enn 171 dødsfall hittil i Kina av coronaviruset. Hva med å skrive med store overskrifter at 8235 personer er smittet av dette på verdensbasis, og mange går det fint med. Det er nok med dette som med vår influensa at det rammer hardest eldre og syke mennesker.

Man kan spre en frykt som er unødvendig, og jeg er sikker på at det er mange som allerede kjenner på den frykten veldig hardt. For oss her i Norge så tror jeg vi skal ta det med ro enda en stund. Det som burde skje her i landet er at flere bør få tilbud om vaksine, slik at den influensaen som allerede herjer her ikke skal ta flere liv. Så får vi bare krysse fingrene for at dette viruset snart blir borte vekk fra vår verden.

gessele-font

 

 

Urettferdighet, mobbing og utakknemlighet er det verste..

Mange ganger så blir jeg sittende å tenke over livet, over hva som gjør meg glad, hva som gjør meg trist, hva som gjør meg irritert og hva som gjør meg takknemlig. Jeg syns det er godt å ta seg 5 minutter innimellom å tenke over det. Tenke litt over hva alt som skjer i mitt liv betyr for meg, både på godt og vondt.

Hva gjør meg glad

Når jeg klarer å oppnå noe jeg har satt meg som mål. Når jeg gjør noe for andre som gjør dem glad. Når solen skinner, når Amelia smiler til meg, når Daniel gir meg en klem. Når Rune sier han elsker meg og jeg kjenner på hele meg at han virkelig mener det. Når Sheriff hopper av glede oppi sengen sin etter at jeg har gått tur med han. Det er så mye, og listen kunne vært veldig lang. Jeg føler meg heldig som har så mange ting å være glad for ❤

Hva gjør meg trist

Når de som står meg nær er lei seg av en grunn. Hvis noen jeg bryr meg om er syke. Når noen jeg ser opp til må gjennomgå motgang. Urettferdighet, mobbing og utakknemlighet er det verste og det gjør meg trist hvis noen blir behandlet dårlig. Når mennesker forandrer væremåte etter suksess de måtte oppnå på den ene eller andre måten.

Jeg har mer å smile for enn å gråte over, og det gjør meg så glad 

Hva som gjør meg irritert

Jeg ser ikke på meg selv som en person som blir fort irritert, ting tar litt tid. Men jeg kan irritere meg over personer som forventer å få, men aldri gir noe tilbake. Mennesker som tror de er bedre enn andre. At noen åpenbart utnytter personer eller muligheter til sin egen fordel. Når andre snakkes ned i et forsøk på å oppheve seg selv, det er vel det som kan irritere meg mest, og det har jeg sagt før.

Hva gjør meg takknemlig

Det er så mye og jeg er så glad for at jeg har så mye å være takknemlig for. Familien og svigerfamilien, vi har et godt forhold alle sammen og jeg er så glad i dem. Vennene mine, hva skulle jeg gjort uten dere. Jeg er så takknemlig for at jeg har opplevd den kjærligheten jeg har til mitt barnebarn. Jeg trodde faktisk ikke at jeg skulle oppleve å føle noe i nærheten av det jeg følte da Daniel ble født noen gang igjen. Dere som følger meg, jeg er så utrolig takknemlig for dere.❤

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

Innlegget jeg delte i går kom aldri på forsiden så jeg legger det ved HER

 

 

 

 

 

 

Ting skjer for en grunn og det er en mening med alt som skjer.

Denne setningen har fulgt meg igjennom mange år og jeg har alltid tenkt og alltid sagt at ting skjer for en grunn og at det er en mening med alt som skjer. Som at jeg for eksempel skal kjøre til Oslo, så punkterer dekket her i gata, da tror jeg at akkurat det skjer for en grunn. Og grunnen er jo enkel, det KUNNE skjedd på hovedveien, noe som hadde gitt hele hendelsen et helt annet utfall, så da fikk det jo en mening at det skjedde akkurat her.

Men man kan begynne å lure på hvilken mening det gir at mennesker på tragisk vis bare mister livet liksom. Slik som Kobe Bryant, datteren hans og de andre ombord i helikopteret i L.A. For ikke å snakke om mennesker som er friske og bare plutselig dør, slike ting er jo bare rett og slett meningsløst. Hvilken mening gir det? Ingen! Og for hvilken grunn skjedde det? Ingen!

Men hvis man ser bort i fra dødsfall, så må jeg si at jeg mang en gang har trøstet venner som har gått igjennom ting i livet sitt med å si akkurat disse ordene. Det var en grunn til at det skjedde, og det er en mening med det. For det er en trøst i det å kunne tenke slik, det gir en liten styrke når man trenger det. Hvis man midt oppi samlivsbrudd eller punkterte dekk og klarer å tenke slik, så hjelper det nok litt.

Hva tror du? Er det en mening med alt som skjer?

Ta vare på hverandre ❤

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

 

 

Man må jo klare å skille sak fra person

Martine Halvorsen skriver et viktig innlegg, et innlegg som engasjerer det norske folk. Hun bringer en sak som vi som foreldre har opplevd/opplever eller kanskje kommer til å oppleve frem i lyset. En ting mange kanskje har tenkt, men ikke sagt. Hun kommer med en mening som er saklig, men likevel klarer noen å prøve å tråkke på henne som person. Hun får kommentarer som går direkte på henne, og noen klarer bare ikke å skille sak fra person.

Jeg har bare null forståelse for slikt og jeg blir sjokkert over hva folk sier. Hun skriver i sitt innlegg i dag: “Jeg syntes det er skikkelig kjipt at folk ikke klarer å skille sak fra person, og at innboksen min, kommentarfelt og lukkede grupper har vært full av kjipe folk idag. Jeg er verken en fitte, hore eller drittkjerring fordi jeg syntes det er kjipt at barn og unge blir mobba fordi de liksom ikke har riktige klær. Den tar jeg ikke, sorry. Vi kan godt diskutere og debattere, men la oss holde oss til saken a!” Enig med deg, sak er sak.

Jeg er en mamma som har kjent på presset

Det er ikke riktig at hun skal få slike ord om seg spredd rundt og Martine er ei jente som jeg har fulgt lenge og man skal lete lenge etter en mer jordnær jente. At hun unner seg en ting eller to innimellom skulle bare mangle, hun tjener jo penger selv. Og når man tjener penger selv så kan man selv velge hva man skal bruke pengene på. Det er en helt annen ting enn at foreldre føler seg presset til å bruke mer penger enn de egentlig har. Og det verste av alt er jo at barn og unge faktisk blir mobbet oppi det hele.

Hvis man ikke klarer å kommentere med en saklig kommentar, så burde man faktisk ikke kommentere i det hele tatt. Er det noen som virkelig er flink å få frem et poeng så er det henne, er det noen man virkelig burde følge og ta lærdom av så er det henne. Hun tør å si det hun mener og det er viktig. Hun sier det mange andre tenker og det setter ihvertfall jeg pris på. Og jeg støtter deg i dine ord. Fortsett med det du gjør, for det er viktig. ❤

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

Krise i heimen…

Støvsugeren vår har gått til dundas og jeg kjenner at det byr på krise her i huset. Jeg har jo robotstøvsuger også, men den har også tatt kvelden. En ulykke kommer sjeldent alene vet jeg, men hallo, begge støvsugerne da gitt. Så da har jeg begynt å se meg om etter ny. Og denne gangen skal jeg ha en som kan vare noen år, Rune har vært på Power å sett og ønsker seg sånn tråløs sak som denne, link til den her.Jeg blir litt redd over å skulle prøve noe nytt som denne fancy saken han ønsker og er i utgangspunktet fornøyd med den gode gamle varianten jeg. Jeg skal prøve å skru fra hverandre robotstøvsugeren og se om jeg kan få den opp å gå igjen, men uansett syns jeg det er godt å ha en håndholdt også. Men jeg er usikker på hvilken og jeg må jo si at jeg for min del ønsker meg noe slikt som dette.

Det viktigste er at den fungerer godt og at den ikke bråker så altfor mye og har perfekt sugeevne. Jakten er i gang, en støvsuger MÅ vi ha. Noen tips eller anbefalinger?

Ha en ellers fin dag videre

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

Da får man bilde av seg smurt utover forsidene..

Her i landet så har vi tydeligvis ekstremt mange overgripere, nyhetene blir jo aldri tom for dette. Det dukker stadig opp nye saker og det er skremmende å lese om. Hvis de blir dømt og soner en dom så får de jo på en måte leve i skjul etterpå. Kanskje en arbeidsgiver får beskjed om at søkeren tidligere er dømt for overgrep, men hva med nabolag? Hvorfor i all verden er det ikke slik som i Usa her i landet? Alle pedofile overgripere burde vært listet opp slik at man kan sjekke nabolaget man eventuelt skal flytte til før man flytter dit. For hvem vil ta med seg ungene sine i et boligfelt med en eller flere pedofile overgripere? INGEN.

Jeg mener ikke at man skal henge ut enkeltpersoner, men at man har en plass man kan forhøre seg om det befinner seg dømte/anmeldte pedofile, det burde det absolutt ha vært. De lever jo fritt etter sonet dom eller i påvente av soning hvis de i det hele tatt blir dømt da. Hva de har gjort blir gjemt for omverdenen, og naboer vet ingenting. En barnefamilie har jo ikke lyst å kanskje omgåes en overgriper. Se på denne personen som et hyggelig menneske de KANSKJE kan stole på når det kommer til barna sine. Skal man ikke prøve å få slutt på dette? Da burde ihvertfall de som er ferdig sonet eller venter på å sone bli merket på et vis.

Lekeplassen burde være et trygt sted.

Neida, her i landet så blir alle slags overgripere skånet, med streng taushetsplikt fra myndighetene rundt omkring. Men hvis du gjør underslag på jobben din eller hopper over å betale moms og skatt, da får man bilde av seg smurt utover forsidene med fullt navn og tilhørighet. Kanskje det hadde vært mer lønnsomt å brukt blekket på å notere ned navnene på de vi ikke vil ha ute i samfunnet vårt sammen med våre barn. Det er så mange der ute at jeg blir helt kvalm over antallet slike mennesker. Foreldre rundt omkring liker at ungene er ute å leker og ikke bare sitter med nesa i skjermen hele døgnet, og da er det godt å vite at de kan puste godt når de faktisk er ute.

Man burde vite at lekeplassen er et trygt sted for unger å ferdes, man burde vite at veien til skolen er trygg. Så klart læres det bort til barna hva som er viktig å passe seg for når man ferdes rundt omkring. Men med så mange utspekulerte mennesker så er det vanskelig å vite hva man faktisk burde lære dem. Man vil jo ikke at alle barn skal være skeptiske til alt de møter på sin vei heller. Og nettopp derfor er min mening at man burde kunne henvende seg en plass og finne ut om det finnes en registrert overgriper i et nabolag man planlegger å bosette seg i. Da kan man ihvertfall velge selv om man vil bo der eller ei.

Det er ihvertfall min mening. Alle mennesker fortjener å føle seg så trygge de kan ❤

gessele-font

 

 

 

 

 

Mal ikke morgendagens skyer på dagens himmel

I dag startet jeg dagen med å dra til tannlegen og jeg må helt ærlig si at jeg har brukt mye av helgen på å grue meg til det. Og igjen så var det unødvendig bruk av tid, for det går nemlig veldig bra når jeg kommer dit. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg kunne klare å legge vekk den bekymringen jeg har før jeg skal slike ting. Det hadde vært så utrolig deilig og bare rett å slett gå dit like lett som om jeg skulle handlet mat. Men sånn er det jo ikke.

Mal ikke morgendagens skyer på dagens himmel

Men det skal sies at før bekymret jeg meg såpass mye at jeg til slutt ikke torde å gå, men det har jeg kommet meg over, og det er jeg stolt av. Jeg bruker ikke lenger all min tid på å finne på en unnskyldning for å unngå å gå. Det er jo skikkelig unødvendig å utsette noe som likevel MÅ bli gjort. Og at jeg tenker slikt, er noe jeg før aldri hadde trodd at jeg kunne klare å tenke, så gir meg selv en klapp på skuldra for det.

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

 

Jeg ble liggende å tenke på hva jeg egentlig kunne gjort…

I dag var jeg litt usikker på hva jeg skulle gjøre siden Daniel og Rune skulle bort å spille frisbeegolf. For det første så er det jo bare morsomt at de kan fly i skogen å spille i januar, for det andre så orket ikke jeg å bli med å se på det. Så da bestemte jeg meg for at jeg skulle kose meg på sofaen med litt masterchef, har 20 episoder på opptak da jeg aldri finner tid(les ro) til å få sett dem. Så da fant jeg frem pleddet og la meg godt til rette å begynte å se.

Kjente fort at jeg ble liggende å tenke på hva jeg egentlig kunne gjort i stedet for å ligge der å sløse bort dagen. Så da fant jeg frem vaskebøtta og vasket like så greit huset. Jeg vet at jeg hadde bestemt meg for å virkelig bruke søndagene til å slappe av og kose meg, men ting må bli gjort også. Og akkurat nå er jeg så tilfreds og kan bruke resten av dagen til å kose meg i et rent og pent hjem. 2 fluer i en smekk.Nå venter jeg bare på at Rune skal komme hjem så skal vi dra på middag til mamma, skikkelig god søndags middag. Og kanskje hvis vi er heldige så finner vi en film å se på i kveld 🤞

Ha en fin kveld 😘

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤