Naturens gang, merkelige saker.

Åh for en nydelig dag det har vært i dag, barna har badet og kost seg og vi har ikke gjort annet enn å slappe av og være sammen. Da vi ikke noe, når ingen av oss drar hit eller dit og når gjøremål kan legges til side fordi vi skal være sammen, slike dager er verdifulle. Så med andre ord, ble benkeplata lagt på vent (phuuuuuu). Mer om den siden. Det har vært kjempekoselig å ha mamma på besøk i mange timer, vi har grillet god mat og spist is. Og jammen meg koste vi (Rune og jeg) oss med hver vår iskalde øl også.

 

Litt tidligere i kveld så foregikk den årlige svermen av flyvemaur ute og jeg rømte inn. Svanhild fylte seg fort med prikker (maur). Godt det skjer bare en gang i året. Men ekkelt når det står på faktisk, men det vet dere nok alle. Jeg har fått forklart en gang hvorfor dette skjer, men nå husker jeg ikke. Sikkert ikke en viktig informasjon å ha. I morgen får vi rydde bassenget, for det er vel der de ender sin ferd. Naturens gang, merkelige saker.

Håper dere har hatt en nydelig dag og fortsetter med det 🌸

malenna-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

Man blir bare rikere på lærdom av å prøve og feile

I natt har jeg sovet 8 timer i strekk og det er så utrolig godt, det å våkne opp til dette været også er jo bedre enn noe. Fy søren i dag blir det varmt, så etterlengtet. Jeg har prøvd å venne meg til benkeplaten, men jeg er ikke helt fornøyd gitt. Så i dag maler jeg over med hvitt en gang til og så forsøker jeg igjen. Tror også at jeg skal kjøpe en litt lysere gråfarge. Det er viktig å føle at det blir riktig og det gjør jeg ikke nå.

 

Man blir bare rikere på lærdom av å prøve og feile, til slutt så blir det bra.

 

Så da er det bare å brette opp ermene som ikke er på likevel og sette i gang, kjenner at tålmodigheten ikke er den samme i varmen. Men jeg får ihvertfall ta det hvite strøket nå og resten senere. I dag så kommer endelig mamma på litt grillmat, hun har jo vært litt stuck de siste ukene pga ryggen, men nu er alt meget bedre. Ønsker dere en fin fredag, og håper dere har noen koselige planer i helgen.

malenna-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

 

 

Hun står for så mye godt

I dag kom solbrillene av jeg har bestilt fra Yummymummy sin kolleksjon. Knallfine briller og de mest behagelige solbrillene jeg har hatt på noengang. Det er ikke bare noe jeg sier, det er fakta. Enkelte solbriller kan være så vonde bak ørene, men det var absolutt ikke disse. Det er ikke vanskelig å vite hvor man skal bruke penger på nye solbriller når man samtidig støtter en person man liker.

 

Du er forresten fantastisk du også!

 

Hun står for så mye godt. Hennes meninger, måten hun er på og for de unge i dag. Hun gjør det hun kan for å få bort ting på nett som kan påvirke unge. Hun får også oss som ikke er så unge til å føle at alt er greit. Hun er ærlig, hun sier ifra når det trengs og gjemmer seg ikke når hennes stemme burde bli hørt. Du har en stemme som absolutt burde bli hørt så fortsett å bruk stemmen din.

malenna-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤
 

 

Jeg gruet meg skikkelig når det nærmet seg

Når jeg sto opp i dag var jeg veldig spent på hva jeg syns om gårsdagens arbeid. Det er jo skikkelig uvant å gå fra svart til hvit farge, men det venner man seg jo til. Jeg fikk veldig god hjelp til hva slags maling jeg skulle bruke og hvilken heftgrunn jeg måtte starte med på Øya Interiør . Elsker det når de ansatte virkelig tar seg tid til å forklare, høre på og på en måte lever seg inn i mine planer for å hjelpe på best mulig måte. For jeg visste ikke helt hva som lønte seg.

 

JEG VISSTE AT I VERSTE FALL KUNNE JEG MALE OVER MED HVIT EN GANG TIL.

 

Jeg gruet meg skikkelig når det nærmet seg tiden for å påføre marmoreffekten på benkeplaten i går, det var en sånn spent usikker glede involvert også. Merkelig følelse, men det var akkurat slik det var. Jeg skulle tross alt male grått på hvitt og jeg regnet med at det ikke var rom for feil. Heldigvis fant jeg ut at jeg kunne vaske av hvis jeg følte det ble feil. Det var ganske så betryggende å finne ut.

Jeg påførte en strek av gråmalingen med lett hånd, bare holdt penselen slik at jeg ikke mistet den. Så sprayet jeg på litt vann slik at det fløyt litt utover. Så tok jeg en myk pensel og børstet over malingen fra side til side. Vasket bort den grå malingen 2 ganger før jeg fikk dreisen, så jeg skulle nok øvet en annen plass først. Men jeg ville så gjerne få satt i gang og hadde vel kanskje veldig troen på at jeg skulle naile dette på første forsøk..

Til slutt så fikk jeg litt av den effekten jeg ønsket, veldig viktig å ha en myk, god pensel og det har jo Jordan for de vet jo hvordan. Og på facebook siden deres så får du svar fort om det er noe du lurer på. Så var det å fortsette i samme duren over hele benken der jeg ønsket å ha marmoreringen. Dette var skikkelig skummelt syns jeg, men så utrolig moro å prøve meg på noe jeg egentlig har tenkt på å gjøre lenge. De andre i huset her syns det ble så fint, og vil gjerne at jeg gjør det på resten av kjøkkenet også. Det er hyggelig å høre da, men fy for en langtidsjobb.

 

MAN KAN HVIS MAN VIL

 

Jeg følte at jeg fikk det til bra på noen steder og mindre bra på andre. Rart hvordan man skjelver i hånden når man skal gjøre noe presist. Men i dette tilfelle så ble det finere jo mer skjelven jeg var på hånden. Jeg er litt usikker på resultatet, og jeg er litt redd for å lakke benken riktig enda. Da kan jeg ikke male over igjen evt. Hva syns du? Burde jeg har mer eller burde jeg hatt mindre?Jeg får kikke litt på det utover dagen og se om dette er noe jeg kan venne meg til. Jeg elsker jo marmor og med svarte skapdører så kan det kanskje bli knallfint.

 

Ha en fin dag og husk, øvelse gjør mester.

malenna-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

Jeg er så spent på hvordan dette vil gå

I dag så var jeg så heldig å våkne opp med skikkelig hodepine, det er så fantastisk gøy. NOT! Heldigvis så gikk den over etter en liten time våken og det var jo bra. Jeg begynte i går på et prosjekt som jeg er så spent på, jeg skal nemlig prøve å gjøre om mine svarte benkeplater til marmor benkeplater. Hvordan det vil gå, det vet jeg ikke enda. Foreløpig så er jeg nå ferdig med superheft og jeg har heldigvis en liten benk der jeg prøver meg først før jeg evt setter i gang med resten av de større benkeplatene.

 

Jeg er så spent på hvordan dette vil gå

 

Jeg tar bilder underveis og hvis dette blir bra så skal jeg vise dere hele prosessen. Jeg har alltid ønsket meg ekte marmor benker, men det kommer jo ALDRI til å skje. Da får vi gjøre det jeg liker best, nemlig å gjøre det selv. Krysser fingrene for at jeg skal få det til. Det er litt tidkrevende, men skal det bli bra så tar det tid. Jeg skulle helst hatt det ferdig i går, men jeg får bare være tålmodig å vente. Jeg gleder meg til i kveld, da er det klart for å begynne å male på marmoreffekten.

Jeg tror jeg er bedre anlagt for slike prosjekt enn å sy. Jeg eier IKKE tålmodighet til symaskin problemer, argh! Så jeg la det rett å slett på hylla for nå. Hvis dette prosjektet går min vei og jeg faktisk får til å lage skikkelig bra marmoreffekt så har jeg litt av en jobb foran meg, for da må kjøkkenskapene bli svarte. Jeg ser jo allerede nå at skapene på kjøkkenet blir gule i forhold til. Men det gjør ikke noe.

 

Drømmen er nemlig svart kjøkken

 

Vi skal jo bytte ut alt med tid og stunder, men når jeg skal ha nytt kjøkken, så skal alt bli nytt. Og det skjer jo ikke anytime soon, så da eksperimenterer jeg litt selv så lenge. Det virker kanskje som om at jeg har 1000 planer, og det er jammen meg slik det er også. Men, jeg gjør meg alltid ferdig med en ting eller et rom før jeg starter på noe nytt. Men det hender at rekkefølgen på det jeg bestemmer meg for å gjøre omrokkeres litt. Men det gjør ikke noe.

 

Ha en fin onsdag og følg med for resultatet av dette (hvis det blir bra, noe jeg har troen på)

malenna-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

Er det virkelig så vanskelig??

I vår når corona’en sto på som verst her i landet så samlet det seg flere hundre mennesker ute på hver sin balkong/terrasse og klappet for våre sykepleiere, leger, ambulansepersonell som alle risikerer så mye for alle oss andre. Vi viste omsorg og så å si alle var med på en felles dugnad for å hindre smitte. Og en ting vet vi alle, at det hjalp. Jeg personlig syns jo regjeringen burde holdt det stengt for utenlandsreiser denne sommeren da. Vi fikk jo den dritten under kontroll. Nå har veldig mange blitt sløve, jeg er sjokkert over å se hvor mange som overser spriten på butikkene.

 

Se på det som skjer i Moss nå, smitten stiger som bare det og jeg føler jo at det er et godt nok tegn på at dette faktisk er utrolig smittsomt? Er dette et tegn nok til at folk skal skjønne at denne pandemien ikke er over slik som veldig mange tror virker det som. Selv om at mange ikke reiser utenlands så er det også utrolig mange som gjør det. Derfor er det ekstra viktig å bruke den spriten som står tilgjengelig for oss når vi er ute, det er ekstra viktig å vaske oss godt med såpe når vi kommer hjem.

 

Jeg kjenner at det irriterer meg at dere som ikke er så nøye på det, glemmer oss andre og bare tenker på dere selv. Vi som er hjemme som oppfordringen var, vi som kanskje ikke drar på ferie i det hele tatt pga utrolig mye mennesker. Vi skal kanskje behøve å bli straffet for at dere IKKE klarer å vaske hender lenger. Jeg trodde jeg var ferdig med den ordentlige redselen for dette.

 

Nå gruer jeg meg litt til høsten igjen, for gud veit hvor folk har vært i sommer. Jeg syntes så synd på barna rundt omkring når skolene stengte, de fleste trives på skolen sammen med vennene sine. Jeg liker å være sammen med familien min og det siste jeg har lyst til å oppleve igjen er et land som er stengt ned, og at familier ikke kan være sammen igjen på lenge. Nettopp derfor så har vi som mange andre holdt oss hjemme i sommer og fortsetter med bruk av såpe og sprit.

 

Det tar nøyaktig 2 sekunder å spraye hender, kan vi ikke bare fortsette med det da? Kan vi ikke vie en tanke til de som faktisk MÅ hjelpe oss om vi blir syke. De som må ha på seg verneutstyr, masker og briller i time etter time. Ville du vært i deres sko på en hektisk dag i et overfylt sykehus med virussmittede mennesker? Vi må gjøre vår del av jobben, nemlig å forhindre spredning. Kanskje de slipper å ha slike dager på jobb. Kanskje vi slipper en sterk økning av smitte. Jeg ønsker ihvertfall ikke det.

 

Ha en fin kveld

malenna-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

Vet ikke helt hvor jeg vil med dette forsøket

Altså i dag frister det ikke mye å gå ut, fy søren som det regner. Men må man så må man, sånn er det bare. I dag sto jeg opp litt over fem og jeg er nå ferdig med å vaske kjøkkenet. Der skinner det nå som aldri før og det er skikkelig deilig. Jeg vasket vinduene der også både innvendig og utvendig, ikke visste jeg at det skulle pøse ned på denne måten. Jaja, de er reine ihvertfall da.

 

Jeg tenkte jeg skulle prøve denne symaskinen i dag da, skulle vel egentlig ha gjort det for en stund siden. Men jeg får finne frem noen filler og øve meg litt. Vet ikke helt hvor jeg vil med dette forsøket, men det hadde vært utrolig moro å klart å skape noe. Eller gjøre om noe gammelt og ikke minst reparere ting som trenger det. Hvis det kan fikses så bør man jo ikke kjøpe nytt tenker jeg.

En fordel er jo da å kunne sy og hvis jeg ikke prøver så vet jeg jo ikke om jeg kan eller ei. En rett søm burde jeg jo få til, men vi får se. Wish me luck 🤞

 

Ønsker dere en fin dag enten du har sol eller regn, dagen kan bli like fin for det.

malenna-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vel, det er kanskje noe sannhet i det

Jeg har følt meg litt som han på bilde her i hele dag og jeg var sikker på at jeg skulle klare å ta meg en powernap i dag. Neida, det ble det jo ikke noe av, men jeg slappet av litt på sofaen og vet at jeg sovna i et minutt eller så. Er det det som er en powernap kanskje?? Ikke vet jeg, men det hjalp ihvertfall ikke med det minuttet. Så da gleder jeg meg til en god natts søvn ihvertfall og grunnen til det kan du lese her om du vil.

 

Folk som har fått for lite søvn om natten, virker alltid så forunderlig stolte over det. Hææ? Vel, det er kanskje noe sannhet i det siden jeg nevner det for andre gang. Jaja, det er jo sånn det er i dag jo.

 

I dag har vi vært hos mamma nesten alle mann, det var så koselig å gjøre på en mandag. Endel av gjengen reiser på ferie denne uka, så det var koselig å treffes. Vi bestilte pizza og koste oss sammen i flere timer, og dere vet jo hvor glad jeg er i slike dager hvor vi gjør slikt. Mamma har fortsatt vond rygg så da møttes vi hos henne i dag, og det tror jeg hun var glad for. 

Uansett om jeg har vært trøtt og sliten, dagen har vært perfekt og jeg smiler. Kvelden blir nok ung og i morgen er det en mer opplagt dag i vente. Ha en fin mandagskveld alle sammen ❤

malenna-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

Jeg tenkte bare… FAEN!

Jeg var så lykkelig når vi la oss i går kveld, trøtt som bare det og endelig hadde jeg tålt den ene ruta med sjokolade som frista så mye at jeg faktisk tok sjangsen. Hele huset var stille, det var god temperatur på rommet og jeg kjente at søvnen tok meg fort. Men….

 

Så begynte jeg å kaldsvette, magen begynte å verke og jeg tenkte bare… FAEN! Ei rute med melkesjokolade, EI RUTE!! Så med kraftig sandpapir bak øyelokka så var det bare å stå opp kl 01.00 da. Og oppe ble jeg til klokka var 04.16, da føltes det som at det var trygt å legge seg igjen.

 

AT IKKE JEG LÆRER!! 🤦‍♀️

 

Jeg vet at jeg ikke tåler sjokolade og derfor så spiser jeg det så sjeldent at jeg kan telle på en hånd hvor mange biter jeg smaker på et par år. 1/5 ganger går det bra, og jeg var sikker på at det gjaldt i går, men da tok jeg jammen meg feil. Heldigvis så har jeg mulighet til å ta en powernap i dag, noe jeg MÅ for å kunne fungere resten av dagen.

 

Jeg sier det igjen, og denne gangen mener jeg det like mye som jeg mente det sist jeg sa det. ALDRI MER SJOKOLADE! Det er rart hvor fort man glemmer slike netter når alt er bra igjen, men denne gangen skal jeg ikke glemme. Ellers så har jeg det fint og er klar for en ny uke.

 

Ha en fin dag og nyt et lite stykke Norge dere som kan.

malenna-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

Akkurat nå

I mine tanker

I dag har vi sett en film som heter Obsessed på netflix, altså for en film. Det er en slik film som ikke vil gå ut av mine tanker med det første. Stakkars mann! Så om du ikke har sett den og har lyst å se en bra film, se den.

Skulle jeg ønske

Jeg skulle rett og slett ønske at det starten på juni og at vi hadde en lang sommer foran oss. Det er helt sjukt hvor fort tiden går og nå er vi bare noen dager unna august. Uff, håper denne siste sommermåneden gir oss masse go’vær.

I huset

Sheriff ligger langflat etter en lang tur, Rune ligger fortsatt langflat på sofaen hehe. Jeg sitter på kontoret og barna er nede og koser seg. Tenkte at jeg skulle få med meg gjengen på en runde med litt spill før natten. Det er koselig. Vurderer jeg

Vi er litt sultne her i huset, men så er det jo litt seint da. Så jeg vurderer litt hva jeg skal tilby, kanskje jeg skal koke litt havregrøt. Eller finner frem noe kjeks og ost. Vel, jeg får tenke litt til.

 

Håper dagen deres har vært fin, det har min ❤

malenna-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤