Til slutt blir alt bra!

Denne uken her og neste er så hektisk at jeg vet ikke om jeg i det hele tatt får skrevet noe som helst mer enn dette, det gjenstår å se. Det plager meg og stresser meg samtidig og det gjør ting litt ekstra slitsomt. Men sånn er det og jeg vet jeg kommer sterkere tilbake (ikke glem meg så lenge da). Humøret er for tiden ganske så kjørt, grunnen til det skal jeg komme tilbake til når ting har ordnet seg. For jeg MÅ bare tenke at problemet som har oppstått ordner seg. Vi driver og ferdigstiller slottet vårt om dagen og det SKAL bli bra. 

 

Daniel, min sønn fylte 28 år den 23. april og vi hadde en superkoselig feiring av han. Jeg er så stolt av den mannen han har blitt og mammahjerte smelter hver dag. Han er den fineste jeg vet om

Rune som er min partner in all crimes har i dag bursdag og blir 43 år (unge gutten). Vi har hatt en liten feiring nå på morgenen med gaver og gratulasjoner og det var hyggelig, barna laget frokost til han og han fikk endelig et par nye Hoka sko. Så det er en fornøyd mann her i huset.

Takk for at DERE 2 er de dere er og dere er noen av de viktigste i mitt liv ❤🥳

 

Nå skal jeg vekke min optimisme som fortsatt er i dvale, få den på plass der den skal være og sette dagen i gang. Vi blogges når vi blogges. Kommer tilbake med nytt friskt mot og et MYE bedre humør. Til slutt blir alt bra. Ta vare på dere selv.

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

 

Fra kaos til drømmebad del 11

Nå er det 1,5 måned siden vi satte i gang med å rive det gamle badet og siden den gang har det egentlig gått i ett her i huset. Siden vi skulle blende den opprinnelige dodøra så kjørte vi på med ny gang også. Kan ikke si jeg angrer på det for det ble en så mye bedre løsning. I går ble siste flis av de store lagt på og nå gjenstår bare dusjgulvet og fy søren så utrolig deilig det er å ha kommet så langt. 

 

Tror jeg har utviklet et par muskler jeg ikke visste jeg hadde i løpet av de siste 2 månedene!

 

I morgen kommer elektriker for å gi oss lys og rørlegger skal koble vann i sisterna der toalettet kommer. Jeg syns jeg begynner å se en helt vanlig hverdag komme nærmere og nærmere. Og DET er virkelig noe jeg ser frem imot. Nå kan jeg faktisk begynne å se på litt stæsj som håndklær, såpedispensere osv. Min favorittdel med nytt bad, elsker nemlig stæsj. Nå skal jeg vise et bilde til, så kommer det ikke mer før det er ferdig.  

Ønsker dere en fin Søndag 🥰 Del 1-10 kan du lese HER 

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Viljen man har i seg kan gi styrke

Det er ganske utrolig hvor mye lysten til å gjøre noe kan strekke et menneske, hvor mye viljen man har i seg kan gi styrke. Jeg er sikker på at hvis badet vårt hadde vært ferdig, så hadde jeg også vært helt ferdig. Men, pågangsmotet jeg har til tross for at musklene skriker i HELE kroppen visste jeg egentlig ikke at jeg hadde. Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere, det er helt klart sant!  

 

Nå er det fredag og helg noe som betyr at vi selv kan bestemme hvor lenge vi skal jobbe på. R har ingen arbeidstid han må forholde seg til og det er jo godt, det eneste vi må prøve å legge inn i timeplanen vår er middag for det har vi glemt i noen dager nå. Fort gjort!  

 

Såå jeg tenker at jeg skal dra på butikken snart, handle mat så det er i hus. Ute skinner solen så kanskje noe å slenge på grillen hadde vært digg, det er meldt 18 grader i dag så det er nok ingen dum ide. Nå gleder jeg meg vilt til rolige dager, men det er enda en stund til. 10.mai tenker jeg hverdagen roer seg her i huset. Da skal jeg nyte litt planting, både her og hos mamma, vi må jo ha litt orden til 17.mai. 

Ønsker dere en fin og solrik Fredag 🥰

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Sist gang jeg…

…Spiste   

Det ble grandis til middag, glemte helt å tenke på mat i dag 

…Snakka i telefonen   

Min svigermor ringte i ettermiddag   

…Sendte sms   

Til mamma da jeg var på butikken og tenkte kanskje det var noe hun trengte som jeg skulle handle for henne.   

…Irriterte meg over noe   

Går med en litt evig irritasjon i kroppen ang psoriasis under fotbladet, hvem klarer å gå uten sko i flere dager da, ikke jeg, så da irriterer jeg det.  

…Så på film/serie/dokumentar/youtube  

Ser på The ultimatum på netflix innimellom når jeg har tid!   

…Tok et bilde 

Det var dette  

…Brukte penger  

Kjøpte noe brus på butikken i dag 

…Bekymret meg  

Må ha vært når vi oppdaget for mye støp på badegulvet!   

…Leste et blogginnlegg  

Uff, husker ikke hvilket, leste noen i dag tidlig, men jeg skal i gang med det snart.

…Jeg var redd  

Ikke vært så mye redd i det siste  

…Jeg googlet  

Mitt siste søk var : “Når kan man gå på fliser etter legging” 

… Jeg gråt 

Lenge siden og det er en bra ting. 

… Jeg syns noe var ekkelt 

Vel, det var når jeg tok inn en bolle med lapskaus jeg hadde satt ut på verandaen for veldig lenge siden som jeg helt har glemt. Den var ikke brun lenger! Ekkelt 

…Var takknemlig 

Jeg er så ofte takknemlig, plutselig så kan tanken slå meg om den minste lille ting jeg er takknemlig for.🥰

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

En dag jeg virkelig trengte

Det er så lenge siden siden jeg har hatt en dag som jeg hadde i går og fy søren så godt det var med en dag hvor jeg gjorde det jeg ønsket å gjøre. Ja, noe ble så klart gjort her hjemme også, men slik vil det alltid være for meg. Jeg startet dagen med et par timer hos frisøren, freshet opp fargen og klipte det litt. Det var nesten så jeg sovnet i stolen under vask, i en stol MED massasje, altså DIGG! Det passet utmerket på denne støle kroppen.

 

Etter frisøren dro jeg på Bohus og hentet et skoskap jeg hadde bestilt og kjøpte noe stæsj som jeg skulle ha oppå det. Så var det hjem å skru da og akkurat det syns jeg er litt gøy. Mange hater (les Rune) flatpakka møbler, andre liker det. Opp kom det ihvertfall!

 

Nå er gangen så og si ferdig, mangler en skohylle til våre sko som vi bruker daglig. Og taket skal males, men DET skjer ikke nå. Videre utover dagen var jeg sammen med sønnen min i et par timer også, det var så koselig. Alt i alt var dagen i går en etterlengtet fin dag jeg virkelig trengte før vi enten setter inn støtet med fliser på veggene inne på badet. Det har nå snart gått 48 timer siden jeg var ferdig med gulvet, så da er det bare å brette opp ermene og kjøre på videre.

Håper dere har det fint og at solen skinner hos deg også

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

Å gjøre ingenting er også en god medisin

Fælt å si det, men endelig er det hverdag igjen og et par dager til å hente seg inn igjen. Denne påsken har vært preget av en blanding av kos og arbeid og jeg nyter tanken på et par dager med INGEN gjøremål annet enn hva jeg selv føler for. Starter hverdagen med en tur til frisøren, det skal bli så godt å freshe opp kråkereiret. Det er meldt godt vær og i morgen opp mot 18 grader, juhuuuu lykke. 

 

Å gjøre ingenting er også en god medisin

 

Det er vel kanskje på tide å begynne sånn smått å tenke på å få satt noen stemorsblomster i noen potter, men det skal jeg ta når vi har fått ryddet opp ute. Nå ser det ut som en byggeplass (merkelig) utenfor her. Men, det er en tid for alt og rydding kommer til slutt tenker jeg. Jeg er altså så støl i dag, så tanken på å gjøre noe ekstra i dag finnes ikke. Akkurat nå bygger jeg opp litt styrke til å ta med meg tomflasker på butikken for å få unna litt handel, det er hardt å tenke på å gjøre hehe. 

Ha en strålende TIRSDAG ☀

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Fra kaos til drømmebad del 10

I dag sto vi opp med godt mot, klare til å sette i gang med flisene. Men, da vi målte på gulvet sa ryggen til R klikk igjen. Det passer jo alltid dårlig, men det er jo ikke akkurat noe man kan velge, sånn er det med prolaps. Arbeidsklærne var på, flisene bært (båret)inn, så da fikk jeg ta på meg tøffetryne for jeg bestemte meg for at jeg skulle legge fliser uansett. Så i dag har jeg faktisk lagt alle gulvflisene selv, R hjalp til med kutting med vinkelsliperen, blanding av lim og noen kutt på flisekutter’n.  

 

Heldigvis mestret jeg flisekutteren, den var forresten meget god. Jeg må si jeg er litt stolt av meg selv og selv om at det tok lang tid så ble det veldig bra. En litt irritert mann her i huset pga ryggen, men også en stolt mann over min arbeidsinnsats.  

 

Nå er gulvet ferdig, bortsett fra inni dusjen, flisene vi skal ha der kommer ikke før om en uke. Men det er 4 vegger også så klart som skal ha fliser, så nok å finne på, men NÅ er det 2 døgns pause. Det tenker jeg passer perfekt for både rygger og støle kropper, kjenner det allerede at dagen i morgen kan inneholde en merkelig gange hehe.  Jeg er såå utrolig glad for at vi er i gang og at alt forarbeid ligger bak oss, nå begynner jeg å se en ende på dette og det er en jækla god følelse. DET er ihvertfall sikkert! 

Innlegg 1-9 av dette prosjektet finner du HER🤩

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Slik ble lampen etter fornying

Som dere har fått med dere så liker jeg å fornye ting, gjerne heller det enn å kjøpe nytt. Da blir det akkurat som jeg ønsker stort sett. Disse vegglampene har jeg hatt i mange år og litt etter litt nå har mine sølvting her i huset fått en annen stil. Og da tyr jeg til spray! Jeg har alltid brukt quick, men denne gangen tenkte jeg at jeg faktisk kunne prøve meg på spray fra Jula som koster halvparten.

 

Grunning blir gjort uansett. Og den funka like så bra den syns jeg, ble faktisk anbefalt å kjøpe på jula fra en som jobber i malebutikk. Jeg hadde lyst på noen gull detaljer og valgte derfor å ha den lille kanten rundt i gull, innvendig skjerm og kulene. Da ble det ikke for mye, men det ble en touch av gull. Litt presisjon måtte til, men det er jeg vant til så det ble bra (phuuu). Her er resultatet.

Hva syns du?

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Det er vel sånn det er…

Jippi, i dag skal det ryddes og jeg gleder meg skikkelig. Tenk at det å rydde skal gi glede, det er kanskje normalt når det har vært verktøy inni her i en måned nå. Noe må bli, men mesteparten kan gå. Nå er vi nemlig ferdig med alt grunnarbeid og det neste er flising. Phuuuuu! Rart med det at for hver gang jeg prøver å skrive et innlegg som ikke inneholder oppussing av bad eller andre ting, så havner jeg rett inn på det tema likevel. 

 

Det er vel sånn det er, det er det jeg lever i og det dagene mine består av for tiden så. Det skal bli moro å tenke på andre ting igjen!

 

På tirsdag skal jeg til frisøren da, det blir bra. Greit å se ok ut på håret, vi har jo konfirmasjon snart og litt forberedelser til det må til også. Det er ikke bare en ball i lufta hos oss skjønner dere.  Men, det skal sies at vi liker å ting på gang og takket være det så har vi et hjem med mange fine rom og en uteplass vi er stolte av som vi har skapt helt selv. Jeg ser frem til late dager i solen, turer og masse kos denne sommeren.

Ha en fin 1.påskedag💛

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Helt fri!

Tradisjon tro så kom lammelåret på bordet i år også, det var koselig med mamma på middag. Jeg er fortsatt ikke fan av dette kjøttet, men det smakte bedre i år enn årene før. Tror aldri dette kommer til å bli en favoritt, men en tradisjon vil det alltid være. Dagen i dag har som alltid vært full av gjøremål og vi fikk vært å handlet det vi manglet og det var godt. Så utrolig mange mennesker det var på handletur i dag, tydelig at ALLE som ikke er på ferie pusser opp et eller annet.

 

Det er lenge til neste STORE prosjekt her i huset, nå har jeg lyst til å slappe av litt etter dette. Håper inderlig det er slik det blir, men jeg kjenner oss og at det kan dukke opp noen småprosjekt, det er jo bare sånn det er. 

 

I morgen får vi middagsgjester så starten på dagen skal gå til litt rydding, få ut alt vi ikke trenger å ha her inne lenge av verktøy osv. Det skal bli godt, siste rest av lister ble satt opp i dag. Og fra i morgen tidlig og 24 timer frem så er det HELT fri, ingen arbeid, ingen arbeidsklær og ingenting vi MÅ gjøre. DET ser jeg så frem til, det skal jeg virkelig nyte. Men nå er jeg så sliten i armen og bein og jeg gleder meg til å krype under dyna.

Håper din påskeaften har vært veldig veldig fin, det har vår vært, på vår måte 💛

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER