Klapp på skuldra til meg

Måtte ta meg en liten pause i sofaduty’n min i dag, nå har jeg sovet i 4 timer faktisk og har ikke merket at mamma har vært innom med mentholatum (smøre på brystet) engang. Snakk om å være borte i egen verden, men det trengtes virkelig. Er fortsatt trøtt da, men ikke like mye som jeg var. Jeg mangler så å si matlyst 100 %, men satser på at det kommer tilbake asap! Enn så lenge så er det som det er.

 

5 julegaver har kommet i boks i løpet av dagen og det er ikke verst bare det

 

Nå driver jeg og manner meg opp til å gå en tur i dusjen, det frister faktisk ikke i det hele tatt, men det vil gjøre godt. Etter det får jeg jo bare prøve å spise litt mat da. Det har vært en deilig dag tross møkkaform! Lenge siden jeg har slappet så godt av. Klapp på skuldra til meg. Håper dere alle er friske og raske og fortsetter å være det, for dette er kjedelig. Husk å følge med på Gry sin GRYXEN–AWARDS 2021 som starter i morgen, det blir spennende 💖

Ha en fin kveld

christmas-bear-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Håper jeg klarer det!

Da jeg sto opp kl 03 i natt pga hoste så øste det ned med snø, akkurat det var jo litt koselig da. Men, ikke veldig koselig å ikke få sove. Men, det er som det er og er ikke så mye jeg kan gjøre med det før det går over av seg selv. Dagen i dag skal jeg bruke på å slappe av, jeg skal ikke gjøre noe som helst annet enn å ligge på sofaen under pleddet og se på tv. Kanskje sove litt innimellom, drikke solbærtoddy og bare ta vare på meg selv.

 

Håper jeg klarer det, det å koble helt av! Jeg tror jeg trenger det og det blir ikke gjort noen prosjekter i dag!

 

Jeg har jo en tendens til å hoppe over den biten, men jeg får holde det jeg sa i går om at jeg skulle tillate meg å være syk om jeg faktisk fortsatt var det. Så sånn blir min dag! Tenker også litt på om man kan stole på hurtigtestene. Jeg har tatt 3 stk og hatt symptomer hver gang jeg har tatt de, burde vel slått ut OM det fantes noe corona på gang vil jeg tro! Jeg vet jo at de ikke helt er like sikre uten symptomer, men veit a søren jeg!

Får se an en dag eller to, så kanskje jeg får ta en tur til teststasjonen (sånn med tanke på de rundt meg) 💖

Ha en fin dag og ha meg unnskyldt for lite engasjement på deres poster på SoMe.

christmas-bear-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Aldri mer! Ferdig med siste kongleprosjekt for alltid!

Det har vært 2 lange dager må jeg si, det har vært utfordrende og jeg har nesten gitt opp flere ganger. Og, selv om at sluttresultatet ligner veldig på det jeg så for meg, så skal jeg ALDRI gjøre dette igjen. I hvert fall ikke på denne måten. Først så måtte jeg forme hønsenettingen og hvis du har jobba med det før så vet du kanskje at det er et H»#&//!. Den er ikke veldig enkel å ha med å gjøre alene.

 

Jeg fikk til slutt formet den i kjegleform, så var det å feste lys og kongler. Det gikk ikke direkte på stålet, så jeg måtte tape hele greia. Dette gjorde jeg i hele går, fikk begynt med noen kongler, men! Når jeg nå i kveld var ferdig med konglene så hadde jeg for det første ikke nok grankongler til den str jeg hadde laget kjegla på. Så med konglene jeg IKKE kunne ta i måtte jeg klippe av en runde med hønsenetting. Omg! Vel, det gikk jo etter x antall ord jeg ikke skal gjenta her!

 

Batteripakka festet jeg kun når jeg jobbet, den henger nå på utsiden altså. For å fullføre hele greia måtte jeg snu den opp ned og henge den i taklampa, heldigvis var R hjemme og hjalp meg med det. Og siden jeg ikke hadde mer grankongler og at det var sprik mellom hver av dem, måtte jeg fylle inn med furukongler. Som jeg heldigvis hadde tørket fra før. ENDELIG ble den ferdig og vi fikk hengt den opp. Den er over en halv meter lang, men heldigvis ikke så tung da. Og den ble ganske så fin syns jeg da. Men blir ikke flere kongleprosjekt nå før alt dette er glemt.

Oh no, en liten limbit på blomsten! Håper dagen har vært fin for deg, hvis jeg ikke er bedre form i morgen så tror jeg at jeg skal tillate meg å slappe av.

christmas-bear-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

Holdte nesten på å bli gal et par øyeblikk

Denne helgen har vært en meget rolig helg og det fortsetter i dag, for jeg er fortsatt ikke i form. Håper inderlig dette er siste gangen på lenge jeg blir forkjøla, det merkes i hvert fall godt at man ikke har vært utsatt for bassilusker på LANG tid. Det syns på sosiale medier også for i 2020 så man aldri en post om at noen var syke, nå er «alle» det. Det er som med trening, man er ikke ordentlig syk før man poster det! SoMeLife!

 

I går holdt jeg på med å lage sånn konglegreie som jeg ikke vet hva jeg skal kalle i mange timer. Ble langt ifra ferdig og jeg sleit skikkelig, holdte nesten på å bli gal et par øyeblikk. Å jobbe med knusktørre kongler er ikke bare bare. Men, når jeg ikke får til det jeg prøver på så skal jeg I HVERT FALL få det til, derfor tok det hele dagen. Tok det også veldig rolig, satt foran peisen og så på film samtidig.

 

Med andre ord så var det en fin søndag tross alt, skal ikke klage før man virkelig har no’ å klage over. Som sagt så tror jeg at denne dagen blir en liten ekstra søndag for meg. Har du holdt deg frisk? Eller herjer det det ene og det andre hos deg også? Vel, det er enda en stund til jul så håper vi får en jul som inneholder null tull. Ønsker dere en fin dag. Hva syns du forresten om snømannen Fred på bilde? Han fikk jeg i gave i går av noen som syns det var gøy med snø på bakken.

christmas-bear-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

La oss roe det ned litt

Visste dere at den første snøen har kommet på Østlandet? Hvis ikke, så har den faktisk det og det er lyst og fint ute. Jeg for min del skal være inne i hele dag og den planen tror jeg Sheriff deler med meg. For han måtte jeg bære ut så han fikk tisse, virket som om han aldri hadde sett snø før for han fikk sjokk når jeg åpna døra. Planen i dag er enkel, jeg skal se en film tenker jeg og lage middag. Det er faktisk de eneste planene jeg har og det er så godt innimellom. Kanskje jeg begynner på konglen min.

 

I dag er det første advent og jeg må si dette siste året har gått fort, syns ikke det er nødvendig at tiden flyr sånn. Det er ikke akkurat sånn at jeg venter på å fylle 18, så la oss roe det ned litt og dra denne tiden litt ut!  

 

Apropos tid, nå er det virkelig greit å bli ferdig med julegaver, dette er nemlig en ting jeg ikke vil ha hengende over meg siste uka før jul. Det har jeg erfart og det er IKKE gøy. Men, nå skal jeg først bli kvitt forkjølelsen så er det shopping som gjelder. Jeg begynner også å bli klar for litt baking, laging av marsipanfigurer, sjokoladekuler, julebrød og gule bomber. Så det er ikke bare en ting som skal gjøres, gleder meg til dette. Krumkaker og serinakaker skal jeg lage sammen med mamma. Kos!

Ha en nydelig, avslappende og koselig 1 advent.

christmas-bear-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Hvis vi ikke av og til møtte motgang

Det er jo alltid sånn at det er litt mye greier overalt før man får ting på plass. Nå er ting på plass og jeg ser frem til en koselig kveld med Mascorama og Norges nye megahit. I hele dag har jeg holdt på her hjemme, tørket støv, støvsuget og pyntet ferdig, ihvertfall så ferdig som jeg ønsker å være nå. Det går fremover med prosjektet vårt også og det ser ut som at det kommer til å bli så bra. Artig! (skal vise etterhvert).

Jeg har hengt opp utelys i dag også og selvfølgelig krøllet det seg litt i den 75 meter lange ledningen, hadde god hjelp av de “små” her, men det ble skikkelig kaldt å være ute. Men opp skulle de og opp kom de, så dagens oppgaver ble gjort selv om at jeg nyser hvert tredje sekund kan man si. Kjipt, men forventet med mye forkjølelse denne vintersesongen, slik er det vel for alle.

 

Hvis vi ikke hadde noen vinter, ville ikke våren vært så deilig! Hvis vi ikke av og til møtte motgang, ville gode tider ikke være så velkomne! Så denne tiden som er foran oss er veldig velkommen i mitt hjem.

 

Etter en lang varm dusj så fikk jeg igjen varmen i kroppen og vet du hva, de aller beste tøflene i verden kjøper jeg på Rusta. Jeg tror jeg har disse i alle mulige farger og i dag kjøpte jeg noen med julemotiv og de anbefales på det varmeste. For ja, de er varme og gode også, kosta vel 29 kr tror jeg så det ble med 4 par hjem, et par til alle unntatt Rune for de hadde ikke str 44.

Ha en fin lørdagskveld, det SKAL jeg 💖

christmas-bear-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Ikke noe å syte over egentlig!

Det som i går var kaos her i huset er nå et ryddig rot og i løpet av dagen tenker jeg at alt er på stell. Alle puter er satt i et hjørne og pledd ligger strødd, men det er helt ok, orden skal det bli. Jeg koser meg og er så glad for at det endelig er denne tiden på året igjen. Disse ukene foran oss er for meg favoritt tiden utenom sommeren. Skulle bare ønske av hele mitt hjerte at det var slik for alle. Men, det er det dessverre ikke og det gjør meg egentlig ganske trist når jeg tenker på det. Men, jeg kan ikke si annet enn at jeg er glad for at julen for meg er bare lykke.

 

Jeg har blitt skikkelig forkjøla igjen og i dag kjenner jeg at hodet sprenges også. Det er ikke no’ gøy ihvertfall, men en ibux innabords så er alt bra igjen håper jeg. 

 

Stjernene er hengt opp, men jeg MÅ få kjøpt sånne små “dingser” til å feste på ledningene for at de skal henge rett. Et evig problem som kommer hvert år, men som kan gjøres noe med så ikke noe å syte over egentlig. Du, et lite tips til en juledekorasjon du kan lage til deg selv eller sammen med barn eller barnebarn er snømannen. Kjempeenkelt og moro å lage! Den er også veldig dekorativ og koster ca ikke noe, ihvertfall ikke mye. Jeg laget et innlegg om fremgangsmåte på denne som du kan se HER. Ble ikke denne søt da 😊

Ha en fin fin lørdag alle sammen ❤

christmas-bear-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

 

Dette skal gå bra!

Det er litt kaos her i heimen i dag, alle julekassene har kommet ned og jeg begynner litt smått å sette på plass ting. Hmmm, sånn smått er kanskje å fare med løgn for jeg klarer ikke å la noe være, så det riktige å si er at jeg er i gang med å få opp jula! Men juletreet tar jeg ikke ned enda, det får jeg vente noen dager med altså. Så heldigvis kom ikke det ned sammen med resten, for ja, dere vet hva som hadde skjedd da.

 

I dag har jeg fått kjøpt litt julegaver og det er så godt å krysse av på lista mi, gjenstår noen, men det nærmer seg. Har jo nesten en måned igjen, så dette skal gå bra!

 

Nå gleder jeg meg bare til å finne røkelse stativene en eller annen plass i eskene mine. Håper ikke at jeg kastet dem i fjor med tanke på at jeg ville ha nye. De var nemlig litt bøyd å tøyd i, men fungerte jo bra. Jeg husker ikke at jeg gjorde det, men der og da var det jo så lenge igjen til de skulle brukes igjen. Jeg vil fyre røkelse nå! Jeg får leite videre og komme meg i gang med det koseligste jeg vet på denne tiden.

 

❤❤❤

 

Altså, må bare tilføye, se på dette. Pilotstudenter kjørte på en helt spesiell flytur i dag for gi en hjerte hilsen til den tragiske flyulykken som skjedde her i Larvik på tirsdag. På flightradar hvor jeg titt og ofte er innom dannet det seg et hjerte til minne om de omkomne 🌹🌹🌹

HUSK Å TA VARE PÅ HVERANDRE  💕

Håper fredagen behandler deg bra og at du har en fin dag.

christmas-bear-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Til enhver smak

Reklame | Posterstore.no

 

Endelig er det Black Friday og jeg skal være med på den gjennom et samarbeid jeg elsker å ha. Har vært så heldig å være en del av Posterstore et par år nå og jeg er like glad og fornøyd hver eneste gang det kommer pakke derfra. Jeg legger ikke ut mange reklameinnlegg, men dette er virkelig noe jeg liker godt. Har du ikke vært der inne å sett så burde du virkelig ta turen, bare se på alle disse fine plakatene. Det er Vintermotiv, julemotiv, vår, sommer, høst og ja u name it.

 

Trenger du inspirasjon til plakater som passer hverandre, så har du mulighet til å gå inn på nettsiden for å finne tips der. Du finner ferdige bildevegger og det er så mange muligheter. 

 

Denne gangen har jeg blant annet byttet ut plakatene jeg hadde inne på garderoberommet mitt. Jeg har tenkt på det lenge, men det var andre steder jeg ville fornye først, så klart med alt fra posterstore. For der inne har de virkelig alt for enhver smak og rammen de har kommer i flere farger, det er kjekt slik at det matcher motivet du velger til din vegg.

Gull, hvitt og svart er favoritt hos meg for tiden og da måtte jeg innføre disse fargene inn der. Det gjorde seg virkelig bra på den ellers så hvite veggen. Motivene inspirerer meg og ordet kjærlighet er aldri feil. 

Fra i dag og i 4 dager frem til den 30.november har jeg en rabattkode som gir deg 55 % rabatt når du skal handle plakater, det gjelder IKKE på selection eller på rammer. RABATTKODEN ER lenetårnes55 den fyller du inn når du kommer til kassen. Happy shopping og ha en fin fredag 😍

christmas-bear-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Resultatet ble som forventet!

Det skal ikke så mange ting til for at man kan få til noe pent i mine øyne ihvertfall. Så, i dag har jeg laget ting i hele dag bortsett fra litt pauser med handling og matlaging. Herlighet som jeg koser meg med dette, det gjør meg ikke noe å sitte å jobbe med slikt i mange timer. Spesielt ikke når jeg kan si at resultatet ble som forventet! Så ut av dette som du ser på bilde inkludert limpistol laget jeg dette. Hvilke lys man bruker er jo litt opp til hver og enkelt, disse var de elektriske jeg hadde og de passet jo fint inn, jeg syns de ble kjempefine.

Rart med det når man koser seg med å kreere noe så har jeg liksom ikke lyst å bli ferdig. Selv om at det er litt ok å ha tid til andre ting også. Pimpa opp en krans mamma hadde liggende også som hun ikke likte så godt, men som hun var veldig fornøyd med når jeg var ferdig. Det er koselig må jeg si!

Nå gjenstår det bare å lage den store konglegreia (vet ikke hva det heter) så tror jeg kanskje jeg er litt ferdig med å lage ting ting jul. Da er det på tide å begynne å lage snacks, kaker og sånne ting, det er moro det også. Baker du alle syv slagene? Det gjør ikke jeg, spesielt ikke i år. Håper dagen din har vært din, som du ser så har min vært kjempefin og det er et hemmelig prosjekt på gang også, men det skal vi snakke om en annen dag! Jeg lover!

Nyt kvelden 🤩

christmas-bear-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER