Mamma har alltid rett!

I dag startet jeg dagen med å vaske kjøkkenet og så fikk jeg endelig lyst til å fjerne en del ting og tang som jeg har på benkene der. Mamma har sagt til meg 1oo ganger før: “Jeg skjønner ikke at du orker å ha så mye greier på benken, man trenger benkeplass” og som alltid har jeg svart at jeg liker å ha det sånn. Og det har jeg alltid gjort, men i dag tok jeg bort en del stæsj. Enda så er det litt der, men langt ifra som det var. Det var så utrolig deilig å få god plass og nå skulle jeg ønske at jeg hadde hørt på mamma før.

 

Mamma har alltid rett!

 

På en annen side så forandrer man seg jo med tiden, kanskje jeg er på vei til en forandring som vil vare. Litt mindre pynt her og der, det kunne gjort mye litt enklere. Rune var veldig fornøyd, han fant endelig kaffetrakteren (hehe). Neida, så mye greier har det aldri vært da, men han slapp å flytte blomsterpotter for å komme frem til kaffeboksen ihvertfall. Og er det en plass man vasker flere ganger daglig så er det nettopp der, så jeg tenker jeg kommer til å være fornøyd jeg også. Bedre sent enn aldri……

God helg til dere 💖

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

Det tomme området

De siste 2 dagene har vi virkelig vært effektive her hjemme og nå begynner vi å se en ende på prosjekt “det tomme området”. Nå er det ikke tomt lenger og jeg er ferdig å beise alt som er ferdig der. Det gjenstår å gjøre ferdig bålbordet, men vi er godt i gang med det. Har ikke hatt tid til å skrive engang, vi har stått på fra morgen til kveld. Det er så gøy når det blir akkurat slik vi vil ha det og jeg gleder meg allerede til i morgen for å se fremgangen på bordet.

 

Men nå (for en time siden) var det godt å komme inn, sette seg ned å slappe av litt. Dusjen venter og der tenker jeg at jeg blir en stund. Er litt varm i ansiktet kan man si og jeg må kjøpe høyere faktor, 30 var ikke godt nok kjenner jeg.

 

I morgen tidlig skal jeg i gang med vask av huset, det har blitt litt glemt denne uka innvendig og trenger virkelig litt hjelp av meg. Burde gjort det når jeg sto opp halv seks i dag, men neida det var tross alt nye episoder av 90 day’s på gang. Så det var en perfekt måte å starte morgenen på. I kveld er planen å komme meg i seng før 23, men vi får se for jeg er ikke så flink på å legge meg før midnatt. Og i morgen er det plutselig fredag igjen, det er godt.

Håper din dag har vært fin

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Ikke alle er sånn når de er sammen med venner

Jeg har alltid vært glad i de små tingene, hverdagsgledene, den lille bekreftelsen på at man blir satt pris på, gjør noe bra eller at man i beste fall inspirerer noen. DET er blant annet slike ting som gir meg lykke i hverdagen. Og et ordtak jeg er veldig glad i er at man skal være mot andre slik man vil andre skal være mot deg. Så jeg bruker å gi av meg selv også, hvis jeg liker noe uansett om det er noe jeg leser, ser, opplever eller blir imponert over. Har jeg mulighet til å uttrykke det til den det gjelder, så gjør jeg det. Man skal ikke være redd for å gi komplimenter, jeg er ikke det, for jeg vet selv hvor utrolig hyggelig det er å få den meldingen, få den klappen på skuldra eller få det smilet.

 

Det kan være at jeg sitter sammen med noen som ordlegger seg fint til noen om noe og det behøver ikke å være til meg engang, så kan jeg si at det var utrolig fint sagt. Det kan være at noen gjør noe for noen som man kanskje vanligvis ikke gjør, det gir glede. Disse tankene kom til meg i går når jeg var på butikken. Det  var en del ungdommer der og en gammel dame spurte en av guttene om han kunne hjelpe henne med noe hun trengte å få ned fra litt høyere opp. Måten han svarte henne på var så utrolig hyggelig og han spurte til og med om det var noe annet hun trengte hjelp til.

 

Sånne ting er så fint å se på og det er så bra at han var så god og snill med henne selv om at han var der med flere kamerater. Ikke alle er sånn når de er sammen med venner. De var en litt tøff gjeng med gutter, ord som hørtes godt og en litt jeg eier stedet oppførsel (som mange guttegjenger er). Men akkurat da var det et øyeblikk med omtenksomhet, hjelpsomhet og en rolig tone i stemmen hans. Altså sånne ting får meg til å smile! Veldig mange mennesker er raske på labben når det kommer til å si hva de ikke liker, hva du gjør feil og hvordan du burde gjort det. Og det er greit HVIS du også uttrykker deg til personen når det er gjort rett også.

Ha en fin dag og ta vare på deg selv.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Vil du ha en liten titt på det siste prosjektet?

Jeg husker jeg skrev i fjor på denne tiden i et blogginnlegg at det kanskje ble litt mye oppussing, blomster og diy prosjekter på bloggen. Vel, det kunne jeg vel egentlig skrevet i år også, men det er slik det er hjemme hos oss på denne tiden og det vi driver med. Men jeg syns det er gøy å dele og håper dere syns det er litt gøy å lese om og følge med på. Kanskje det kan inspirere noen av dere også. Jeg kunne ønske jeg hadde et lite lager med materiale av alle slag, da hadde jeg kost meg.

 

Rune er nesten ferdig med sofaen ute og den blir så bra, tenkte jeg kunne gi dere en liten titt på den ihvertfall. Har ikke lyst til å vise hele før den er komplett ferdig og det er den ikke enda. Den skal beises, det skal ha puter og så klart må den styles med pledd, puter og litt blomster rundt omkring. Gleder meg til jeg kan begynne med det.

 

Jeg plantet om et par buskbom jeg har hatt stående i et par år i dag. Hadde 2 store potter stående som jeg tenkte jeg skulle bruke, så hentet jeg litt hvit dekorstein fra et steinbed jeg har i hagen som skal gjøres om uansett. Vasket en og en stein med klut og la pent oppi potta rundt buskbom’en. Så ble jeg IKKE fornøyd, jeg følte at potta ble gul i forhold til den hvite steinen så her måtte det litt spray frem og det ble MYE finere. NÅ er jeg fornøyd, hva syns du? Det ble litt mer stilrent når de ble svarte, ikke sant? Se bort ifra at jeg var litt ivrig med sprayingen på ene siden!

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Ingen kan ta fra meg mine drømmer

Jeg starter dagen med å sitte og drømme meg bort inne på ambiplants.no sine nettsider. Akkurat nå så hadde det ikke gjort meg noe og hatt en litt overfylt konto. Da tror jeg kanskje det hadde kommet noen palmer pluss litt annet av alt det fine de har der inne på uteområdet her, tenk så utrolig moro det hadde vært å hatt et par pamler her da. Det hadde vært litt av en drøm og hadde passet perfekt inn her. Man vet aldri, kan jo hende at det en dag gror opp et par av de her, u never know.

 

Ingen kan ta fra meg mine drømmer, men fy søren, har dere vært inne på nettsiden? De har altså så utrolig mye fint der og på veldig mange av produktene er det ikke så gale priser heller. Jeg er nemlig ikke så god på å holde grønne ekte planter i live ute, men elsker det for det. For ikke å snakke om alle de fine sommerblomstene de har. Ta deg en tur innom om du ikke har vært der, så kan du drømme litt du også og kanskje finne noe du har lett etter lenge.

 

Sånn bortsett fra å drømme meg bort i frodige planter og blomster så skal vi i dag fortsette på sofaen ute. Jeg tror virkelig den kommer til å bli helt perfekt og jeg gleder meg til den er ferdig. Der kan vi kose oss i ettermiddagsskyggen og hvis Rune får til det han planlegger så blir det et bord der med avtagbar bordplate og peis under. Enten peis til ved eller biopeis, uansett så skal han lage det selv. Det blir spennende å se hva han får til, jeg har ihvertfall troen og er klar til å innta formann stolen og følge nøye med.(hehe).

Ønsker dere en fin dag  😎

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

Et lite sekund føltes alt som vanlig igjen

Det var nesten litt rart når jeg satte meg i bilen i dag og kjørte til Tønsberg for å hente en gave til Rune. Det er jo ikke hver dag man stikker til en annen by nå om dagen og det er vel over et år siden sist jeg gjorde det for å gå på en butikk. Merkelig følelse og et lite sekund føltes alt som vanlig igjen. Og akkurat da kjente jeg at jeg virkelig savner den helt normale hverdagen hvor man ikke behøvde å ha den tanken i det hele tatt. Jeg savner en tur med båten til Sverige for eksempel, hvor koselig hadde ikke det vært.

 

I Tønsberg hentet jeg en sekk som han har ønsket seg til diskgolfen og han ble veldig fornøyd. Tok ikke mer enn 1 sekund før han pakket ned nye disk’er og ellers alt han trengte i den. Og når våre gjester hadde dratt så stakk han til skogs.

 

Vi feiret han slik man kan feire noen i dag med pølser i brød, kake og en kaffekopp på verandaen med hans foreldre, barna her og min mamma. Det var kjempekoselig, men fy for en iskald vind. Rune ELSKER banankaka man får kjøpt på Rema1000 så det ble en sånn på han pluss at hans foreldre kom med en til. Da ble det stjerner i øya hans og jeg tror han er veldig fornøyd med dagen. Det er i hvert fall jeg selv om at jeg holdte på å fryse i hjel til slutt.

Ha en fin kveld, det skal jeg!

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Så lenge du kan drømme nye drømmer, er du ung

Jeg kan tenke meg at de fleste som følger meg vet veldig godt hvem Rune er, jeg har jo nevnt han veldig mange ganger i mine innlegg. Det er ikke lett å la være å ha han med i mine daglige innlegg, da han er en stor del av min hverdag. Men i dag kan jeg dedikere hele dette innlegget til en som virkelig fortjener det, fordi i dag har min kjære samboer bursdag. Flagget er på plass, kake står i kjøleskapet og feiring skal det bli av 42 åringen utover dagen.

 

Denne mannen kan jeg si så mye fint om, han er rett og slett den snilleste mannen jeg kjenner og jeg er så stolt av å kalle han min. Hardtarbeidende, kreativ og har en stå på vilje så det holder. Han er verdens flinkeste til å slappe av når han bestemmer seg for det og han nyter livet. Hjelpsom og omtenksom, lett å like og en fantastisk kjæreste. MANGE gode kvaliteter har han som jeg setter så enormt stor pris på.

 

Gratulerer så mye med dagen din i dag min kjære Luna, jeg skal gjøre mitt for at dagen din skal bli så fin som mulig. Fordi du fortjener det og husk at så lenge du kan drømme nye drømmer, er du ung ❤🎉❤

 

Når det kommer til hjelpsomhet så har både vi og naboene våre holdt på å snekre litt, beise litt og holdt på ute. Det har blitt litt rop om hjelp både fra andre siden av gata til oss og fra oss til dem. Digger forresten at det er slik at man kan hjelpe hverandre. I går på kveldinga kom det en melding fra dem om vi kunne komme over litt. Det gjorde vi så klart og trodde det var en ekstra hånd de trengte til et eller annet, men neida!!

 

Det var en skikkelig overraskelse på gang, de hadde stelt i stand et koselig selskap for Rune ute på verandaen. En dagen før bursdagsfeiring med kake, kaffe, pepsi max og gave. Herregud så UTROLIG hyggelig gjort og vi ble begge så overrasket og takknemlige for at de gjorde det, det var virkelig en fin ting å gjøre. Bursdagsbarnet gikk hjem med en ny disc til bagen sin. Hvor heldige er ikke vi med så flotte naboer da.

Ha en fin dag alle sammen, det skal vi 🌷

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Tekstmeldingen kom til slutt

Sagene satte i gang både på høyre og venstre side av oss så da var det bare å kjøre på med jobbing ute i dag. Rune satte i gang med fortsettelsen på sofa’n. Jeg fikk endelig plantet stemorsblomstene som har stått å venta på jord i et par uker. De har fått vann og har vokst seg større så det var ingen fare da, men det er ikke i plast emballasjen de skulle stå egentlig.

 

Tekstmeldingen fra helsenorge kom til slutt om at prøvesvarene var klare og som forventet kom de begge tilbake med ikke påvist corona. Men da har vi gjort som vi fikk beskjed om så da er vi fornøyde.

 

Nå skal jeg for første gang i dag finne frem pleddet og ta en liten stund foran tv’en før natta. Skulle brettet klær og lagt de på plass, men det kan jeg ta i morgen. Akkurat nå er jeg rett og slett ferdig for dagen og orker ikke å gjøre noe. Jeg skulle egentlig fortelle dere om en utrolig hyggelig overraskelse vi fikk i kveld, men det får vente til i morgen.

Det har vært en kjempefin dag og det håper jeg for dere også.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

TÅLMODIGHET LENE!!

Jeg tror jeg har vært inne og sjekket helsenorge sine sider 100 ganger siden testen i går, blir litt gal av å vente jeg da. Jeg misunner Rune som bare tar livet litt sånn som det kommer, svaret kommer når det kommer. Det er jo sant, det er jo nettopp sånn det er og skal være. Jeg bare stresser unødvendig. Så nå skal jeg bare vente noen timer før jeg sjekker igjen, for alt jeg vet kommer svaret i morgen siden det var såpass mange som testet seg i går. TÅLMODIGHET LENE!! (Nå fikk jeg vite av nabo’n at det kommer en tekstmelding når svaret er klart) Det visste ikke jeg da.

 

I dag så vet jeg ikke hva vi får gjort her ute, det er jo tross alt søndag og det er kanskje ikke dagen for saging. Vi får se an hva andre rundt her gjør, men den første sagelyden vi hører er et startpunkt for oss. Venter til etter kirketid uansett.

 

Men hvis jeg absolutt MÅ ha noe å gjøre i dag så er det en del småtteri som skal gjøres. Jeg kan kvitte meg med påskeliljene rundt omkring, tiden med dem er litt forbi og nå er jeg lei av gult. Noen stemorsblomster (de hvite) har visnet og må kastes, så litt småtteri å gjøre rundt omkring er det alltid. Pluss at det er mer som skal beises, så det er nok å velge i. Jeg behøver ikke å slappe av hvis jeg ikke vil, men det ligger i planene på et eller annet tidspunkt i dag at jeg skal det. Det er tross alt søndag i dag. Er du flink til å slappe av på søndager?

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Vi har aldri hatt det, men nå skal det gjøres noe med

I dag har det vært et skikkelig på med genser’n av med genser’n vær. Varmt som fy for hver gang sola kom frem og kaldt som bare det når skyene dekte for den. Det er det vi kaller vår, men jeg nyter det. Og dere som følger meg vet vel hva som skjer på våren her hos oss, det er ikke lange pausene mellom hvert prosjekt kan man si. Men det gjør slik at vi kan nyte selve sommeren uten å ha like mange ting på gang.

 

Alle trenger vi en sofa på verandaen, ikke sant? Vi har aldri hatt det, men nå skal det gjøres noe med. Nå skal vi få oss en svær sofa der vi kan nyte ettermiddagen i halvskyggen på varme sommerdager. Det er etterlengtet og jeg har troa på at min egen “snekker” skal naile dette prosjektet også.

 

Jeg er spent og gleder meg skikkelig til dette blir ferdig. Bare elsker alt vi får til å lage selv og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med at vi liker så godt å holde på med slikt begge to. Men nå trenger saga nytt blad, det er utslitt. Da er det kjekt at Rune har bursdag på mandag for da kan han jo få det i gave. Nei, det skal han ikke få selv om at det hadde nok gledet han uansett. Har du/dere prosjekter på gang denne våren??

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞