Det er ikke så lett å få gjort alt på en gang

Det er første søndag i advent og jeg har absolutt INGENTING klart. Det tror jeg er aller første gang i mitt liv, men det er en god grunn til at jeg ikke har kommet igang. Eller jeg har fått hengt opp noen stjerner i vinduene, men adventslys osv er ikke oppe. Denne helgen prioriterer vi andre ting, så jeg får bare glemme at det er den dagen det er i dag og kjøre på med første advent en annen dag. Et lys skal jeg tenne på i kveld uansett og kan jo late som at det er et adventslys.

 

Det er ikke så lett å få gjort alt på en gang

 

Nå nærmer det seg nede i kjelleren og jeg HÅPER alt er helt ferdig innen neste helg, vi skal ihvertfall gjøre vårt aller beste for at det skal bli det. Snekker og elektriker har endel igjen og så kommer rørlegger og kobler til vannet. Men en ting er jeg glad for og det er at det blir så utrolig fint. Vi koser oss med maling og fiksing av alt vi kan få gjort. Jeg gleder meg også å komme tilbake for fullt her på bloggen, men nå om dagen har jeg ikke tid til å bruke noe særlig tid på den og jeg savner det.

Håper dere har det fint og god advent til dere

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Det kommer alltid et øyeblikk da du må handle noe

Reklame | Posterstore.no

Når jeg skulle pusse opp soverommet for et par uker siden så bestemte jeg meg for at jeg skulle ha en skikkelig bildevegg. Jeg ser så mange rundt omkring som har mange bilder på veggene og det er så fint. Jeg har handlet mange postere på posterstore.no og er så utrolig fornøyd med både kvalitet og leveringstid. Og for meg så har det så mye å si at jeg slipper å vente i lang tid på å få hjem det jeg har bestilt. Godt innpakket på sin reise fra dem til meg også.Nå er det kalde tider fremover, men sommeren er den årstiden jeg liker aller aller best. Så da tenkte jeg at jeg kunne fortsette i den samme sjangeren som jeg allerede har begynt på. Sommervibes året rundt og det ble så utrolig fint, til og med min kjære samboer syns det. Han legger egentlig ikke merke til noe, så det var veldig koselig at han likte det. Denne gangen planla jeg ikke bilder etter lamper, men lamper etter bilder. Så da måtte det bli eike fargede lamper som matcher.

 

I dag er det BLACK FRIDAY og det betyr at jeg har en knakende god rabattkode til deg på ALLE plakatene som ikke er fra serien selection. Du får 45% avslag fra og med i dag og ut 30 november! Nå har du sjangsen til å lage din egen bildevegg til en knakende fin pris.

Bruk koden Leneetarnes45 i kassen.

 

Rammene er ikke inkludert i rabattkoden, men prisene der er jo så fine fra før. Flere farger å velge imellom og mange forskjellige størrelser. Jeg har posters i snart alle rom her, og jeg er så glad og fornøyd for å ha samarbeidet med Posterstore flere ganger det siste året. Hvis du har en drøm om en bildevegg eller vil freshe opp din vegg med fantastiske bilder, så anbefaler jeg deg virkelig å ta turen inn på nettsiden deres. Der ligger det også forslag som du kan ta inspirasjon ifra og kategorier på tema’er du ønsker er enkle å finne.

 

Det kommer alltid et øyeblikk da du må handle noe, nå er det øyeblikket her! 

 

I mitt walkincloseth har jeg et annet tema, der er det lysere atmosfære så der har jeg gått for en annen stil. Postere med litt mer glam over seg og er perfekt til resten av innholdet i nettopp det rommet. En av tingene jeg liker veldig godt med posterstore sine plakater er at det er så mange tema’er, det er så mange muligheter og det er bare fantasien som sette grenser. Anbefaler deg å ta en tur inn på deres nettside og kos deg med utvalg av fine plakater. Du kommer ikke til å angre.

Ha en fin fredag og en riktig god helg

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

Livet forandrer seg

Jeg syns ikke det er så lett å huske alt mulig fra jeg var liten, men enkelte ting husker jeg veldig godt. Siden jeg bor her i huset jeg vokste opp i så kommer det ofte små filmsnutter foran meg fra vår tid som unge her hjemme. Jeg er jo ofte på kontoret mitt og dette var min søster’s rom. Innimellom så kan jeg se henne for meg her. Når jeg ser meg rundt kan jeg huske hvordan hun hadde det her inne også.

 

Det var ALLTID musikk på den lille kassettspilleren som var brun. Jeg husker at jeg var misunnelig på den. Rommet mitt er ikke slik det en gang var, det har vi gjort helt om, men jeg husker det godt likevel. Det er rart dette med minner og hvordan de plutselig bare dukker opp.

 

Jeg kan også huske at fra jeg var veldig liten så var jeg glad i å ha ting organisert. Jeg skrev lapp på hver eneste hylle i klesskapet mitt hvor det sto hva den hylla inneholdt. Og det beste jeg kunne gjøre var å rive ut alt fra skap for så å legge det pent inn igjen. Det liker jeg fortsatt og organiseringen har jeg tatt med meg videre i livet.

 

Livet forandrer seg og det er fortsatt så merkelig å tenke på at her har jeg tusla rundt som 2 åring. Jeg tror det var da huset var ferdig bygd og vi flytta inn. Her i dette huset skjuler det seg mange historier, skulle nesten ønske veggene kunne snakket. Tenk så moro det hadde vært å brukt en kveld til å høre på historier fra gamle dager. De glade historiene, de morsomme og de dype.

 

Det er nok noen som ikke hadde vært så gøy å høre på for det har nok vært en og annen dårlig dag her i huset også. Vi var tross alt 2 stae tenåringer her i en periode. Alle minner herfra er i hvert fall gode minner som jeg alltid får en påminnelse om i hverdagen. Og hver dag så skaper vi våre egne nye minner i akkurat det samme huset.

Ha en fin kveld

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Det er så flaut å innrømme

Noen ganger så syns jeg det er skikkelig vanskelig å finne gaver til folk. De fleste har det meste og hva kjøper man egentlig til de som har alt? I fjor så lagde vi drops, brente mandler, fudge og kjøpte noen krus osv. Jeg syns slike ting er veldig koselig å lage og ikke minst gi bort, ihvertfall til foreldre og svigerforeldre. Kommer aldri til å lage drops igjen, men kanskje noe helt annet. Her kan du se hvorfor jeg ALDRI skal gjøre det igjen.

 

Den beste gaven jeg kan få til jul er så klart gavekort på en eller annen butikk der jeg trenger noe. Men bortsett fra det så ELSKER jeg å få feks en kurv med alt mulig rart oppi. Behøver ikke å være de dyre tingene, men en liten forundringskurv. Det er så spennende og det er så koselig. Innhold som feks gode tykke kosesokker, en lypsyl, en twistpose, en pysjbukse, et koselig bilde og/eller et telefondeksel. Dere skjønner poenget, DET er koselig.

 

Hold julehjertet åpent året rundt

 

Det er litt flaut å innrømme, men jeg er litt som et barn på julaften. Jeg nyter det når pakkene blir lagt under treet, jeg er så nysgjerrig og kan ikke vente med å åpne. Jeg elsker å få pakker, jeg elsker forventningene. Men mest av alt elsker jeg å se forventningene i barnas øyne på hva gavene inneholder. Er det noe jeg husker veldig godt fra jeg var liten så er det julaften.

 

Da tok jeg på meg alt jeg fikk av klær etterhvert som jeg fikk dem. Nattpysjer, sokker, skjerf, luer, jakker, ja om det var 2 gensere jeg fikk så var dem på utenpå hverandre. Morsomme minner. I år håper jeg av hele mitt hjerte at snøen kommer til jul, mitt aller største ønske er å våkne opp til store, tykke snøfnugg som faller ned på en hvit bakke, det og tegnefilmer gjør hele julen for meg.

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

 

 

 

Folk er gale på slike dager

I dag har jeg jammen meg gått rundt meg selv, jeg har ikke hatt lyst til å gjøre noen ting. Det er litt deilig samtidig som det er litt slitsomt på en måte også, liker egentlig bedre å ha en plan og mye å gjøre. Jeg har gjort de daglige tingene som støvsuging og tørke av bord og benker, men ellers ikke noen ting spesielt. Jeg vet at man trenger slike dager innimellom og jeg har godt av det.

 

En slik dag der jeg egentlig ikke gjør noe som helst er ikke hverdagskost. Og godt er det for jeg har vært trøtt i hele dag. Kjøleskapet har også vært åpnet 100 ganger, heldigvis hadde jeg litt frukt der også. Godt at det kommer en normal dag i morgen da jeg kan ta tak i litt ting igjen.

 

Det jeg har fått gjort er at jeg har sjekket ut og skrevet ned ting jeg skal se etter på black week, jeg elsker tilbud og elsker black week. Jeg er aldri i byen på selveste black Friday, da er det altfor mye kaos for min del. Regner med at det blir litt annerledes i år, og håper jo det. Men folk er gale på slike dager, så man vet aldri. Jeg skal i hvert fall ikke noen plass.

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Det er bare fantasien som kan sette grenser

Ute blåser det liten storm og det er så godt å se at levende lys kan stå stille i vinduskarmen for det. Det kunne de nemlig ikke med de gamle vinduene, da hadde vi flaks hvis de ikke sluknet. Merker så stor forskjell på temperaturen inne også så det gjør meg glad. I dag så har vi fornyet noen gamle møbler og det ble så fint. Jeg liker når det bare trengs et par strøk maling så er det «gammelt» blitt nytt.Dette bordet har jeg hatt stående inne på soverommet lenge og jeg la det faktisk ut for salg i et øyeblikk fordi jeg ville ha et som var svart. Så slo tanken meg at jeg så klart bare kunne male det så ble det så godt som nytt og svart i samme slengen. Og det ble kjempefint. Med det samme malinga sto fremme så fornyet vi likeså godt en sittebenk. Til den har jeg bestilt stoff slik at vi kan sy om sitteputa på den.

 

 

Det er bare fantasien som kan sette grenser.

 

Men nå tror jeg jammen meg at jeg ikke har noe særlig mer å male og det kjenner jeg er HELT OK. Det har blitt mye av det i det siste, men må man så må man. Nede er gulv ferdig lagt i 3 rom og i morgen blir resten av varme i gulvet lagt. Så nå nærmer det seg virkelig ferdig og det skal bli så utrolig godt. Komme litt tilbake til normalen her i huset. Gleder meg også til å vise frem hvordan det blir når det er ferdig.Jeg kan ikke si at jeg er lei av oppussing, men jeg er litt lei av at det tar så mye av min tid. Enten med gjøremål eller tanker, planlegging og innredning. Jeg har jo både møblert og plassert ting flere gangen både i hodet og på ark. Kjekt å vite hva jeg har å gjøre når man endelig kan sette i gang med det. Jeg er i hvert fall glad for at jeg bestemte meg for gjenbruk av møbler jeg allerede hadde stående, da slapp jeg å kjøpe det nytt. Og for øyeblikket må alt oppbevares oppe også, så det er litt mye greier.

Nå skal jeg gå og se litt på tv før jeg skal legge meg, er så trøtt. Håper at dere har en fin kveld🙏

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Tiden etterpå…..

“Dette er en pandemi som har rammet hele verden, alle har vi fått kjent på denne følelsen som dette viruset har gitt oss. Man vet det er der, selv om at vi ikke ser det. Noen har opplevd det nærme og har til og med mistet familiemedlemmer eller kjente til dette. Dette har lært meg noe, og jeg lærer fortsatt. Jeg har ønsker for tiden etter dette og noen av de er disse”Samhold

Det MÅ ikke skje noe for at vi skal støtte hverandre og stå sammen. Det er noe vi faktisk kan gjøre selv om at det ikke er noe spesielt som skjer. Bare for å glede for eksempel.

Takknemlighet

Jeg setter litt ekstra pris på ting nå, som for eksempel mine forhold. Ikke bare til Rune, men til venner og resten av familien. Herregud så heldige vi alle er egentlig som har hverandre.

Respekt

Livet er ikke for pyser, det er i hvert fall sikkert. At vi skulle oppleve det vi opplever nå trodde jeg aldri, eller jeg har rett og slett aldri tenkt tanken engang. Men det viser hvor mye respekt vi skal ha for det livet vi har.

 

Mange små mennesker som på mange små steder gjør mange små ting, kan forandre verden

 

Nærhet

Som jeg gleder meg til å gi og få klemmer. Det betyr så mye og jeg håper det blir klemmer i fleng når vi en gang endelig er tilbake til normalt liv.

Reise

Jeg er utrolig glad i å være hjemme, men til og med jeg har lyst å reise bort med fly og oppleve. Det ønsker jeg skal fortsette etterpå, jeg har jo flyskrekk, men jeg vil jeg vil.

Styrke

Sammen kan vi klare dette, sammen er vi sterke, det har vi bevist gang på gang. Om ikke annet, så gir dette meg en tanke om livet som er god. Og den følelsen skal jeg beholde for alltid.

❤ Ha en fin dag og fortsett å ta vare på deg selv ❤

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Små ting er ikke alltid småting

Jeg har alltid sagt at det ofte er de små tingene i hverdagen som skaper den beste lykke og det er helt sant. Det behøver ikke alltid å være det at noen gjør noe for meg, men når jeg kan gjøre noe for andre. I går så fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage cakepops, det har jeg hatt lyst til å prøve på lenge. Det ble veldig mange og siden jeg ikke spiser sjokolade og Rune spiser for mye sjokolade så kunne jeg glede noen andre.

 

Små ting er ikke alltid småting

 

Så da pakket jeg inn noen så kjørte vi til mamma med noen, til Daniel med noen, også noen til mine kjære naboer. Alle ble veldig overrasket og glade over å få litt søtt til kveldskos. Det er så utrolig hyggelig å gjøre slikt, det gir meg en glede i mitt hjerte å kunne glede andre med en liten ting som det. Det var en vinn vinn situasjon. Jeg fikk endelig forsøkt å lage det og noen andre koste seg med de.

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

2 dager og vi har et helt nytt rom.

Jeg vurderte lenge (2-3 dager) om jeg skulle male soverommet eller ikke. Jeg har en tendens til å vurdere en ting i max 2 dager før jeg setter til verks. Skal det gjøres så er det jo bare å få det gjort tenker jeg. Det var en del maling som bare sto her som ikke skulle til noe spesielt og hver dag når jeg gikk forbi den så kunne jeg høre et svakt rop etter meg. Jeg ga etter og pensler og ruller lå klart så det fristet for mye til å la være.

 

Noen ganger når jeg skal male så føler jeg det nesten som om at jeg skal tatovere malingen på, jeg glemmer litt at det bare er å male over HVIS det skulle bli fiasko. Nå var det snakk om å gå fra hvitt til mørke mørke blått, så det gjorde meg litt usikker. Men, på onsdag satte jeg i gang og kjente at jeg ble komfortabel med fargen med en eneste gang. Det var faktisk beroligende med et mørkere rom og heldigvis syns Rune det også.

 

Jeg skulle jo egentlig bare male en kontrastvegg bak gavlen. Men…….

 

Fargen var så fin og jeg likte det jeg så da jeg nærmet meg ferdig med første strøk. Så da fant jeg ut at det bare var å fortsette med alle veggene og det ble så fint, lunt og det er litt elegant med helt mørkt soverom spør du meg. Jeg har mdf plater på veggene og det verste jeg vet er når man ser at panel er rullet. Så på både først og andre strøk så penslet jeg først i alle fordypninger, så rullet jeg over og så avsluttet jeg med en fordriver.

 

Det er en bred pensel som jeg drar forsiktig over for å få penselstrøk på panelet hvis du ikke visste det. Det tok sin tid, men var virkelig verdt det å gjøre det ordentlig og ikke bare rulle over. Selv om at jeg sliter med å både gå å stå i dag og har brannsår på begge knær så er jeg glad for at jeg ble ferdig i går slik at vi kunne flytte inn dit igjen. 2 dager og vi har et helt nytt rom.

Jeg senket gavlen litt så den ikke var så høy og det ble mye finere synes jeg. Først i dag fikk jeg tatt vekk maskeringstapen fra over tv’n. Den hadde jeg helt glemt!  Det var etter at disse bildene ble tatt, men shit happends og de er borte vekk nå. Jeg fjernet det hvite glassbordet jeg hadde stående under tv’en og plassen virker så mye større foran senga. Det er så lite som skal til for at det blir stor forandring.

 

Sånn for å være helt ærlig så var det Rune som så maskeringstapen, ikke jeg! Jeg hadde sikkert ikke sett den før lista skulle vaskes neste gang jeg. 

 

Ser du planta bak der, den har Rune fiksa, jeg syns det er så hyggelig når han engasjerer seg. Han har fått inn litt jul i planta og det ble så koselig. Men det som er mest koselig er når han gjør slikt bare helt av seg selv og DET gjør meg glad. Her skal vi sove mange gode netter og nå har jeg planer om å ta en malingspause. I går kom endelig gulvet til kjelleren så på mandag kommer snekker’n og begynner å legge det, GLEDER MEG!Ha en fin lørdag alle sammen

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

 

 

Jeg får bare smøre meg med tålmodighet og vente litt til!

Plutselig så ble det helt stille i kjelleren her, og jeg kjenner at det irriterer meg litt. Gulvet skulle komme på fredagen som var, men vi har ikke sett noe til noen eller hørt noe fra noen. Det er greit nok at det evt blir forsinkelser, men det hadde jo vært greit å kanskje få en beskjed om det. Man går i sånn ventemodus hver eneste dag, og bare lurer. Det er noe av det verste jeg vet å vente og jeg klarer heller ikke å la være å vente. Men så vil jeg heller ikke mase for jeg vet jo at de har mye å gjøre.

 

Jeg får bare smøre meg med tålmodighet og vente litt til!

 

I mellomtiden så skal jeg male soverommet, jeg går fra hvit til mørkeblå og jeg grugleder meg litt. Jeg tror at det vil komme til å bli veldig fint og en god forandring. Håper ihvertfall det, nå er ALT hvitt der inne og ettersom jeg hører så sover man bedre i et rom som er mørkere, så dette blir spennende. Men først litt forarbeid med maskeringstapen! Den kjedeligste, men viktigste jobben med å male. På med arbeidsklær og komme igang med dagen. Ønsker dere en fin dag.

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞