Den smerten kommer jeg aldri til å glemme!

I går gjorde jeg alt annet enn å være på pc’en. Jeg startet dagen tidlig og satt og våknet litt med å se på serie. Etter det så tenkte jeg at det kanskje var greit og komme seg på butikken tidlig når det ikke er sånn overfylt med folk. Ja, jeg er litt slik om dagen, men det er helt greit for meg. Jeg dro også ut for å kjøpe inn litt møbler til kjelleren og siden vi ikke har så mye oppbevaringsplass for øyeblikket så endte det opp hos mamma så lenge.

 

Apropos mamma, stakkar altså. Det er virkelig ikke rart at hun har hatt/har vondt i ryggen sin. I går kom svaret på mr’en som hun endelig fikk tatt forrige helg. Hun hadde faktisk kompresjonsbrudd i ryggen, ikke ett, men 4 stk. Jeg holdte på å dette av stolen når hun fortalte det, fy søren!  Jeg skadet meg jo for noen år tilbake og fikk ett brudd og den smerten kommer jeg aldri til å glemme. Nå håper jeg at hun repareres og blir i tipp topp stand igjen. Det fortjener hun virkelig ❤

 

TAKE CARE! 

 

I dag så blir vi forhåpentligvis ferdig med trappen, det er litt mye vinkler og kapp for å få det til. Det kommer til å bli kjempefint når det blir helt ferdig. Jeg satte i gang med pussing av rekkverket i går, og med litt assistanse fra Rune så fikk vi gjort det ferdig også. I dag så skal det behandles, så håper jeg at fargen jeg valgte vil matche. Jeg har aldri brukt dekorvoks før, så det blir spennende. Men jeg må nok teste på noe annet før jeg tar det på rekkverket.

 

Det ble ikke tacofredag i går, så denne helgen blir det tacolørdag. Nå skal jeg kjøre å kjøpe noen lister og kvelden skal jeg tilbringe sammen med min kjære samboer. Vi har ikke fått sett på Truls og Hellstrøm denne uken så det skal vi få gjort i kveld. Jeg følger ikke så mye med på tidspunktene til programmene lenger så da får vi gå for ukesarkiv. Ønsker dere en fin dag og nyt helgen.

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Innimellom så må man bare prøve

Oi denne dagen har jammen meg flydd fra meg, men det gjør ikke noe, for det har vært en fin dag. Rune jobber som en helt, enten det er her eller på sin egen jobb. Jeg er så stolt av han og alt han får til. Jeg har hjulpet til litt, men skal ikke skryte på meg å si at jeg har vært mye til hjelp i dette prosjektet. Enkelte ting blir mer klønete med 2 stk, men så lenge jeg er tilstede så hjelper det vel litt. Og jeg er ikke til stede for å mase eller klage, men som moralsk støtte og litt innslag hvis noe blir skjevt eller lignende. Noen må jo ha den jobben å, det er verken mas eller klaging. Sier det jo evt på en veldig pen måte hvis det er sånn at jeg ser noe han ikke ser.Trappegangen nærmer seg ferdig, nå er det selve trinnene, pussing og behandling av rekkverket ned som står igjen. Pussejobben har jeg tatt på meg og etter antall minutters pussing innså jeg at jeg må finne pussemaskinen i morgen. Det gjør nemlig ikke noe at den blir litt mer pusset enkelte plasser, men all malingen som er på stanga fra før må vekk. Jeg vil prøve å få den i samme farge eller ihvertfall i sjangeren til gulvet på hylla og trinnene. Det tror jeg vil bli veldig bra, så jeg får ta meg en tur på Øya interiør og håndverk å kjøpe hobbyvoks. For der finnes det utvalg av nettopp dette. Se, så fint det begynner å bli.Det gjenstår lister på høyre side og som dere alle vet så kommer aldri de helt riktige fargene frem på bilder. Men fargen på veggen nede går i stil med fargen på hylla og trappetrinn, det synes bare ikke på bildet her. Merkelig dette med lys i forhold til bilder. Men uansett så er jeg så fornøyd så langt. Det går fremover for hver dag som går og jeg begynner virkelig å glede meg til alt er som før her i huset.

 

Det blir en del oppussing innlegg, men det er nå bare sånn det er og jeg synes det er koselig å dele fremgangen med dere. Speilet som jeg hang opp i går ble tatt ned i dag, det passet ikke der. Det ble helt feil når lampa kom opp, men innimellom så må man bare prøve for å se.

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

Kan kanskje skylde på alderen

Jeg er ikke akkurat den som liker å se på andre jobbe, det kribler i fingrene mine og jeg vil være med. Men enkelte arbeidsoppgaver som foregår i høyden i en trapp holder jeg meg unna. Jeg har hjertebank nok når Rune klatrer høyt opp. Så når han gjør det han gjør, så sniker jeg meg til å skrive litt. Og for at han ikke skal være alene så har jeg flyttet meg ut i stua blant malingsspann og ledninger. Må jo bidra litt, og han syns det er hyggelig at jeg i hvert fall er her, så da blir det sånn. Da kan jeg også innimellom slenge ut litt skryt til han for jobben han gjør.

 

I dag ble de ferdige med alle veggene nede og 3 rom har fått kabler på plass. I morgen kommer gulvet, det må ligge inne til avklimatisering før det blir lagt. Nå går det virkelig fremover her og det gleder oss VELDIG.

 

Da blir det en gledelig jul likevel, vi så nemlig for oss at vi hele julen måtte tilbringe hver eneste natt på sofaen. For selvfølgelig ofrer vi rommet vårt slik at de små får sove godt. Men det begynner å gå seg til litt og vi sover faktisk bedre og bedre der, selv om at det verker både her og der på morgenen. Kan kanskje skylde på alderen, litt stiv og støl blir man jo uansett for tiden. En ting som er sikkert er at vi er så utrolig takknemlig for tryg forsikring, de har vist seg å være et selskap som virkelig tar vare på kundene sine. Vi har fått en fantastisk oppfølging hele veien.

 

Ha en fin kveld

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Jeg må si jeg begynner å kjenne på frykten

Jeg må si jeg begynner å kjenne på frykten litt igjen for denne coronaen nå. Det er stigende her i Larvik og har nå kommet på skoler også. Jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til dette ligger bak oss, så håper jeg bare at det tar LANG tid før noe slikt kommer i verden igjen. Også så mye forvirring rundt de nye restriksjonene da gitt, og at noen plages av dem også er jo ganske sykt. Det er irriterende for alle, men skal vi få bukt med dette så lønner det seg jo å følge de rådene som kommer.

 

Jeg forstår frustrasjonen sett fra næringslivets side, det er levebrødet til mange som går dårlig ved mangel på folk. Men hva kan man gjøre liksom, det er slik livet dessverre er om dagen. Det er nok ingen som unner noen dårlige dager på jobb, ikke jeg ihvertfall. Husk at det kunne faktisk vært verre, og det vil bli så mye verre om man ikke tar i et tak selv og det gjelder jo alle.

 

Jeg vet i hvert fall at man har det mye bedre når man slipper å sitte med dårlig samvittighet ovenfor noen man evt smitter fordi man “driter” i det og ikke tenker lenger enn på seg selv. Man kan ikke beskytte seg 100 % og det kan jo skje selv om at man er flink, men å ta i et tak og tenke litt ekstra over det når man ferdes ute blant folk er vel ikke for mye å kreve av hver enkelt. Vi gjør ihvertfall absolutt det vi kan for å unngå smitte og evt spredning av det, så vi holder oss så mye som mulig hjemme. Og vet dere hva, vi trives med det heldigvis.

Ha en fin dag og ta vare på deg og dine.

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Det blir akkurat så koselig som du vil det skal være

Klokken har blitt syv og jeg har nå vært oppe i 1,5 time. Jeg våknet av at jeg hørte elektrikerne var i gang nede (trodde jeg), men tydeligvis var ingen det kl 05.20 på morgenen. «Skaden» var allerede skjedd og jeg var lys våken, så da var det bare å komme seg opp da. Så hva gjør jeg når jeg står opp så tidlig når jeg ikke må. Jeg tenner lys, jeg koker litt vann og drikker en solbærtoddy. Tar min daglige dose med c-vitamin og ser litt på youtube, netflix, dplay eller sumo.

 

Det blir akkurat så koselig som du vil det skal være. 

 

Så går jeg ned og setter på en vask, tar ut fra tørketrommelen og bretter litt klær. Selv om at jeg ofte kunne tenkt meg å både vasket og støvsugd, så venter jeg med det til Rune er oppe også. Litt hensyn tar jeg jo så klart. Så da går jeg heller på kontoret mitt, tenner lys her også og skriver litt, surfer litt og bare koser meg. Det er jo så godt å bare ta det helt rolig i disse morgentimene. Nå begynner det å lysne ute og dagen er i ferd med å settes igang rundt omkring. Ha en fin tirsdag og gjør den så bra som mulig.

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Det er vel på tide og komme seg over den frykten

Da var helgen over og vi ble ferdige med malingen vi skulle få gjort i helgen, og det er jeg veldig glad for. Det kan jo skje at en vegg eller to til blir malt, men vi har ikke bestemt oss helt. Vi får se og ta det som det kommer. Det er faktisk deilig at ikke alle vegger er hvite. Dagen i dag skal brukes til å rydde og få orden etter helgen. Men først så skal jeg noe annet hyggelig. Jeg blir litt sprø av den sommer og vintertiden, hver eneste gang klokken stilles så bruker jeg flere dager på den samme tanken. «klokken er jo egentlig» Når skal jeg slutte med det tro. Mest sannsynlig så er jeg ferdig med det innen onsdag.

 

Jeg skulle ha vært hos frisøren for mange uker siden, men jeg har bare ikke prioritert det. Jeg har jo så lyst å få det farget, men alt til sin tid.

 

I natt så slet jeg litt med å sovne og når jeg kjente at drømmeland var på god vei så begynte det å regne så mye at jeg trodde nesten regnet kom inn. Så smeller det til og torden var i gang, da var det bare å gi opp for en stund og se litt til på tv. Heldigvis så var det bare to skikkelige smell før jeg sovnet, så hva som skjedde etter det vet ikke jeg. Men hallo, torden i slutten av oktober liksom, det er vel ikke helt normalt. Nå skinner ihvertfall solen igjen. Men tenk at jeg fortsatt er redd for slikt bulder og brak, det er vel på tide og komme seg over den frykten nå. Det går jo så bra hver eneste gang, men jeg kan jo ikke noe for det da. Ligger sikkert igjen fra barndommen da strømmen gikk hver eneste gang det var tordenvær.

Ha en knall start på ny uke og husk å ta vare på deg selv ute blant folk!

anjellie-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Det er noe som mangler i livet mitt

Nå er det faktisk 4 dager siden jeg skrev sist! Jeg visste det kom til å være hektisk denne helgen, men at det skulle gå fire dager uten blogg hadde jeg aldri sett for meg. Jeg har vel og merke ikke gjort noe til alle døgnets tider, men har vært litt tilstede med gjengen min også. Jeg oppriktig savner å skrive på slike dager, det er noe som mangler i livet mitt når jeg legger den til side.

 

Men nå er jeg tilbake, nå er tastaturet mitt i bruk igjen, og en pause på 4 dager skal ikke skje igjen hvis jeg ikke MÅ da. Nå gjenstår det bare litt maling nede som vi må få gjort i dag. Litt pirkearbeid som jeg tar på meg og en vegg som opprinnelig ikke skulle males, men som blir malt likevel. Det blir så bra og jeg gleder meg så til det er ferdig, det tror jeg det er flere som gjør.

 

I dag er det skikkelig møkkavær ute, så det skal bli deilig å ta på seg arbeidstøy, sette på musikk og gå ned å jobbe litt. Dette må bli ferdig i dag, for i morgen eller tirsdag kommer de og legger varmekabler.

 

I natt har jeg sovet så dårlig, sofaen har vært forferdelig å sove på. Alt var liksom galt, det var varmt, det var for mye regn som pisket på vinduene. Ja, du vet, er en ting galt så følger det ofte flere. Jeg lå våken frem til klokka var sånn opprinnelig 04.30 ish, da sovnet jeg endelig. Når jeg først sovner så sover jeg veldig godt faktisk i stua, men det skal virkelig bli godt å få alle soverom opp å gå igjen her i huset.

 

Nå hører jeg at alle har våknet her i huset, så da skal jeg gå og lage frokost. Men en ting er helt sikkert, jeg har savnet å skrive for både dere og meg selv. Jeg håper dere har savnet i hvert fall bittelitt det å se innlegg fra meg. Nå føler jeg at jeg kan gå dagen i møte med ny giv, for nå har jeg hentet litt guts til dagen her inne på plattformen som betyr så mye for meg. Let’s go!

 

Ha en fin dag, enten det er regn eller sol der du er.

anjellie-font

Jeg har notatbok og jeg har penn!

Nå følte jeg meg et øyeblikk veldig stresset og da må jeg bare sette meg ned for å stresse ned litt. Og da er det ikke noe som er bedre enn å skrive litt. Noe som egentlig hjelper på det meste. Alt går litt i surr for meg når jeg ikke har skrevet liste, og jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har gjort det. Jeg er ikke vant med å være stresset, det er noe jeg heldigvis sjeldent er for det er langt ifra godt. Jeg kjenner at den stressfølelsen allerede er på vei vekk fra meg. Det skal ikke mer enn en liten løsning til før det blir bedre.

 

Jeg har notatbok og jeg har penn! Så jeg burde ha laget listen for lengst. Men det er aldri for sent så da er det bare å gjøre det etterpå da så er problemet løst.

 

Du vet når du begynner på en ting og fortsetter på en annen, sånn ble det plutselig her. Jeg kan ofte gjøre flere ting på en gang, men ikke i forskjellige rom og det burde jeg jo skjønne. En ting om gangen, det er absolutt det smarteste ihvertfall, ellers så har jeg flere oppgaver stående halvgjort og det skaper mer rot enn ryddighet. Når det er sagt så må jeg kjøpe en skriver, jeg er litt avhengig av å skrive ut kvitteringer og når alt foregår på nett så er det vanskelig uten å ha en fungerende skriver.

 

Ellers så har jeg det bare fint, og det håper jeg for deg også.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Hva skjer med verden?

I dag når jeg våknet fikk jeg et sånt lite flashback fra jeg var liten. Vi visste jo at det skulle komme snø i dag, men om det skulle komme her eller ei det var noe usikkert. Likevel så hadde jeg en sånn følelse i meg som jeg hadde den gang da jeg var liten og spent på om snøen var kommet eller ei. Og det første jeg gjorde var å sjekke ut vinduet. Ingen snø! Vel, da var det bare å starte dagen som vanlig da, ble heldigvis ikke skuffa slik jeg kan huske jeg ble før. Det hadde isåfall vært kjipt, for det er ikke mye snø å skryte av på vintrene nå lenger.

 

Før så hadde årstidene en klar skille mellom seg, nå så kan vinter være høstvær hele sesongen og våren kan være varm som sommeren. Så i bunn og grunn har vi egentlig bare 2 årstider noen år. Vår og Høst!

 

Det jeg husker best fra før i tiden er jo at vi kunne lage snømann hver eneste vinter, og det å stå på ski var jo en fast vinteraktivitet. Og når våren banket på døren, så var de bare flekkene som kom frem med asfalt en tid jeg aldri glemmer. Følelsen av å ta på joggesko igjen. Hva skjer med verden? Hvorfor er det ikke slik lenger? Skal vi ende opp med mindre og mindre snø på vinteren? Det er jo så vakkert med snø på bakken når vinteren virkelig setter inn. Regn kan vi ha ellers i året. 4 årstider syns jeg vi skal ha.

Ha en god natt

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Livet inneholder en rekke med overraskelser

Det er vel en gang i året jeg vet hva som kommer til å prege forsiden av vg, og det er i dag. Det var meldt snø, vel da blir det kaos da. Og jommen sa jeg smør, i dag står det om snøkaos på forsiden av avisa. Og det har faktisk vært over 20 ulykker allerede i dag. Det er nesten litt morsomt at denne snøen kommer som et sjokk på veldig mange hvert eneste år. Men det er nok bare slik det er og vil alltid være. Her har ikke snøen kommet enda, men den kommer nok her også om ikke så lenge.

 

Livet inneholder en rekke med overraskelser

 

Veggene vi skal male nede har fått en deadline, vi må være ferdig med det innen mandag. Så da er helgen planlagt i hvert fall så da er det bare å få handlet inn maling, slik at jeg har det på plass. Har mange andre ting jeg også må få gjort, så jeg får sjonglere litt mellom gjøremål. Deadline’n er for å slippe å male når lister er oppe og gulv er på plass. Begynner å glede meg skikkelig til alt er ferdig, selv om at ting tar tid så går det fremover og jeg kan begynne å ane litt lys i enden av tunellen.

 

Ha en strålende dag. Å du….kjør forsiktig da

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞