En helt unødvendig følelse

Dagen i dag har ikke vært som alle andre, men jeg må jo si at den har vært god da. Jeg kan ikke huske sist jeg brukte nesten en hel dag på å glane på netflix. Det er kaldt ute og jeg fikk et lite snev av svimmelhet litt tidligere i dag, så da var det bare å roe ned å kose seg litt i stedet. Det hjalp, og jeg har sett på serier i et par timer inkludert en liten powernap eller 3. Jeg kan altså ikke holde meg våken gjennom en liten episode av en serie engang.

 

Men akkurat i dag gjorde det ikke noe at det skjedde, det var bare godt. Det er tross alt helg allerede og da er det lov med en kosedag. Det er kanskje bare ikke så lurt å ikke spise frokost kanskje, tror det var grunnen til min lille svimmelhet. Det er så utrolig ekkelt å føle seg svimmel, det er en helt unødvendig følelse å ha syns jeg da. Men sånn er det vel bare. Ellers så er jeg i gang med å lage hjemmelaget pizza til oss i dag og gleder meg til å se på film etterpå.

 

I dag har jeg lyst å se på en skrekkfilm, for nå skal jo Rune være hjemme noen dager og da tør jeg. Ja, jeg er nemlig litt pysete når det kommer til slikt. Men jeg liker likevel å se på det innimellom. Det er også den eneste sjangeren av film vi finner å se sammen. Vi har nemlig helt ulik smak på alle andre kategorier så får det bli litt skrekk og gru. Håper deres dag har vært fin, håper langhelgen blir fin og takk for at du kom innom bloggen min.

cursive-fonts

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

Fælt å si nei, når man så inderlig vil

Jeg er egentlig veldig glad for at Amelia er i den alderen at hun ikke skjønner noe av det som skjer rundt omkring. Nå kan jeg dra å se henne, leke litt med henne på avstand og hun behøver ikke å gruble over hvorfor vi besteforeldre ikke koser henne.

 

Det er ikke noe som må forklares til henne og man behøver ikke å få dårlig samvittighet for å ikke ta henne om hun hadde strukket ut armene for at hun ville bli løftet opp. Men likevel så savner jeg å holde henne, jeg savner så inderlig å kose henne.

 

Nå er hun 7 mnd, hun har fått 2 fine tenner og hun kommer seg rundt omkring. Hun har ikke helt knekt koden med å krabbe, men hun har skjønt hvordan utgangspunktet er.

 

Jeg kan tenke meg at det må være så mye tøffere for de som har barnebarn som merker at ting er annerledes. Men likevel ikke skjønner noe om man prøver å forklare. Det å ikke kunne kose og klemme dem, det å måtte si nei hvis barnet vil på fanget eller ikke trøste hvis det trengs. Fælt å si nei, når man så inderlig vil.

 

Jeg tror kanskje at jeg er glad for at det er slik det er i dag med tanke på mulighetene man har likevel. Jeg er nemlig så glad for at jeg får være med henne, se henne utvikle seg og følge med på mye av det som skjer. For nå går det jo ikke mange dagene mellom hver gang hun lærer seg noe nytt, før hun opplever å klare noe hun ikke har klart før.

 

Jeg gleder meg til vi kan ta hverdagen tilbake 🙏

cursive-fonts

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er i det kreative hjørnet for tiden.

I disse dager tenker jeg på dekorasjoner og hvordan jeg skal ha det ute på verandaen. I mine tanker så flytter jeg om på møbler, jeg dekorerer og jeg fantaserer. Mamma kom med et tips til meg som hun hadde sett en eller annen plass, og det var en hønsenetting fylt med hvite steiner. Det hørtes veldig tøft ut, så jeg tenkte jeg skulle lage dem i 3 forskjellige størrelser. Jeg har mange hvite steiner, så da skal jeg prøve på det.

 

Jeg skal også lage en ramme som jeg kan ha klyper og stæsj på. Tror jeg skal klare å lage noen fine dekorasjoner ved hjelp av en rull med netting, noen trebiter og litt fantasi. Kan heldigvis også hente litt tips fra nett også, det finnes jo forslag til alt en eller annen plass om man leiter godt nok. Dette blir gøy og spennende, og gleder meg til å vise hva jeg får til.

 

Noen ganger så skulle jeg nesten ønske jeg hadde en egen snekkerbod, med alt utstyr og arbeidsbenker hvor jeg kunne lagd ting. Spesielt på dager hvor jeg bare har lyst å bygge, lage og være kreativ. Men så lenge man ikke har det så må jeg vente på godvær så jeg kan holde på ute. Det er godt vær i dag, men det er meldt endel regn i et par dager fremover, så jeg får vente på litt mer stabile forhold.

 

Ha en fantastisk onsdag, det skal jeg 😘

cursive-fonts

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg skal vinne over covid-19!

Jeg er en veldig hjemmekjær person, jeg elsker å være hjemme å styre med mitt. Men nå som jeg for det meste MÅ være hjemme så tenker jeg på alt jeg ikke har “lov” å gjøre. Hvorfor er det egentlig slik at man har lyst å gjøre de tingene man ikke kan, men som egentlig ikke betyr så mye når man kan. Jeg husker når jeg lå på sykehuset og hadde operert, da drømte jeg om å gå lange turer og være mye ute. Da savnet jeg skogens lukter og jeg bestemte meg for at når jeg var frisk igjen, da skulle jeg gå daglige turer i skogen. Alle disse tingene som ikke er det store i mitt daglige liv. Jeg går turer, men har aldri savnet å gå tur i skogen på en helt vanlig dag.

 

Når man er i en situasjon der man ikke kan, så tenker man ofte over de tingene man tar for gitt på en helt vanlig dag. Hva skal egentlig til for at man har samme tanke når man også har muligheten til å gjøre det? For å være helt ærlig så syns jeg det var litt deilig i starten at vi fikk beskjed om å holde oss hjemme mest mulig, det passet meg utmerket. Null stress og hele familien roet seg med at det var slik det skulle være en stund fremover. Nå skulle jeg ønske vi kunne satt oss i bilen og kjørt til langt, nå skulle jeg ønske vi kunne flydd på weekendtur. Jeg vil alt vi ikke kan få til.

 

Jeg gjør så godt jeg kan i dag, og i morgen kan jeg kanskje gjøre det enda bedre 🙏

 

Nå når jeg ikke kan, så frister et fullt fly, lange køer på flyplassen og trange, folke fulle gater. Jeg har jo i mange år vært plaget med sosial angst og egentlig ikke likt meg noe særlig rundt omkring med masse mennesker. Det har bedret seg mye med årene, men det er ikke helt borte. Men nå savner jeg det å kunne gjøre alt, nå frister det meg. Kun fordi jeg ikke kan. Og jeg må si jeg har vært/er redd for at dette viruset kan sette meg litt tilbake på dette. For det første så er jeg skikkelig redd for å bli smittet av dette, og for det andre så kommer jeg nok til å være det helt til jeg har fått vaksine. Så det som engster meg er at når resten av landet våkner litt opp igjen, så vil det enda ta lang tid før jeg gjør det.

 

Jeg kan ikke bare bestemme meg for at det ikke skal skje, så jeg krysser fingrene for at det ikke kommer til å skje. Og så klart så går jeg med innstillingen at det IKKE skal skje. Det er jo så leit at denne pandemien skal gjøre en veldig god fremgang dårlig igjen. Så jeg må vinne over denne situasjonen, jeg må lede over viruset og ikke la det få overtaket på meg. Jeg skal vinne over covid-19! Det er det jeg skal gå inn for ihvertfall. Jeg har det jo så fint om dagen, Rune og jeg koser oss med vår prosjekter og heldigvis så kan jeg snakke med han om mine bekymringer. Der har jeg full støtte og det setter jeg enorm stor pris på ❤

 

Ha en fin dag

cursive-fonts

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

Håper ikke at jeg har rett

Jeg tenker litt på at skolen har startet i dag, jeg personlig tror det er litt tidlig og er redd antall smittede i landet skal stige enda mer. Ser jo bare siden barnehagen har startet at det har økt. Jeg forstår at man prøver å åpne opp Norge litt etter litt, men det skremmer meg. Så akkurat for øyeblikket er jeg glad for at barna verken er barnehagebarn eller går i 1-4 klasse. Men beslutning om 5-7 kommer neste uke. Jeg håper jeg bare er litt hysterisk i tanken og ikke har rett i at jeg tror det er et dårlig trekk.

 

Jeg skjønner foreldre som er skeptiske og jeg skjønner at mange ansatte er det. Man må jo tørke barnas tårer, man må jo trøste og hjelpe de aller minste med det meste. Og man vet jo ikke i hvilken grad barn er smittebærere. Jeg syns det er på tide at dette viruset løser seg opp og forsvinner, jeg ønsker meg den vanlige hverdagen tilbake. Jeg har ikke lyst å gå å være redd for dette lenger. Nå er jeg lei!

 

Jeg tviler ikke på at ikke smittevern er på plass, men man kan jo ikke følge med på alt som foregår på en skole og barn er barn. Når man ser hvor mange voksne og ungdommer som ikke følger reglene, hva kan man forvente av barna da? Det kryr jo av folk rundt omkring, så det i går når jeg kjørte en tur. Håper bare at avstand blir overholdt og det går så bra som overhodet mulig fremover. Hva tenker du?

 

Ha en fin dag

cursive-fonts

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤
 

 

 

 

 

Solen er himmelens sjef

Egentlig har jeg bare lyst å skryte av hvor flinke vi har vært å jobbet ute i dag. Men jeg skal ta meg en pause fra det i dag og heller si at jeg er så glad for at vi har kommet så langt med våre gjøremål allerede før mai har kommet. Dagen i dag har vært en veldig fin, vi har vært ute i hele dag alle sammen. Solen har virkelig gjort jobben sin i dag og det var ikke en, men 5 stk som hadde fått farge i kinna når kvelden kom og det er bra.

 

Vi fikk besøk av mamma og hans foreldre og heldigvis så hadde mamma lystet så mye på bløt(e)kake i det siste at hun meldte seg frivillig til å bake den til oss. så da ble det både kake og kaffe midt på dagen. Rune’s favorittkake er banankake med marsipan på, så det fikk han av sine foreldre. Så vi har rett og slett ikke behøvd å stille med noe annet enn kaffe i dag vi, og det setter vi stor pris på.

 

SOLEN ER HIMMELENS SJEF….. //Beate Grimsrud

 

Mens vi jobbet ute så sto steken og koste seg i ovnen, og i dag ble det sen middag. Det er helt greit innimellom og spesielt siden kaken falt i smak hos alle. Vi var ikke sultne igjen før i 19.30 tiden, så da ble det middag og kveldsmat i ett, det er jo lov innimellom. I morgen er det meldt litt regn og akkurat nå er jeg litt glad for det, for da kan jeg ta en dags pause og gjøre litt husarbeid.

 

Det blir litt glemt nå om dagen så det er på tide å ta tak i det, og det skal jeg gjøre i morgen. Ellers så kjenner jeg at mye sol og mye energi på dagtid gjør meg utrolig trøtt på kveldene, så det blir ikke sene kvelden i kveld. Håper helgen deres har vært fin og ønsker dere en fin start på ny uke i morgen. Nå skal jeg scrolle meg litt gjennom SoMe som jeg ikke har fått gjort mye i løpet av dagen, så erre natta.

Klem fra
cursive-fonts

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

Du betyr enormt mye for meg

I dag har min kjære samboer bursdag og da sto jeg ekstra tidlig opp å slang sammen noen ostehorn. Han fortjener litt god frokost på dagen sin syns jeg. Jeg føler meg så heldig som har deg i livet mitt, du er en hardtarbeidende omsorgsfull person som jeg setter så enormt pris på. Det er ikke en ting du ikke gjør for meg og jeg føler meg elsket med deg i min nærhet.

I dag skinner solen for deg og flagget er satt ut, du er jo igang med arbeid ute allerede og jeg må si du står på. Du er ikke akkurat av den typen som ikke gidder når du først har satt deg et mål. Og heldigvis så er ikke jeg det heller, bortsett fra når ting virkelig går meg i mot. Men da kommer du til unnsetning og hjelper meg der jeg egentlig hadde min arbeidsoppgave. Sånn som i går når spannet veltet, da gir jeg helt opp og må ta meg en pause.

Dagen i dag skal brukes til å jobbe sammen så blir det en kaffetår og en kakebit på verandaen litt utpå dagen. Du betyr enormt mye for meg og jeg elsker deg langt inni hjerterota mi ❤

🎈 GRATULERER MED DAGEN OG NYT DINE 41 ÅR 🎈

cursive-fonts

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

Jeg dreit meg skikkelig ut!!

” IKKE SØL, VÆR NØYE!”

Vel, joda, jeg sa disse ordene til Rune før vi satte igang med malingen i dag. Bare for å ha sagt det fordi jeg er så nøye. I dag fikk jeg smake min egen medisin og jeg fortjente det nok. Rune sølte ikke noe som helst, men jeg derimot, jeg dreit meg skikkelig ut å sølte både her og der. Jeg endte min malingsdag med å velte malingsbøtta med hvitmaling på terrassen.

 

DET ER LENGE SIDEN JEG HAR SAGT SÅ MANGE STYGGE ORD SOM JEG GJORDE I DAG!

 

Jeg kunne ikke vært mer forbanna på meg selv og karma fikk en ny mening for meg. Jeg er sikker på at det hadde aldri skjedd om jeg ikke hadde “mast” på Rune om å være forsiktig! Kan ikke jeg bare lære meg å feie for min egen dør, han vil jo tross alt ha det pent han også. Og han var absolutt den som utførte det peneste arbeidet i dag.

Jeg rett å slett ga opp når dette skjedde, for ordens skyld så var det 5 gangen jeg sølte i dag.

Ha en fin lørdag videre, jeg er oppgitt…… OVER MEG!🤦‍♀️

cursive-fonts

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

Han er en ish, jaja, shit happends type

Lørdag morgen og solen skinner, det er jammen meg godt. Det er tidlig, men temperaturen er ikke så verst. Dagen i dag blir en fin dag. Her i huset skal vi bare få i oss frokosten før vi skal begynne å jobbe ute. Jeg var så glad når klokka passerte halv elleve i går kveld, da fant jeg senga og sovnet jeg på et blunk.

 

I dag så skal Rune hjelpe til å male, så da blir det fortgang i det. Men, jeg har også et problem med det. Fordi jeg gjør alt i min makt for å ikke søle, og bruker god tid på kanter og på stolpene ned mot gulvet. Han er litt racerkjører når det kommer til slikt, og jobber litt fortere enn meg. Det resulterer veldig ofte med ord som -oooops, faen, neeei- fra hans kant. Noe som betyr hvite flekker og/eller endel splash merker.

 

Kjærligheten krever – som dansen – et harmonisk samspill mellom to parter

 

Samtidig setter jeg så pris på at han legger sine planer til side for å faktisk hjelpe meg å bli ferdig. Så da fant jeg ut at det beste er at jeg maler ned mot gulvet og han de utvendige stolpene. Da maler vi sammen og jeg slipper å sitte å følge med på han hele tiden. For det er nettopp det jeg gjør, og det skal jo ikke være nødvendig egentlig men jeg kan ikke noe for det. Jeg er nemlig perfeksjonist, og han er en ish, jaja, shit happends type.

 

Vi skal jo kose oss med å male, og det blir jo ikke så koselig hvis jeg skal rette på han hele tiden fordi han ikke gjør det som jeg vil. Så jeg skal prøve å la være og faktisk ikke “dømme” arbeidet før vi har malt. Noe jeg akkurat gjorde da egentlig, men det er jo en grunn til det. For vi har malt før vi hehe. Uansett så skal vi tilbringe dagen sammen og det skal bli hyggelig. Og det skal bli utrolig godt å bli ferdig med den trappa.

 

Lag deg en god lørdag 🌸

cursive-fonts

Min Instagram HER og min Facebookside HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

Jeg lurer på en ting….

Denne kvelden er lang føler jeg, for jeg er så trøtt at jeg mest har bare lyst å legge meg. Men, det skal IKKE bli en vane å stå opp så tidlig som i dag så jeg får drøye den til klokka blir 22.30 ihvertfall. 2 strøk er ferdig på gelenderet på trappa og jeg må si meg stolt for at jeg i det hele tatt fikk det gjort i dag. Det satt langt inne, det var kaldt og det blåste litt. Men en avtale er en avtale og jeg hadde bestemt meg for at det skulle bli gjort i dag.

 

Når jeg endelig er ferdig med strøk 2 og innser at det blir nødvendig med strøk nr 3 🤦‍♀️😢

 

Tok på meg 3 par gode varme sokker, fant frem en pute og et sitteunderlag i ull. Slang på en pod på øre så gikk det så det suste egentlig. I morgen så tar jeg resten så blir jeg ferdig med det en gang for alle (kanskje). Men dere, jeg lurer på en ting. Hvorfor blir det egentlig vindstille hver eneste kveld uansett hvor mye det blåser på dagen? Er det noen som vet det? Hvis ikke det er storm da så klart, da skal det vel mer til enn en kveld for å stilne det.

 

Dagen har ellers vært veldig fin, og det håper jeg for dere også ❤

cursive-fonts

Min Instagram HER og min Facebookside HER, følg meg gjerne 🙏❤