En drøm som ble virkelighet

Reklame | Egenreklame Foryoubylene

Minusgrader og hvitt på naboens tak, sikkert på vårt også, men det ser jeg ikke. Nå er det jammen meg snart vinter, men det er helt greit, vi har det jo varmt og godt inne. Skrivelysten kom over meg og jeg har savnet å skrive, de siste månedene har det BARE gått i bakerelaterte ting. Baking, laging av pynt og oppussing av mitt produksjons rom. Det er helt ferdig og kjøkkenet er klart på en måte, men ikke helt ferdig. Ting tar tid, men det kommer seg. 

 

Jeg trives ihvertfall så godt med å drive med dette, være min egen sjef og eie mitt eget firma. En drøm som ble virkelighet. Følg meg gjerne på Instagram HER og på Facebook HER, det hadde jeg satt pris på.

 

Jeg øver ofte på teknikker, på smaker og på utførelse og det er nettopp det jeg skal gjøre i dag. Elsker det og for å bli flink så er det prøving, feiling og viktigst av alt, læring av sine feil som gir gode resultater. Øvelse er alt som skal til for å naile det og bli sikker på teknikker. Smaker på kremer og kaker prøver jeg også å utvide, det er bare moro. Her kan du se litt av hva jeg har laget i det siste, noen av de med inspo bilder fra kundene. Man vet som regel hva man vil ha, men jeg må si jeg elsker frie tøyler.

Disse og mange flere inkludert videoer kan du se på mine sosiale medier 🤩

Ønsker dere en fin fin dag

bentron-calligraphic-font