Suksess!

Dette var det nærmeste jeg kom utkledning i dag, et halloween filter enkelt og greit. Rune fant frem draculadrakter og etterhvert fikk han på litt sminke også. Han har døråpner duty i kveld. Bortsett fra det så er vår jobb ferdig og festen fortsetter nede i kjelleren. Alt har vært en suksess så langt og nå er det bare avslapping resten av kvelden, jeg kan ikke si det er så veldig trykk på døra her heller så det blir mye godteri på Rune fremover hehe.

 

Har du feiret?

 

Jeg lagde øyer og horn av fondant til å pimpe opp hamburgerne vi serverte, det ble litt kult da. Saft ble servert fra poison “vin” flasker. Det er kjempemoro å styre til slike partykvelder og spesielt gøy er det at Rune er med på det også. På enkelte ting er det kjekt å være 2 bare fordi det er koselig. Men nå begynner jeg å bli lei av skelaton, edderkopper og en skrikende greie på veggen, så nå skal alt ned her oppe ihvertfall.

 

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

Merkelig greie

Klokka er nå egentlig 11.50 og jeg prøver hvert eneste år og bare godta at den er forandret. Jeg klarer liksom ikke å la være å tenke at “den egentlig er”, for det er jo bare noen timer siden vi stilte den. Hele denne dagen vil forbli sånn og ikke før om et par dager er det normalt igjen. Merkelig greie og forresten, skulle man ikke slutte med denne stillinga av klokka?

 

Her i huset er det sminke her og sminke der og ivrige ungdomsføtter som styrer og ordner. Det er veldig hyggelig syns jeg!

 

Knallfint høstvær er det også i dag og det er jo bare helt perfekt. I går så var det ekstremt lite trafikk på bloggen og da irriterte det meg max at jeg ikke kunne dele. For ja, jeg er HELT KLART fortsatt utestengt og får daglig påminnelse om det på FB. Kan det ikke gi seg snart, i need help! Ellers så skal jeg nå gå og lage djevelhorn, det er jo en fritidssyssel det å.

Håper dagen din blir bedre enn bra, for det fortjener du.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

TENKER AT DET BLIR EN BRA DAG

Vi pynter vanligvis ikke så ekstremt mye til halloween hvis det ikke skal skje noe spesielt, men denne helgen er huset pyntet til festdagen i morgen. Det meste er satt opp nede, for det er der festen skal skje for jentene. Men, vi bare må ha litt her oppe også, vi har jo endel stæsj, så greit å få brukt det også. Maten skal vi servere her oppe så en gjennomgående halloweenstil er helt ok.

 

TENKER AT DET BLIR EN BRA DAG OG EN TOPP FEST!

 

Vi skal lage djevelburgere og jeg har laget marengsspøkelser i dag. Alt er på stell og det er gira festmennesker her i huset i dag. Ble nesten fristet til å holde en fest selv til neste år kanskje, en skikkelig HJEMMEFEST. Det er en grunn til at det ordet var i store bokstaver, men det er en fortelling til en annen gang.

Ellers så har jeg vaska huset i dag og skiftet på senger etter at jeg la ut dagens første innlegg. Jeg ga forresten opp for resten av dagen med det prosjektet!

Håper dere har en fin dag enten dere er på fest eller ei 👻👻👻

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

Noe er galt en plass!

Så langt denne helgen har jeg drevet med å se hvordan et nytt kjøkken her vil komme til å se ut ved hjelp av kjøkkenplanlegger’n til Ikea. Jeg har satt inn skap, tatt ut skap, prøvd farger, målt, slitt med å få skap til å passe og for å lære meg hele greia. Det er ikke bra for en perfeksjonistisk hjerne, det har nesten gått meg litt på nervene at jeg ikke har fått det helt til. Jeg får det faktisk fortsatt ikke til, noe er galt en plass!

 

Føler at vinduene må tilpasses også, det er ikke symmetrisk nok for mine øyne slik det er nå. Det MÅ jo stå riktig iforhold til øya (både den på gulvet og de jeg ser med)!

 

Fra stuen og inn til kjøkkenet vårt så er det en vegg, den skal bort og kjøkkenet skal åpnes opp. Et vindu skal byttes ut og en øy skal inn. Gleder meg så til den dagen kommer som dette skal bli gjort, men som jeg har nevnt før så skal badet tas først. Og ting som koster såpass mye tar tid, sånn er det bare. Krysser fingrene for en telefon fra Hamar i kveld, da skal dere få se på fart for da skal det skje ting fort her. Lov å drømme ikke sant?

 

På fremsiden av der øya skal stå er veggen ut til stuen, den som skal fjernes. Og benkeplata skal være større med barstoler inntil på fremsiden. Bilde er litt grumsete, men sånn blir det når man tar bilde av pc’en. Jeg vet det kommer til å bli veldig bra og en ting er ihvertfall sikkert, jeg skal ha 2 ovner uten tvil. Litt usikker på om jeg i det hele tatt skal ha noen overskap, men det har jeg god tid til å finne ut av. Moro å prøve seg litt frem med forskjellige løsninger før man vet helt sikkert hvordan det skal bli.

 

Ingenting ville bli gjort hvis vi ventet til vi kunne gjøre det så godt at ingen kunne finne feil ved det.

 

Eller så har jeg bakt kake for en venninne, den ble kjempesøt. Løvenes konge tema, skal vise dere etter at hun har hatt den i selskapet sitt. I går laget vi vårruller hele gjengen, altså det er så sykt godt og jeg er så glad for at de smakte minst like godt ved å steke dem i ovnen. Da sparte vi det fettforbruket ved å fritere så det var jo bra. Barna spiste så mange at det tøyt vårruller ut av nesa på dem til slutt hehe. Jeg klarte å legge fra meg min trang til at alle skulle se like ut og kosa meg med alle forskjellene det ble på dem, det er framgang for å si det sånn.

Nå skal jeg igang med å lage noen marengsspøkelser, for i morgen blir det full fest her fra 16-21 ☠👻💀

Hva syns dere forresten om “modell” bilde av meg? Noen år gammelt, men moro å ha 😁 Ha en fin lørdag!

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Ha en fin lørdag

 

 

 

 

Skjønte virkelig ingenting!

Hvordan i all verden skal jeg gjøre dette var min første tanke når jeg i dag skulle sende min aller første faktura til Egmont. Jeg tror jeg har opprettet bruker på alle fakturerings sider som finnes, men likevel ikke skjønt helt hvordan jeg skulle gjøre det. Eller, jeg har jo skjønt noe av det som sto skrevet der, men langt ifra godt nok til å utføre det jeg skulle.

 

Jeg har snakket noen ganger med Monica Vederhus på messenger og tenkte at jeg skriker om hjelp hos henne så kanskje jeg kan få sendt den. Å jada, min reddende engel hjalp meg gjennom HELE prosessen via en side jeg IKKE hadde opprettet bruker. Hun tok meg igjennom alt steg for steg og nå er fakturaen sendt. Phuuuu og Jippi!

 

Tusen hjertelig takk for hjelp Monica ❤ Jeg har følt meg som en som burde hatt fakturering for dummies bok i dag. Men med din hjelp så tror jeg at jeg skal klare det selv neste gang. Hvis ikke, så roper jeg ut på nytt, det er moro å spørre om hjelp når svaret er så klart jeg kan! Er ikke bare bare å vite hvem, hva og hvor første gangen. Men med god lærdom så kom jeg i mål….. endelig.

Ha en god natt alle sammen ❤

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Endelig, det var virkelig på tide!

Etter nok en natt med vanskeligheter for å sove pga den forbaska presenningen på “taket” over sitteplassen vår bestemte jeg meg for at i dag SKULLE den ned. Jeg vet at Rune er uenig og ville ha den der, men nå hadde jeg fått nok, i vinden så smeller den så jeg skvetter ut av senga nesten. Så da satte jeg i gang med å fjerne alt fra bordet, rydde og vaske ut av kjøleskapet der ute og når klokka nærmet seg tiden for at han skulle komme hjem begynte jeg med å fjerne presenningen.

 

Endelig, det var virkelig på tide at jeg skal klare å sovne selv om at det blåser litt.

 

Ga ihvertfall uttrykk for at jeg drev med det. Er nemlig avhengig av hjelp til å få ned alt og vet at oddsa for at han gidder er MYE større om jeg er “igang”. Og jeg fikk rett heldigvis, han orket. Jeg bidro der jeg rakk opp så tok han resten i en fin saggestil (alt kler den smukke). Nå er jeg så fornøyd både med at den er nede og at vi nå er komplett ferdig med alt ute til vintermånedene. Da slipper vi å tenke noe mer på det. Stemorsblomstene blomstrer enda faktisk, det er litt kult i slutten av oktober.

Selv om at det er litt kjipt at det er så lenge til utesesongen så er jo vinteren også veldig fin, spesielt hvis det faktisk er litt snø da. Vi er jo ikke akkurat heldige som får skikkelig vinter slik som før i tiden. Det fineste jeg vet er jo masse snø, kaldt og sol. Så for min del kunne det snødd skikkelig i 2 dager, forblitt kaldt slik at snøen ble liggende hele vinteren. Det er jo så vakkert og MYE bedre enn slapseføre som vi egentlig får hvert eneste år.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Akkurat nå

..her i huset

Rune er på jobb, barn på skole og jeg hører Sheriff tusler rundt i stua og leiter etter meg. Jeg er på kontoret og han skjønner ingenting, det er ikke bare bare å være en gammel hund. Stakkar, det virker som at han tror han blir forlatt for alltid hver gang jeg går fra han. Tenk hvis han tror det da?

..i mine tanker

Hvordan skal jeg fakturere blogg? Det har jeg aldri gjort før så jeg prøver å finne ut av hvordan jeg faktisk skal gjøre det. Noen tips?

..ønsker jeg

At det kommer en løsning på sperringa snart og hvis ikke så kommer jeg til å bytte bloggnavn og må dermed starte på nytt. HVIS det er det som må til for å kunne dele linken med mine følgere så må jeg jo bare gjøre det. Forandringen vil da ikke bli veldig stor, jeg skal ikke plutselig hete noe helt annet liksom.

..har jeg lyst til å

Bli helt frisk og bli kvitt hodepinen, det hadde vært deilig. Jeg tok en test i går bare sånn at jeg vet at jeg ikke går rundt og smitter alle rundt meg. Ikke noe corona her i gården i hvert fall og det er jo godt å vite.

..ser jeg frem til

Vel, det er vel bare jul jeg ser frem til nå. Juleverksted, julebakst, juledekorering og førjulskos generelt. Må bare komme meg i mål med julegavene snart, det er ikke noe som er bedre enn å vite at det er ferdig.

..vil jeg gi deg dagens ord ❤

Lytte!

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Du klarer ikke alt med en positiv tankegang

Endelig er denne dagen blitt kveld, det har vært en veldig lang ufornuftig dag i dag og det er så himla kjedelig. Jeg har ikke hatt ork til å gjøre noe som helst egentlig så i dag, men sånn er det jo for oss alle innimellom. Utrolig hvor viktig det er å ha en god natts søvn, det utgjør nesten hele neste dag. Akkurat nå så sitter jeg ved spisestua og prøver å skrive litt da, for noe fornuftig burde jeg få gjort i løpet av en hel dag. Kan ikke skryte på meg noe i dag i hvert fall.

 

Du klarer ikke alt med en positiv tankegang, men det kommer til å hjelpe deg å klare alt bedre enn negativ tankegang gjør!

 

Jeg har forsøkt å skrive litt tidligere i dag også, men alt jeg har skrevet har jeg slettet igjen. Hvorfor er det sånn egentlig? Hvorfor tviler man på seg selv innimellom? Liker ikke det, men det er det som er fakta. Og på de dagene jeg har det sånn så er IKKE noe jeg skriver bra nok i mine øyne. Men, heldigvis så vet jeg at det går over da. Alle dager kan ikke være like og det må man jo bare godta. Skylder dette på formen min jeg! Og den har jeg bestemt meg for at skal være bedre i morgen så det gleder jeg meg til.

Håper du har hatt en fin dag og er i topp form ❤

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Skal man dele, så skal man dele! 

Når jeg la meg i går så begynte jeg å hoste og hoste, det knitret i halsen og det var jo irriterende i seg selv. Men så våknet jeg klokka 03.3o i natt, da fant jeg ikke fjernkontrollen til senga for jeg hadde så klart sovnet sittende igjen. Kjente at jeg var såpass inne i søvnmodus at jeg hadde sovnet igjen om jeg kunne kjørt meg ned. Men jeg ville ikke begynne å romstere og leite fordi jeg visste at Rune skulle opp kl 05. Så jeg listet meg ut av rommet og tenkte at jeg fikk heller gå og legge meg igjen når han kom opp. Da kunne jeg i hvert fall slå på lyset for å finne den j..la kontrollen.

 

Så når jeg endelig fikk lagt meg igjen klokka 05.05 så slet jeg litt med å sove, for da ble jeg redd for å forsove meg. Skulle jo tross alt snart opp igjen, men 1 time fikk jeg sovet og det var bedre enn ikke noe. Sånn, da vet dere hvordan natten min har vært, det er jo kjekt å vite ikke sant. Skal man dele livet sitt så skal man dele livet sitt! 

 

I dag skal jeg lage figuren Timon, en venninne skal nemlig ha en løvenes konge inspirert kake kommende helg som jeg skal hjelpe henne med. Det er så moro og da spesielt når jeg faktisk får det til, det er jo litt innvikla figurer faktisk. Så heldig er jeg som liker en utfordring på slike ting, pluss at jeg liker slikt pirkearbeid. Så da har jeg en plan noen timer senere i dag, men aller først så SKAL jeg ta en liten powernap. Skal også planlegge både pynt, mat og snacks til halloween fest for barna til helgen. Kanskje noen “skumle” cupcakes, eller kjeks.

Ønsker deg en fin dag!

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞