Noen ganger

Noen ganger så ser man ikke hvordan en plan som i utgangspunktet høres og ser bra ut på tegning ikke blir det i virkeligheten. Som for eksempel ting vi skal lage. Hvis man ikke har en fasit på hvordan resultatet blir så må man nesten bare se underveis.

Noen ganger må planer forandres etter hvert og selv om at det gir mer arbeid så skal jo resultatet bli bra til slutt. Det ønsker vi jo begge og det gjelder det meste man konstruerer selv. Som regel så har jeg et godt øye for et sluttresultat før det er ferdig. Noen ganger føles det feil, andre riktig.

Noen ganger burde jeg kanskje holdt kjeft istedenfor å si hva jeg mener, men jeg kan jo ikke la være å dele mine “bekymringer” heller. Sånn som det vi driver med nå, der var vi litt uenige om hvordan det skulle gjøres for å se best ut. Jeg hadde min mening, han hadde sin og det er slik det er innimellom.

Noen ganger har han rett, andre ganger har jeg rett, men vi blir alltid fornøyde med det vi utfører til slutt. Denne gangen ble jeg ikke det og jeg klarte ikke helt få den go’følelsen som jeg bruker å ha. Rune hadde da allerede jobbet ganske så lang tid med tunge materialer på dette, så det var vanskelig å få sagt. Men jeg måtte.

Noen ganger skjønner jeg at han bli oppgitt og det er helt greit, det er jo ikke gøy for NOEN at det man allerede har gjort ferdig må forandres. Men vi er jo to om det vi gjør og da kan det skje at utseende kanskje ikke blir som forventet for oss. Eller for en av oss som i dette tilfellet, men vi klarer heldigvis å være venner uansett hvor mye vi diskuterer uenighetene våre.

Noen ganger er jeg veldig sta og står på hva jeg mener og det har jeg null problemer med å innrømme. Men jeg er det som regel av en grunn og er ikke sta på en uhøflig måte. Stemningen blir jo bedre når man snakker om det og ikke irriterer seg over ting som kan evt forandres. Og jeg er her for å ta i et tak på dette hele veien.

Noen ganger så går ikke alt på skinner og noen ganger er vi uenige vi også. Men det viktigste av alt er å ikke holde det inne, men få det sagt så man kan snakke om det å komme til enighet på et vis. Stemningen her i gården er på topp og vi vet at det blir bra til slutt. Men livet skjer innimellom her hos oss også ❤

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Husk at det alltid finnes sol i hjerte

Så var vi i gang med ny uke igjen! Herlighet, tiden kan slakke ned farten litt syns jeg. Klarer jo så vidt å henge med jo og det føles som om at mandagen kommer oftere og oftere. Vel, solen skinner så da er det jo faktisk helt greit likevel. I dag så skal vi handle inn resten av materialene vi trenger før prisene skyter i været i morgen. Kanskje det er derfor det var tomt enkelte plasser før helgen, de har nok bestilt slik at det kommer i morgen. Smart move! (det hadde jeg gjort også).

 

Men, den som leiter finner så forhåpentligvis har de fortsatt det vi trenger inne når vi får kommet oss avgårde etterpå, Rune må bare komme hjem fra jobb først

 

Jeg har i dag ryddet litt i rot i gårdsplassen, men føler liksom ikke at jeg helt kommer i mål der. Så det er noe vi virkelig må ta tak i nå som neste punkt på lista. Ja, det er fint her innenfor våre “murer”, men det burde se bra ut utenfor også syns jeg. Det er lett å overse, men nå har vi gått forbi det litt for lenge. “Drittarbeidet” må også bli gjort. Ellers så er det nå snart 3 uker siden første vaksine så jeg begynner å føle meg litt mer sikret enn før for sykdom av covid. Det er veldig deilig følelse å ha, det er LENGE siden sist for å si det sånn.

Ønsker dere en fin dag, i sol, regn, tåke eller hva som skjer der du er. Husk at det alltid finnes sol i hjerte ❤

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

 

 

Det er balsam for sjelen for å si det sånn

 

I dag sov vi faktisk litt lenger enn vi har gjort på lenge, vi var ikke oppe før klokka 8.30. Og den følelsen jeg får når jeg kommer ut i stua og solen bare skinner på sitt beste inn vinduene, den er god den. Vi bestemt oss for at vi i dag skulle ta en tur til Stavern, gå å rusle litt og spise softis. Vi gikk en tur inn på Fredriksvern verft og var der en stund før softisen skulle inntas nede ved brygga.

Det er så utrolig koselig å bare gå rundt der inne, se rundt seg og nyte andre omgivelser. Det er balsam for sjelen for å si det sånn, havet, folk, barn, latter og glede. Fantastisk! 

Etter turen grillet vi litt, ryddet opp i litt badeleker osv og gikk inn. For resten av kvelden skal brukes til å kikke litt på serie, slappe av og gjøre oss klar for ny uke. Søndager er rett og slett den dagen i uka da man virkelig kan gjøre akkurat det som faller oss inn. Vi har hatt en fantastisk dag og det håper jeg DU også har hatt ❤

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

“Feel me” Trist…… Siste dag

Trist er en trist følelse å kjenne på og det å være trist kan være så mye, man kan være trist selv eller være trist på andres vegne. Her kan du lese om 9 ting som gjør meg trist.

 

Når noen har det vondt og jeg ikke kan hjelpe

Det er jo helt forferdelig hvis kanskje ei venninne har det vondt og du fysisk ikke kan være der å hjelpe til. Det gjør meg trist det.

Hvis jeg ser hjelpeløse dyr

Dette ser jeg stort sett bare på tv så jeg får ikke gjort noe med det, men jeg blir like trist for det.

Når barn lider

Dette er noe som gjør meg trist bare ved å tenke på det, barn som lider er det vondeste som kan skje. Barn som blir mishandlet, barn som har alkoholiserte foreldre og barn som blir oversett. TRIST!!

Krigen

Hvorfor kan ikke bare Israel og Palestina skjønne at de har det bedre som venner. Krig= Trist

Covid-19

BLÆÆÆÆÆÆH!!!!

Kjærlighet

At det fortsatt er fordommer ute og går, kan ikke folk bare få lov til å elske den man vil? Håpløst og veldig trist. Ingen kunne nektet meg å elske den jeg elsker.

Negative mennesker

Når noen snakker andre ned for å opphøye seg selv er bare trist å se på. At noen forteller et annet menneske at de ikke er bra nok! Det er bullshit!

Uvennskap

Familiefeider må jo være det tristeste som skjer i det daglige liv! Det må jo finnes en løsning når det kommer til familie?

Sykdom/ Død

Når noen blir alvorlig syke og når man mister noen man er glad i

Frodith’s utfordring! I dag er det siste dag i denne utfordringen. Takk for at du engasjerer og takk for din kreativitet, det var moro å være med på dette ❤ Her er dag 1 (Redd), dag 2 (Sint), dag 3 (Glad) , dag 4 (Sur/Gretten) , dag 5 (Flau), dag 6 (Gal) 🌷

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

Vi trenger en pause nå

Jeg føler at dette bilde sier mer en tusen ord, men siden jeg ikke skal skrive tusen ord så er det jo greit. Vi sitter altså ute og koser oss, i kveld var det endelig et vær som var bra nok til at vi kunne fyre opp i bålbordet vårt. Og jeg må si det er utrolig koselig altså, til og med jeg har vært avslappet i forhold til at det kommer litt aske på putene. Det er bare å blåse bort. Jeg er nemlig litt hysterisk når det kommer til slike ting, spesielt når det er nytt. Men dette er ute og ute er ute, ikke sant?

 

Det var godt å legge fra seg arbeidsutstyret og nyte familien litt ekstra.

 

Vi fikk hjulpet min kjære venninne i dag morges og vi har fått jobbet med prosjekt nr 1 million i hele dag. Nå kjenner jeg at når dette er ferdig så er vi ferdig med bygging for i år. Det er på tide at vi bare nyter litt fremover nå, det syns jeg vi fortjener. Vi sa det begge to nå i kveld at dette er siste store prosjekt for nå. Vi trenger en pause nå! Ellers har vi kost oss med å grille marsmallows og spilt litt dart sammen alle sammen, en utrolig fin kveld har det vært. Nå blir det bare vanskelig å gå inn for nå er det skikkelig kos her.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

“Feel me” GAL!

Når jeg leste at dagens ord i utfordringen er GAL, tenkte jeg på denne dagen da Rune klipte seg selv. Historien bak dette finner du HER. Han kan være gal til tider, det er sikkert og visst. Men det aller beste er jo at han faktisk kommer på å gjøre noe sånt. Å være gal behøver ikke alltid å være et negativt ladet ord, for denne mannen her er gal, men på en veldig god måte.

Våg å vær litt gal du også, det kan være moro 🤣🤣🤣

Frodith’s utfordring! I dag er dag 4, her er dag 1 (Redd), dag 2 (Sint), dag 3 (Glad) , dag 4 (Sur/Gretten) , dag 5 (Flau)🌷

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Jeg gikk over ild for å få det til

Lørdag og sola skinner allerede, det er så deilig!!! Jeg har ikke akkurat vært veldig flink til å oppdatere her de siste par dagene, det har vært noe å gjøre hele tiden. Men som dere vet så liker jeg godt at det er sånn, det jeg derimot ikke liker er når tiden ikke strekker til så jeg kan skrive et par ganger om dagen. Det er jo sånn det er noen ganger og jeg stresser ikke like mye med det nå som før. Jeg gikk over ild for å få det til uansett hva som hindret meg for et års tid siden.

 

Jeg brenner fortsatt for bloggen min, men jeg vet at den ikke forsvinner om det ikke passer at jeg skriver. Det kan hende jeg faller ut av topplista, men jeg finner fort veien tilbake dit. Nå begynner vi å nærme oss ferdig med det meste her ute av ting som har vært litt halvveis, men hva tror dere skjer når vi er ferdig med ting? Jepp, da begynner vi på noe nytt! Nå er vi i gang med å lage noe som jeg har vært litt skeptisk til, men som Rune har ønsket seg i et par år.

 

Det er spennende og det er skummelt på samme tid. Men jeg gleder meg! Skal fortelle og vise dere etter hvert.

 

Endelig har jeg fått bestilt meg time til frisøren, jeg gleder meg så utrolig mye. Litt usikker på hva jeg skal gjøre, men fargen(e) trengs virkelig en oppgradering. Husker ikke sist jeg var der, men det er så altfor lenge siden. Da blir det ekstra moro å dra dit nå og jeg skulle ønske jeg var tøff nok til å gjøre en skikkelig forandring. Det må jeg innrømme og si at jeg IKKE er på dette området, men vi får se hva som skjer.

 

Nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar for dagen, vi starter med å reise til Kodal for å hjelpe ei venninne med oppkobling av basseng. Godt å kunne hjelpe til når noen er midlertidig ute av drift til å gjøre det selv. Så bærer det hjem etterpå for å snekre resten av dagen. Vi ligger ikke på latsiden for å si det sånn. Men så lenge det er slik vi liker å ha det, så er det sånn det er her hos oss.

Håper din dag blir like fin som det DU er 🌷☀

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

“Feel me” Flau!

Det er jo bare morsomt egentlig, men fy så flaut det er også. En medblogger hadde i 2019 laget en kake og spurte om noen hadde opplevd eller hadde et råd ang et kakebilde hvor hun ikke fikk av plasten bak. Vel, jeg kom da med denne kommentaren…🤦‍♀️

Det skulle vært mulig å slette sin egen kommentar, noe det kanskje er også men ikke vet jeg hvordan. Men altså jeg skulle da skrive at jeg hadde brukt kakebilder mange ganger. Og at jeg ikke hadde opplevd å ikke få av plasten. Uff, den autokorrekten kan noen ganger slå litt feil ut. Fikk meg ihvertfall en god latter av meg selv da og eieren av bloggen fikk slettet dem. FLAUT!

Frodith’s utfordring! I dag er dag 4, her er dag 1 (Redd), dag 2 (Sint), dag 3 (Glad) , dag 4 (Sur/Gretten) 🌷

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

“Feel me! Gretten!

Sur og Gretten er det sjeldent jeg er for å være helt ærlig, men det hender så klart at jeg blir det også. Det som kan gjøre meg gretten og/eller sur er når jeg opplever på en eller annen måte noe urettferdighet eller ser urettferdig behandling. Sure mennesker generelt er så utrolig slitsomt og det sender så dårlige vibber så det frister lite å bli det selv. Derfor gjør jeg alt jeg kan for å slippe å bli det!

Ha en nydelig dag ☀☀☀

Frodith’s utfordring! I dag er dag 4, her er dag 1 (Redd), dag 2 (Sint), dag 3 (Glad) 🌷

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

Noen dager altså! Da er de enkle ting vanskelige

Denne dagen har vært lang og når det regner såpass mye som det gjør så kan man liksom ikke være ute i det hele tatt. Det er kjedelig, men i morgen kommer go’været så derfor har jeg brukt dagen i dag til å gjøre alle de tingene som skulle vært gjort resten av uka her inne. For det er ikke snakk om at jeg skal måtte være inne å gjøre slike ting de neste dagene. Det bare skjer ikke.

 

Det er sikkert flere som blir slik i regnvær, så jeg er nok ikke alene om det. Men etter regn kommer sol og jeg GLEDER MEG til det.

 

Jeg er ferdig nede med støvsuging og vasking både oppe og nede. Klesvask har jeg 1 runde igjen av så jeg ligger veldig godt an. Men, jeg har hatt mange pauser, jeg har vært daff rett og slett. Hadde egentlig ikke lyst til å gjøre noe. Med litt musikk, litt frisk luft inn så gikk det veldig bra likevel. Noen dager altså! Da er de enkle ting vanskelige! Ihvertfall i startfasen, etterhvert går det jo av seg selv.

Håper din dag har vært fin

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞