Den som vet den vet!

Påske står for døren og vårsolen gjør noe med meg i hvert fall, energien er på topp, stillheten fra vinteren forsvinner og lyden av vår dukker opp. Altså det finnes ikke noe bedre enn dette spør du meg! Påske betyr også at vi begynner å ordne opp ute, bare sånn smått, men smått er godt ikke sant. Denne vinteren har vært litt hard i den forstand at jeg har kanskje vært litt mer energiløs enn vanlig, men det løsner nå og det er godt. 

 

Verandadøren står oppe, musikk er på, utevannet tilkobles og kjøkkenkroken skal få vårrengjøring. Hvis ikke DET gir gode følelser så vet ikke jeg. Gule tulipaner og påskeegg pynter opp inne, mens årets første stemor skal kjøpes inn. Good vibes!

 

Dere som har lest her inne hos meg noen år vet jo at dette er mitt rette element, jeg liker det som gir meg noe og kanskje dette er starten på blogglysten igjen. For skriving gjør godt, både for kropp og sjel. Den som vet den vet! Bare MÅTTE inn her i dag og ønske dere en knall påske uansett hva dere skal gjøre. Og jeg må si det er utrolig hyggelig at jeg er savnet av noen av dere inne på blogg dått no. Miss you too 🥰

radith-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER