Der taushet mellom to mennesker kan være behagelig

  • Løfter kan skaffe deg venner, men det er gjerningene som pleier vennskapet og gjør at det varer // Owen Feltham
  • Vennskap er som en kopp sjokolade, den gjør deg varm tvers igjennom
  • Vennskap er den beste høyskole din karakter kan få sin eksamen fra. Tro på vennskapet, søk det, og hold det hellig når det kommer.
  • Det er en egen del av vennskapet å kunne høre på det samme om igjen med samme glede // Gunnar Larsen
  • Ekte vennskap finnes der hvor taushet mellom to mennesker er behagelig // Dave Tyson Gentry 

Ha en god natt mine venner ❤

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Heldige meg!

Disse dagene her blir veldig lange, spesielt siden jeg ikke orker å gjøre så mye. MYE dø’tid kan man si, men herlighet det er ikke verdens undergang det altså det er ikke det jeg mener. Nyter det til og med LITT innimellom, det må jeg innrømme! Så fort jeg har energi nok så er det nok å ta tak i her og jeg gleder meg til det. Den tiden kommer og akkurat nå gjør jeg i hvert fall mitt aller beste for å slappe av slik man burde når man ikke er i toppform. Og jeg syns jeg er flink til det for å skryte litt av meg selv for jeg bruker å overse og kjøre på med gjøremål uansett.  

 

I dag har jeg tatt en dusj og laget litt middag, det er det eneste egentlig!  

 

Plutselig får jeg en snap fra ei venninne hvor jeg ser hu er ute og går på en plass jeg følte jeg hadde vært før. Kjente jo så klart ikke igjen min egen hage med en gang, det var jo det siste stedet jeg regnet med at det var. Spratt opp av stolen og gikk mot trappa og der sto ho, planen hennes var å rekke å dra før jeg så snappen da. Men jeg satt med telefon i hånda så det rakk hun ikke. Der kom ho jammen meg med et par tøfler til meg og de er så fiiiiiine og jeg ble så glad. ELSKER tøflene hun lager! Heldige meg, se på de da…. 

Ahhh blir så glad for sånne ting bare sånn plutselig på en mandag liksom ❤

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Det er uvant å stå opp sliten! 

Formen er ikke på topp, nå har stemmen begynt å svikte og den forbaska hodepinen vil ikke gi seg. Natten har vært dårlig, jeg har hostet endel og jeg har sovet bare 3,5 time. Oppe før 05, snakk om berg og dalbane da! Dagen i dag skal brukes til å legge sammen en haug av klær for jeg har vasket og tørket alt av skittentøy og det er ikke verst bare det. Men, det er rett og slett KUN det jeg skal gjøre i dag også. Det er uvant å stå opp sliten! 

 

Hvile på sofaen med åpent vindu kan også være friluftsliv, ihvertfall for meg i disse dager

 

Jeg er på dag 4 i isolasjon i dag, trodde det var fem, men neida! Ikke at jeg har noe jeg MÅ gjøre, men jeg ser frem til å dra ut en tur, gå tur og komme meg litt vekk fra hjemmet. Få litt nye impulser, det trengs kan man si! Rart med det hvordan man verdsetter det å ha frihet til å gjøre som man vil. Sykt å tenke på at jeg ikke har lov til å forlate hjemmet mitt liksom. Men men, sånn er det!!

Ha en fin mandag alle sammen og en frisk fin uke 💪

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Altså…fy søren, det må være coronaen sin skyld!!

Vi snakket litt om kjæledyr i går, hvis vi noen gang skal tenke på det igjen og hva vi evt skulle gått for da. HVIS jeg for min del skulle bestemt så ville det blitt hund igjen, men da skulle jeg vært 100 % sikker på at jeg var klar til å ta på meg den oppgaven. Noe jeg ikke er nå og Rune vil ikke at vi skal ha ny hund, det eneste han hadde gått med på sa han hadde vært å anskaffe en slange. 

 

En SLANGE?? Det skjer jo ikke, men siden vi hadde en samtale om det måtte jeg jo virke litt interessert i å høre litt mer. Selv om at jeg visste at det ALDRI kom til å skje. 

 

Så jeg spurte da “Jaha, hva slags type slange skulle det liksom vært?” Han svarte at han allerede hadde kikket på en og hadde falt litt for en spesiell en og prisen ligger på rundt 2000 kr. “Kikket på en? Er du seriøs?” Åh jada det var han og ville at jeg skulle google den slik at jeg også kunne se på den. Den heter “Gardena Constrictor” og du finner den på google under Gardena slange.  

Det må være coronaen sin feil at jeg FAKTISK googlet det! The rest is history!!!!!!!  

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Frodith, sola vår!

Vi har alle dårlige dager, men en ting er sant, ingen sky er så mørk at sola ikke kan skinne igjennom. Og sola her inne på blogg.no det er deg det. Du er den mest fargerike personen jeg har “møtt”, og da snakker jeg ikke bare utvendig. Hos deg er det kjolefredag uansett vær, humør og dørstokkmil. Jeg må jo nevne Salt og Pepper også, de har jeg ikke sett på en stund, har jeg gått glipp av noe? Oversett noe eller har de vinterfri?

 

Du er ei flott, fantastisk dame

 

Du byr på deg selv gjennom tegninger og tekst og jeg koser meg med dine innlegg. Du er liksom en frisk pust som engasjerer deg i dine medbloggere. Selv om at covid henger over meg, så ville jeg veldig gjerne være med på din utfordring å tegne deg, glede deg litt. Så, ikke profftegning, men moro fordet. Her er mitt bidrag, håper du syns det var moro. Det var ihvertfall et avbrekk fra sofaen for meg.

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

 

Jeg kan da ikke være helt alene om det?

Nå har jeg tatt med meg pc’en hit i sofaen og sitter under pleddet, skjønner at dette c-viruset gir litt opp og ned følelse og det er no dritt. Godt det finnes ALLE muligheter i verden til å slappe helt av hele dagen. Vi har fått vært en tur ute i hagen og sparka litt ball og tatt ei runde eller fem med boccia. Viktig å få litt frisk luft selv om at både formen og vinden er sur, men godt var det. Nå er R i gang med å rydde litt og lage middag til oss. Jeg tror nesten han begynner å se frem til en evt positivt test som vi egentlig hadde forventet skulle slå ut pr nå. Men nei! Håper han nå kan vente med det til jeg er ferdig og klar til å ta over alle gjøremål her i huset. 

 

Alle symptomene jeg har følt på så langt i løpet av disse 3 dagene er : Hodepine, mageproblemer, skjelving, svimmelhet, liten styrke i hendene, sviing i øynene, feber og i går hadde jeg sånn vondt skuldrene som man kan få etter en kikkhullsoperasjon, luftsmerter som det sies det er. Men, det var bare i går det skjedde, så det er ikke noe verre enn det for å si det sånn.😨

 

Beklager mye corona snakk, men det er jo stort sett det som skjer her hos oss, så sa blir det bare sånn. Noe annet også da så klart. I kveld blir det å se på tv, kanskje jeg skal forslå å se den aller første Harry Potter filmen. Det er nemlig noen her i huset som syns det er HELT HÅPLØST at  jeg aldri har sett disse filmene. Å det er kanskje det, de fleste har vel gjort det vil jeg tro. Har du sett disse filmene? Dumt spørsmål kanskje, men jeg kan da ikke være helt alene om det?

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

Coronaformen dag 3

Etter en natt og en hel dag med verking i kroppen, feber og møkk så må jeg si at jeg var spent når jeg la meg i går. Spent på hvordan natten ville komme til å være, trøtt som jeg var sovnet jeg nesten før hodet traff puta. Og jeg har sovet godt i hele natt og bortsett fra hodepine og litt støl (!?) men alt er så mye lettere i dag og DET er jeg så utrolig glad for. Nå håper jeg bare at dette er “over” og at de siste dagene i isolasjon blir uten noen symptomer.  

 

Dette blir en fin lørdag!  

 

Jeg trodde jeg var heldig og slapp å kjenne noe til dette da dag 1 gikk så bra, men nei. Nå er jeg bare lykkelig over å starte denne lørdagen uten store plager. Man vet jo aldri med corona så jeg skal ikke være for tøff i trynet på fortsettelsen, men gleder meg over dagen så langt. Rune er fortsatt negativ så han får handlet det vi trenger til denne helgen. Jeg skal i hvert fall sette på litt vask og ta en laaaaang dusj.  Ha en fin dag ❤

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

Jeg prøver å bidra litt

Jeg ligger på sofaen og der har jeg vært i hele dag, kommer også til å være her hele kvelden. Kroppen spiller ikke på mitt lag og fy søren så kjedelig det er. Det som er alright akkurat nå er at Rune virker å ha rett i at ingenting biter på han. Han er fortsatt oppegående og negativ som bare det. Nå er det taco på gang på kjøkkenet og det skal bli godt tror jeg. Matlysten er ikke den beste for å si det sånn.

Jeg er veldig takknemlig for at jeg ikke er her alene, det hadde vært utrolig kjipt!

Etter middag så skal jeg gå inn for å sove litt for det har jeg ikke gjort i hele dag. For hver gang jeg har prøvd å sove så har smerter i beina og hodet satt igang, merkelige greier! Det blir likar i mårra, det har jeg troa på. Ihvertfall hvis jeg er like heldig som mange andre. Jeg prøver å bidra litt og Nå har jeg fyrt opp stearinlys og prøver å gjøre det litt koselig i vårt coronahus, gleder meg til å vaske hele huset etterhvert.

Ha en fin lørdagskveld ♥️

Klem fra

Lene Elisabeth

Så lenge varte det! 

Jeg la meg 23.15 i går, da kjente jeg at det var på tide for jeg var så trøtt at det kjentes ut som jeg hadde fått sand innpå øya. Tung i hodet var jeg også, men det hadde jeg da allerede vært noen timer. Klokka 01.07 våknet jeg av at jeg holdte på å fryse i hjel, ble liggende i håp om å sovne igjen. Men det håpet forsvant fort da jeg innså at feberen var på plass og jeg måtte opp å tømme blæra. Jeg hadde ikke mye lyst til å fjerne dyna for å si det sånn! 

 

Nå begynte jeg å hakke tenner og skjelve litt, du vet når man fryser så mye at alle musklene rister. Hodet verket skikkelig og jeg klarte ikke å se verken til høyre eller venstre uten at jeg ble svimmel. Halsen var sår og det verket inni leggene. Kunne ikke jeg bare sluppet symptomer på det her da, jeg hadde det jo så fint hele dagen. Så lenge varte det! 

 

Etter en lang stund sluttet jeg å fryse like mye, paracet og ibux begynte å gjøre jobben sin og jeg tror jeg sovnet igjen i halv fire tia. Jeg våknet igjen av klokka 06.30 kliss gjennomvåt av svette, digg…NOT! Men heldigvis funker fortsatt pillene og det er ok for øyeblikket, håper inderlig at denne natten var den første og siste med slik corona-dritt-symptomer. Jeg hører at det er en eller to dager som er verst så går det bedre, så ja satser på det. Krysser i hvert fall fingra for det! Uansett, så skal jeg sove litt på sofaen i dag kjenner jeg, fytti rakker’n så trøtt da gitt.   Ha en fin fredag alle sammen   ❤

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

Det er ingenting som biter på meg!

Da har dagen blitt til kveld og når jeg satte meg ned nå ble jeg sittende å tenke på hva denne dagen har gått til egentlig. Vel, jeg kan meddele om at det har ikke skjedd stort annet enn litt samvær med alle, det var noen dager siden sist så det var jo kos. Når det gjelder formen min pga dette viruset så er den fin, litt hodepine har jeg, men ikke verre enn at det går helt fint. Så jeg satser og håper på at det fortsetter sånn fremover de nærmeste 6 dagene.  🙏

 

Jeg har vært en del på hobbyrommet mitt i dag og både laget orden og figurer, kost meg skikkelig og bare slappet av med serie samtidig. Null stress og det liker jeg.

 

Ellers så syns jeg det er deilig at det er helg i morgen, selv om at det egentlig er litt helg allerede. Det er bare noe med den fredagsfølelsen liksom. Og så klart er R ferdig med uka’s jobb HVIS han ikke tester negativt nå i kveld, hadde ikke forundra meg om han forblir negativ. Som han sier selv: ” Det er ingenting som biter på meg!” Vi får se da vettu om han klarer å unngå dette. Virker jo som det smitter like fort som en god gjesp.

Ha en fin kveld alle sammen

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER