Står du i tvil om noe…

Vi nærmer oss natt og vi nærmer oss en ny uke, la oss si en uke nærmere vår og lysere dager. Du skal sikkert gjøre mye i uken som kommer og står du i tvil om noe, enten hva du skal skrive eller gjøre på jobb. Mitt tips er at du skal følge hjertet ditt, det er det viktigste!

Ha en god natt alle sammen

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Dager som dette!

I dag var vi fast bestemte, det skulle bli tur på oss alle, litt frisk luft og inntak av litt sol. Den sofaslitinga det blir i helgene føles så mye bedre når man kommer hjem fra en sånn tur. Og for et nydelig vær det var i dag, enda så utrolig kaldt det var i dag tidlig. Vi dro ned til Indre Havn hvor det i dag florerte av turgåere, det var så hyggelig å se masse folk, det skjer jo ikke hver dag det lenger. Smilende mennesker som koste seg, så fint. 

 

Vi gikk ned til Tollerodden som er et område i Larvik. Den høyeste kollen blir kalt Gryteberget. På den ytterste knausen, kalt Ballastberget, tok seilskutene ut og inn ballast. Det finnes også et par gamle fortøyningsringer der. Tollerodden er også et populært badested. 

 

Vi var oppå berg, nede ved vannet, inni sprekker og gjennom kratt. Dager som dette tar jeg med meg inn i minneboka, dager som dette vil jeg veldig gjerne huske for slike dager er gull verdt. Nå lukter det så godt her og maten begynner å nærme seg ferdig og jeg vet at det kommer noe godt når kokken setter igang på kjøkkenet. Så nå skal jeg dekke på og pakke bort pc’en! Håper dere har hatt en fin dag så langt. DET har jeg.

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

56 dager igjen!

Brrr og fytti rakker’n så kaldt det er i dag da, sola kommer over tretoppene nå og vil komme til å varme opp stua litt her, men isj å fy som jeg fryser da. Vår varmekilde er KUN ved her oppe i hovedetasjen og det har vi planer om å fortsette med, men i dag må jeg på en liten jaktrunde på finn og finne noen som selger mer ved. Det begynner å minkes og vi har jo et par måneder til med kalde dager. Man blir litt sta når det kommer til bruk av strøm, jeg skal søren meg ikke ha strømregninger som vipper meg av pinnen. Orker ikke det hvis jeg faktisk ikke må. 

 

Det er faktisk 56 dager til den første vårdagen og det er jammen meg ikke lenge til, det er en tanke jeg virkelig liker. Søndag 20.mars braker det løs med våren 2022! Jippi sier jeg bare 🎉

 

I dag er planen å komme oss ut en tur alle sammen, finne oss en plass der vi kan vandre litt. Det er koselig da, en liten luftetur før Rune skal lage club sandwich til oss. Det er han skikkelig god på, det var nemlig spørsmål her i går om hva alle ønsket seg til søndagsmiddag og da var det helt klart det som var ønsket for de fleste. Ikke helt søndagsmiddag, men må man alltid ha det da? Kan jo ha litt lørdag på søndager innimellom også syns jeg, spesielt når fredager havner på lørdager hehe. Ønsker dere alle en fin fin søndag og ikke glem å slappe av litt også.

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

 

 

 

 

 

Ro i sjelen

Hele tiden tenker jeg på Sheriff, glemmer at han ikke er her og ser etter han mange ganger om dagen. Jeg vet at han er borte, men det er ikke bare å snu vaner jeg hadde med han. Oppå buret hans la jeg ofte jeans’en min når jeg byttet til go’buksa, så i dag havna den på gulvet da jeg glemte at buret ikke var der. Det er sånne småting liksom, du vet når jeg mister en matbit på gulvet så behøvde jeg aldri å tenke på å ta den opp. Jeg hadde jo støvsuger rundt beina hele tiden og ikke minst en trofast tilskuer på uansett hva jeg gjorde. I dag smiler jeg ved tanken på hvordan han faktisk var og hvor avhengig han var av å ha meg i nærheten. 

 

Jeg har så mange gode minner med denne tassen min og det er jeg så glad for  💙

 

Sånn vil det nok være en stund og det er nok bare helt normalt og kanskje ikke så veldig rart. Jeg elsket å ha han her, jeg elsket hans selskap og jeg sitter nå igjen med en tanke på at jeg er glad for at han nå fikk ro i sjelen. Det er godt å tenke sånn, det gjør at det er lettere å snakke om han som fortid og se alle de gode årene jeg fikk med han. Jeg har masse bilder, masse videoer og masse masse minner. Jeg skal få laget en sånn plate i aluminium med tekst på til minne om han som skal settes fast på steinen min. Der vi egentlig skulle begrave Sheriff en gang i fremtiden, men når dette nå skjedde så føltes det helt feil å ta han med hjem igjen, men likevel skal dette være hans plass også.

Ha en god natt alle sammen, takk for at DU var innom meg her ❤

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Jeg lar de tro at det er en “drittjobb”

Da har jeg fått handlet, ryddet, støvsuget, gått tur OG dusja! Det er jammen meg ikke verst og vet du hva, i dag hadde jeg lyst til det. Nå har jeg fyrt opp lys overalt og er klar for en fin kveld. For det første så skal de andre lage middag i dag mens jeg ser på masterchef på tv, det er luxus det. Lottokupongen er sendt inn og lørdagrart er på plass. 

 

Slike dager liker jeg og slike dager setter jeg stor pris på, men det betyr at jeg må rydde kjøkkenet etterpå. Jeg klarer nemlig ikke å overlate ALT til dem, lager de mat så tar jeg “drittjobben” etterpå. Det ordet kommer ikke fra meg, for jeg liker nemlig å få orden på kjøkkenet. Det er noen andre i huset her som kaller det det, så jeg lar de tro at det er en”drittjobb” for meg. Uansett er det lykke over at jeg tar oppvaska for dem. 

 

Vinduene har jeg bestemt meg for å ta på mandag,  så da har jeg fjernet den tanken fra hodet. Bare sånn for å være helt klar for lørdagskvelden, det er slike ting som er lurt å gjøre vet jeg. Fjerne ting fra tankene som ikke har noe der å gjøre akkurat i dag. Hva med dere? Skal dere ha en rolig hjemmekveld også?   Tacolørdag smaker sikkert like bra som tacofredag! Ha en fin kveld og jeg tenker vi “sees” senere 😊 I mellomtiden kan du jo lese disse svarene jeg fikk på mine spørsmål i dag tidlig.

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Jeg spør om meg, Rune svarer!

 Syns du jeg er samfunnsengasjert?  

På en måte ja, men ikke. Kommer vi innpå et tema så er du med i samtalen og har syn på de fleste saker vi snakker om, men du er ikke den som starter en slik samtale. 

Hvilke fritidsinteresser hadde jeg før du møtte meg? 

James Clark, Sandefjord. ( Et utested som var mitt andre hjem) 

Hva er den beste filmen jeg har sett? 

Pretty Woman med Julia Roberts og i senere tid Bird Box 

Hvilken musikk ville jeg valgt til en romantisk aften? 

Tenker det hadde vært Picazzo ( Albumet Timeglass) 

Hva ville jeg brukt en stor lottogevinst til (20 mill++)? 

 1. Betale gjeld 
 1. Kjøpt Nissan skyline til Daniel 
 1. Bestilt den råeste Range Rover’n  
 1. Pusse opp det som trengtes her hjemme  
 1. Begynt med månedlige behandlinger på spa 
 1. Du gir nok bort kanskje litt for mye! 

Hvilken vane kunne jeg ikke klart meg uten? 

Å ta bilde av rosa himmel og si til meg: Se da, det er sykt fint 

Hva er jeg mest fornøyd med ved meg selv? 

Dine øyne, med god grunn (ntååå) 

Hva er jeg minst fornøyd med ved meg selv? 

Det meste dessverre. 

Hva syns jeg er det beste ved forholdet vårt? 

At vi ikke krangler og at vi tar vare på hverandre. 

Hva er jeg mest redd for? 

For mørket (hehe) 

Hvilke er jeg flink til? 

Bake, synge, planlegge, mase på meg, kreativ, å ha et positivt syn på ting, finne løsninger, skrive blogg, lage kaffe til meg, interiør, handy, ta vare på familien, pluss mye mer. 

Vet du om noe jeg gleder meg til? 

Vår, sommer og at jeg vasker verandaen så du kan stelle ute. 

Hva er mitt mest verdifulle minne? 

Når du fikk beskjed om at du skulle bli Farmor 

Hva er mitt verste minne? 

Når du måtte ta benmargsprøve for å sjekke om du hadde kreft. 

Si 3 negative ting om meg? 

 1. Du har vanskeligheter med å la meg styre ting, for eksempel så hadde du aldri “latt” meg pusse opp badet etter mitt ønske. 
 1. Lite spontan, du må liksom planlegge først. 
 1. Du fester ikke som før.  

Si 3 positive ting om meg? 

 1. Som en motsetning til punkt 1 på negative ting, så er dine innspill på det jeg styrer med ofte, men ikke alltid forslag som viser seg å være en mye bedre løsning enn min tanke. 
 1. Du er veldig flink til å få andre folk rundt deg til å føle seg bra. 
 1. Du er veldig arbeidsom når vi gjør noe du kan, ståpåvilje og gir deg ikke før det har blitt så perfekt det kan bli. 

Håper du likte dette ❤

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Fortsatt ingen forandring på det!

Jeg lova at jeg skulle dra på butikken i dag da R sa at HAN kunne, jeg sa slapp av du, jeg tar det etterpå. Etterpå kom fort og jeg har fortsatt ikke dratt, ikke har jeg lyst heller…..igjen. Det har vært lite lyst for meg i dag og det må vel være greit. Jeg skjønner bare ikke hvorfor jeg ikke innimellom bare kan tie still og ikke tilby meg å gjøre ting jeg ikke har lyst til. Men, nå er det jo for seint, jeg kan ikke si at jeg ikke vil, jeg MÅ! Eller skal jeg bake brød kanskje!? Svaret på det er jo enkelt. Jeg har ikke lyst!  

 

Det jeg HAR lyst til er å få tatt den etterlengtede dusjen som skulle vare i lang tid, ha den spatimen jeg hadde planer om og se på tv eller no’. 

 

I stedet så surrer jeg med mitt, jeg har klokke overalt, men jeg overser den i dag. Alle har godt av en slik dag hvor man rett og slett ikke gidder noenting ikke sant? Vel, huset er helgeklart da, det er jo noe. Jeg har til og med tatt på meg en ullgenser så jeg holder på å dævve av varme. Hva var vitsen med det egentlig, jeg ser jo flammene i peisen og kjenner jo at temperaturen her inne stiger veldig. Jeg tror kanskje en tur på butikken gjør underverker, litt luft er vel ikke det verste man kan utsette seg for på en fredagskveld. Vi får se da vet du…..hva jeg har lyst til!

Nyt fredagskvelden hva enn du gjør 😊

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

En klem gjør en glad dag gladere og en umulig dag mulig!

Solen skinner, det er faktisk ikke så gal temperatur heller, men så var det de vinduene da. Altså seriøst, føler ikke at huset er rent før de er rene også, men hvordan skal jeg finne lyst til å ta de? Jeg kjenner ikke den lysten NOEN PLASS og tro meg jeg har leitet. Enkelte ting må man bare kaste seg ut i, men når jeg ikke har lyst til det engang. Wææ, det er ikke helt likt meg, men må man være så pliktoppfyllende hele tiden da, næ! Jeg drøyer det til i morgen, det syns jeg er det helt riktige å gjøre. 

 

En klem gjør en glad dag gladere og en umulig dag mulig. Jeg bestemte meg jo for en fin dag og siden jeg har vært alene og ingen å klemme så fikk jeg en viritual klem i sta! 

 

Nå har jeg bakt en kake, tørket støv, samlet papp og ryddet opp, det får jo holde på en fredag syns jeg. Jeg må dusje, handle litt og få frem middagen (masse igjen fra i går). Denne helgen skal brukes fornuftig, nemlig å gjøre minst mulig. Jeg gleder meg til en lang dusj, kur i håret og en maske i trynet, det skal bli godt. Kanskje jeg skal kjøre på med en fotmaske også, det kan vel ikke skade. Litt sånn spaettermiddag fortjener vi vel alle, spesielt etter å ha tørket støv å greier, det er jo ikke verst det. Jeg har i hvert fall en fin dag i dag og det er jeg så utrolig glad for.

Håper du har en fin dag også  ❤

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

Det er jo slik du kjenner meg, ikke sant? 

“Trenger du å snu humøret, tenk positivt så kommer smilet fort tilbake og husk at alle kler et smil”! Dette skrev jeg for en stund tilbake på bloggen og i dag skal jeg selv ta til meg disse ordene. Jeg bestemte meg for det i går når hodet traff puta, i dag skal jeg snu fokuset og tenke på det som har vært med godhet i hjerte. For min egen del så er det best og i hvert fall starte helgen med en positiv tanke. 

 

Tar meg en pause fra det negative nå og fokuserer på det som er positivt. Det er jo slik du kjenner meg, ikke sant? 

 

En iskald iskaffe hjelper meg godt i gang med det, jeg skal bake litt i dag og etter det få frem støvbøtta. Jeg går ikke inn i helgen uten at den i hvert fall blir fylt opp med velduftende såper og satt på gulvet hehe. Støvsuger’n ligger der allerede så på en måte er jeg jo i gang med noe og det er ikke verst. Og det som gleder ekstra mye å tenke på er at januar er snart ferdig. Snaaart er det vår! 

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Jeg savner deg så inderlig!

Jeg er en blogger og skriver hver dag, jeg skriver når jeg er glad, sint, lei og trist, det hjelper meg godt å få ned ord. Nå er jeg så trist og jeg er helt tom for noe annet enn å få ut det som er i mitt hjerte her og nå. Det er så vanskelig å tenke på noe annet enn deg, jeg skulle så ønske du var her. Du er nemlig det eneste som er i hodet mitt i kveld og jeg savner deg så inderlig!

Det er bare rart at du ikke er her Sheriff, en ting er sikkert, du blir ALDRI glemt 🥲

luxurious-script-font