Noen ganger er det helt greit

Kan ikke huske sist jeg hadde en hel dag inne faktisk, men slik ble det i går. Dagen ble himla lang, men så fikk jeg gjort masse som måtte gjøres. Til og med så sydde jeg putetrekk og DET er ikke verst. Jeg vet at sying ikke helt er for meg, men godt å vite at jeg behersker symaskina. Så nå er det rosa puter i sofaen og det mangler bare en bukett med rosa blomster på bordet så er det sommerlig nok her inne. Men får vente til fredda’n! 

 

I dag ble det en shoppingtur med nabo’n og det var kos, vi traska rundt på senteret i nærmere 4 timer. Et par kjoler, noe småstæsj og en shorts til Rune ble med hjem. Noen ganger er det helt greit å være på shopping, spesielt når jeg ikke drar dit for å kjøpe noe spesifikt. Vi tok middagen der også så slapp vi begge å tenke på det når vi kom hjem. Det ble en fin dag i dag tross vind i alle kanter.

Klem fra
allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Verre enn det er det jo ikke

En ting jeg misliker mer enn vind når det kommer til vær er fuktig, klam luft og akkurat det er det i dag. Til og med knekkebrødet i skuffa er mykere enn vanlig, men så lenge problemene ikke er verre enn som så skal jeg alltids takle det. Dagen startet litt over 06 i dag og jeg håper det betyr at jeg får sove godt kommende natt, det er nemlig meldt lyn og torden og jeg liker det IKKE. Kommer nok aldri til å bli voksen når det kommer til det, er man redd så er man redd!  

 

 Dagen i dag skal gå til å få orden overalt, jeg føler at alt står på hodet her for tiden og det stresser meg. Så da er det jo ikke annet å gjøre enn å gjøre noe med det, så slipper jeg unødvendig stress. Verre enn det er det jo ikke, det eneste må jo være at det er vanskelig å komme i gang på mandags morgen syns jeg. Det får jo bare ta den tiden det tar enkelt og greit. Store problemer her på morgenen kan man si. Uff!  

 

Vel, så ble det en pause fra skrivingen noen timer, så alt jeg hadde planer om å gjøre i dag er nå gjort og nå skal jeg sy noen putetrekk. Jadda, det er ikke bare bare å fokusere på en ting om dagen. Så litt hopp herfra til andre ting skjer innimellom. Håper sommeren behandler deg godt og at du nyter dagene. Ha en fin dag videre alle sammen  💚

allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

Helgen oppsummert

Wow, for en helg det har vært så langt, SKIKKELIG sommer så vi vært ute absolutt hele helgen. Frokost, lunsj og middag er laget ute og vi hadde volleyballturnering i vannet på Fredag alle sammen, det var moro for både store og “små”. Noen er bedre tapere enn andre, det er nå helt sikkert, men det er også helt greit.  

 

Lørdag våknet vi opp til UTROLIG triste nyheter om hendelsene i Oslo, det er tragisk at slikt skjer i vårt lille land. Rett og slett forferdelig!  

 

Hele ettermiddagen og kvelden gikk til St.hans feiring på stranda, det var utrolig koselig, med grilling, leker og quiz. Været var supert og det så ut som at alle som var der koste seg gløgg i hjel, det gjorde i hvert fall vi. I dag blir det en dag med vasking av klær, det har utgått de siste dagene for å si det sånn. Bilde fra veien hjem i går kveld, fiiiint ☀

Ha en fin Søndag og ta vare på deg selv og de rundt deg  ❤

allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Ro i sjela

Det er St.hans i dag og vi skal grille og spille litt spill her hjemme. Vi har ingen planer om å leite etter bål osv i dag for på lørdag så skal vi ta med oss stoler, bord og grillmat på stranda å være med på St.hans fest hele gjengen. Det gleder jeg meg til, det skal bli skikkelig koselig. Ellers om dagen så er det litt småplukk her og der som gjøres, MYE bading, rett og slett nyting av sommeren.   

 

Ha en fin St.hans feiring for dere som skal ut å feire den

 

Endelig så sover jeg godt om natta igjen også og det har jeg gjort i 3 netter nå. Det var virkelig på tide, jeg har nemlig slitt skikkelig med det siste månedene. Krysser fingre og tær for at det vedvarer, livet blir så mye enklere når man er uthvilt. Hjelper også VELDIG å være litt avslappet i sjela, for det har jeg absolutt ikke vært siden jul. MANGE prosjekter og spesielt badet var et stort et. 

Håper dere har fine dager ☀

allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Det er helt gratis heldigvis!

Da var helgen over og gårsdagen gikk rett og slett til å sove mesteparten av dagen, skikkelig sliten og trøtt etter lørdagen. Men, nå er det ny uke, jeg føler meg uthvilt etter en god natt søvn og klar for å ta fatt på ukens gjøremål. Det må ryddes inne og det må ryddes ute og vinduer skal vaskes. Alt her inne har blitt litt glemt på en måte når sola skinner ute, men det gjør ingenting, det er en tid for alt. 

 

Prisene på strømmen er jo latterlige i dag, over 4 kr så lysten til å vaske klær er jo overhodet ikke til stede. Altså hvordan skal dette blir fremover med at alle priser skyter i været. Det er faktisk en del mennesker som ikke kan klare seg på inntekten de har, det er jo bare helt absurd all denne prisøkningen. Opp mot 30 kr pr liter bensin, matpriser som når nye høyder og for ikke å snakke om disse strømprisene. Æsj, det er ikke ok, det eneste som mangler nå (som sikkert kommer) er enorme hopp i Norges bank.  

 

Uansett så skal jeg nå sette i gang med rydding, det er helt gratis heldigvis. Det er også vindusvask, men det drøyer jeg en stund for det er ikke gøy engang. Uten å overdrive så tror jeg at jeg har sitti her foran pc’en nå i 2,5 timer. Vært litt på forskjellige nettsider, leter nemlig etter både vask og en kran til utekjøkken. Det er ikke bare bare, men den som leter finner, så satser på at jeg finner snart. Ønsker dere en fin dag i sola, for ja, jeg håper at den skinner hos deg i dag også. Nyt ny uke.  

allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER
 

Jeg er ikke flink til det!

Jeg er egentlig ikke en shopper når det kommer til verken klær eller sko, liker meg best i interiør butikker. Men, jeg må virkelig en tur ut på shopping for å kjøpe noen nye klær og jeg utsetter det dag etter dag. Finner nemlig aldri noe når jeg drar for å kjøpe klær. Så innstillingen min må være at jeg skal kjøpe noe til hjemmet og så får jeg svippe innom en klesbutikk. DA er det en sjangs for at jeg finner noe, kanskje jeg får gjort det i dag, kanskje ikke. Er flink til å shoppe online, men fysisk i butikk, da finner jeg alltid bare noe til andre, sånn er det bare.

There will be a tomorrow. If not tomorrow, then another day

Etter en regnfull ettermiddag/kveld i går skinner sola igjen. Dagen i går var full av liv her ute, latter, sang, spill og dans. Det gleder meg å høre på ungdommer som koser seg så mye, til og med når regnet kom. Full opprydding ble også utført av dem og det viser bare hvor ansvarsfulle ungdom kan være. Herlig spør du meg.

Ønsker dere en fin lørdag, nyt dagen så godt dere kan ☀
allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Første gang siden 2019 faktisk

Tidlig på’n i dag, men hva gjør vel det, sola skinner tross alt og det skal den gjøre i noen timer. I ettermiddag kommer regnet, kjipt men det må vel til innimellom, skulle bare ønske det kunne vente til kveld. Vi forbereder nemlig til fest her i dag, skoleavslutning skal feires av 9 jenter med bading og grilling. Det blir bra og jeg tror de gleder seg masse. Vi gleder oss også over at de kan gjøre dette her.  

 

Det er akkurat like mange spesielle anledninger i livet som vi velger å feire! Og vi velger mange!

 

I går hadde vi en veldig koselig dag, god middag sammen med naboene våre etterfulgt av nytt besøk med bading. Sommeren er herlig og det nytes i fulle drag. I morgen skal vi ut å spise og kose oss på pakkhuset, det er på tide med årets første utpåvift tur. Hmm årets første var å ta i, første gang siden 2019 faktisk, så på høy tid for å si det sånn. Planen har vært der lenge, men det har rent ut i sanden for hver gang.  

allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

De er vinnerne i denne kampen!

Jeg vet at jeg har snakket varmt om dette og jeg skal fortsatt si at det er utrolig fint sånn utseendemessig. MEN, hvorfor var det ingen som fortalte meg det, at det aller aller beste skjærer vet er POPCORNGRESS?? Altså jeg klikker snart og istedenfor at det skal skje så skal jeg fjerne alt og plante noe annet i kassen min. Dette er IKKE greit og orker ikke å måtte rydde opp hver eneste dag, flere ganger daglig etter de forbaska vandalistene. De utspekulerte hvite og svarte fuglene som ikke har respekt for andres ting. Nei, nå gir jeg opp! Jeg innrømmer det, de er vinnerne i denne kampen. 

 

Jeg har prøvd det meste, jeg har hatt planker over slik at de ikke kommer til, men hva gjorde de tror du. De flytta litt på de bare. Jeg har forsøkt plast over, men det ga de bare en utfordring de nailet på første forsøk. Jeg har hengt opp poser slik at de liksom skulle bli skremt, men neida ikke noe skremmer dem annet enn at jeg er ute da (levende fugleskremsel). Men, jeg kan ikke stå ute døgnet rundt dessverre, så viktig er ikke dette gresset. I dag forsvinner det, jeg skal grave det opp og kaste det, de skal ihvertfall IKKE få det!

 

Bortsett fra at jeg er uvenner med disse skjærene nå så håper jeg på et godt vennskap med symaskina, for den skal jeg forsøke meg på nå. Går det ikke så har jeg heldigvis en mann som sier at han mestrer symaskin godt, er faktisk litt frista til å ikke få det til bare for å få gleden av å se han mestre den. Tre tråder og spole til undertrå (heter det det?). Men, forundrer meg absolutt ikke at han nailer det, det hadde ikke kommet som et sjokk for å si det sånn. Nå er dagen godt i gang, solen skinner, temperaturen er GOD og jeg ønsker deg en strålende dag.

allura-font

 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

Ute av syne betyr ofte ute av sinn..

Å gjøre småting rundt omkring i og utenfor huset er en daglig oppgave, det er bare slik det er. Alltid noe å vaske, noe å rydde og noe å fikse. Slik har det vært i mange mange år og vil nok alltid være sånn. For det er jo nettopp slik jeg liker å ha det. Heldigvis vil jeg si, ellers hadde det fort blitt mye de dagene man virkelig måtte tatt tak. I går gikk jeg løs på soverommet og garderoben. 3 poser med klær forsvant og endelig tok jeg tak i det å få ut ting som bare opptar plass. 

 

Jeg tar vare på alt, jeg ser en grunn til å ikke kvitte meg med noe. Det kunne jo hende at jeg en dag fikk bruk for det plagget tenker jeg, men nå måtte jeg bare være streng med meg selv. Følelsen etterpå er jo faktisk bedre enn god og ute av syne betyr ofte ute av sinn.  

 

I dag skal jeg faktisk sy litt, sånn hvis jeg får det til da. Vi kjøpte oss hver vår doble dyne for 1 års tid siden og det betyr ganske mange sengetøy som bare ligger her. Og da tenkte jeg at jeg skulle tilpasse str til barnas dyner, gjenbruk er tingen og hvis det kan fikses med en søm eller to så er det jo perfekt. Må bare klare å få tredd trå på maskina osv, MANGE år siden jeg brukte symaskin sist. Fikk en liten innføring av mamma i går, så skal vi se da om jeg slipper å ringe etter hjelp. 

Ha en fin fin FIN dag ❤

brausepulver-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Noen minutter’s usikkerhet

Nå har jeg vært lenge nok borte fra dette tastaturet syns jeg og i går bestemte jeg meg for at NÅ var det på tide å gjøre en seriøs comeback. Det er jo dette jeg liker å gjøre, det er jo slik det har vært i alle år. Men, dagene har flydd fra meg, likevel skal jeg være ærlig å si at jeg kunne ha skrevet, jeg har hatt tid. Det er bare det at når man ikke har gjort det jevnlig på lenge så kommer ihvertfall jeg ut av rytmen om du skjønner. 

 

Men, jeg vet også at jeg kommer kjapt inn i den igjen bare jeg bestemmer meg for det og nettopp det har jeg planer om å gjøre nå. Det er så merkelig hvordan noen minutter’s usikkerhet kan stoppe et menneske. For jeg ble nemlig usikker på om innholdet jeg kommer med egentlig er bra nok. Samtidig tenker jeg at mitt innhold er jo mitt innhold, så lenge det er bra nok for meg så er kanskje bra nok for deg også. 

 

Jeg må bare slutte å tvile på meg selv tider så tenker jeg at dette går slik det skal gå. Finnes viktigere ting i livet å bekymre seg for enn hva man skriver og hva slags innhold man har. Så derfor er jeg her igjen, jeg har savnet dette og hverdagsbloggen min består. Sola skinner og jeg er på skjærejakt, de forbaska skjærene spiser mitt popcorngress og DET er ikke greit! Ha en strålende dag alle sammen og godt å være her igjen. 

brausepulver-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER