Hva som venter bak neste sving..

Nå er jeg litt smått i gang med kjøkkenplanlegging, kjenner nemlig på en oppussing trang hver eneste høst. Og siden det er “høst” i morgen så er det jo greit å begynne å tenke på dette ihvertfall. Lenge siden sist jo, men jeg får si som jeg sa med badet, det skal ta tid og det som ofte tar aller lengst tid er jo planleggingen. Fargepaletten er klar, men det må tegnes, regnes på og snakkes om. Inni mitt hodet så er jo utseende helt klart ferdig for lengst, men vi må jo være enige på en måte.

Hva som venter bak neste sving, vet bare den som går videre! Det første skrittet er å si at du kan!

Alt er ikke for alle, men det man brenner for er enklere å lære enn hva alle andre kan på sitt “felt”. Interessen er første steg, har man ikke den så er det jo ganske kjørt. Når det kommer til oppussing så tenker jeg forbedring, utvikling og utseende lett. Det betyr ikke at alt går på skinner, det er mye som er vanskelig på dette området, det er helt sikkert. Men, vi ber om hjelp om vi sitter fast, jeg litt lettere enn Rune, han skal helst klare sjæl hehe!

 

Livet er å tapetsere på nytt og på nytt

 

Det aller første som skal gjøres her i huset er å ferdigstille verandadøren og sette på lister i soverom gangen, det er noe som burde vært gjort for lengst. Men, vi falt begge litt sammen når badet var ferdig og trengte en pause fra alt på det området og det har jammen vært godt. Sommeren har vært stort sett drill, pensel og målefritt. Digg! Så begynner fingrene å klø da vet du og nyskapende tanker dukker opp. Sånn erre bare.

Nyt dagen ☺

radith-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

 

 

 

Siden sist….

Jeg har ikke helt kommet meg i gjenge her inne enda, tenker at sakte, men sikkert er bra det også. I uken som har gått siden jeg var her sist så har det vært feiring av min bursdag. På lørdag så var det familie på kaffe og kaker på dagen og på kvelden var det middag ute med en kveld på byen etterpå. Kjempemoro! Jeg er så ekstremt takknemlig for alle i mitt liv som gjør hver dag til en bedre dag. 

 

Ute har vi tømt bassenget, slått av varmepumper og er godt i gangbeg med å rydde slik at det er klart for høst/vinter. Med de strømprisene som er nå tenkte vi at det var like greit og slå av strøm vi ikke MÅ bruke. Og jammen er det stor forskjell på kwt pr døgn så nå må det investeres i en ny varmepumpe ute, det er sikkert og visst.  

 

Været leverer hver dag for tiden, men det gleder ikke meg så mye. Den forbaska vepsen stakk meg forrige uke så nå er jeg ENDA mer redd for dem. Og de er ikke akkurat vennlige for tiden så jeg er helst ikke ute lenger enn at når jeg ser en så stikker jeg! De er nyttige, men liker de ikke. Typisk høst med sløve, aggressive småjævler kan man si! Håper dere har en fin dagen sånn på sommer’n siste dager.

radith-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Vi har ingen garanti for fremtiden!

Hvordan opprettholder man egentlig et godt vennskap i en hektisk hverdag? Jeg vet det ikke er enkelt, de fleste har familie, jobb og er mye opptatt. Men jeg vet også at hvis man har lyst så kan man. En melding for eksempel, det tar bare noen sekunder av dagen å sende og alle har noen sekunder til overs, ikke sant? Det skal ofte ikke mer til enn at man kjenner på en følelse av å bli tenkt på. Sånn tenker jeg i hvert fall og tar ofte disse sekundene til å gi lyd fra meg. Jeg snakker ikke om hva andre skal gjøre, men hva alle burde gjøre. Det er viktig å opprettholde vennskap som er meningsfulle.  

 

Egentlig så gjelder det ikke bare for venner, men familie også. Vi har ingen garanti for fremtiden, det man føler for å gjøre burde man jo ikke utsette, vi lever jo her og nå. Selv om at jeg ofte tar meg tid til å sende en melding, gi lyd fra meg, så gjør jeg “feil” jeg også. Vanskelig å sette ord på hva som er riktig og hva som er galt, for alle er forskjellige. Jeg vet bare at jeg er ferdig med enveis vennskap, det gir meg bare bekymringer og tanker om at jeg ikke er bra nok for noen, noe jeg helt sikkert ikke er heller så lenge det er enveis kommunikasjon. 

 

Jeg har et knippe flotte venner og en bra familie som jeg er veldig glad i, jeg gjør mitt beste for å være tilstede for mine nærmeste. Jeg har lagt det negative på hylla og dere som har fulgt meg en stund vet at jeg er virkelig en tilhenger av positivitet og DET skal jeg fortsette med. Det som må gjøres for å klare det best er nettopp å legge bort det negative, ting som kanskje drar humøret ned i hverdagen. Tankesettet er viktig, men det aller viktigste er at man selv er fornøyd med hvordan man har det og hvordan man bidrar mot dem man er glad i. 

radith-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

Det er egentlig unødvendig

Overtenking kan ofte gjøre ting mer komplisert og det er nettopp det jeg har drevet med den siste tiden når det kommer til bloggen. Alt er så mye enklere når jeg bare skriver ut ifra hjertet og det jeg evt driver med enn å skulle gjøre annet. Det er vel litt ocd også som er involvert for jeg har lenge skrevet slik at mitt layout blir riktig for meg. Hvor viktig er det liksom? Så, nå skal jeg legge denne unødvendige tanken på hylla og bare skrive. 

 

Skolen er godt i gang, hverdagen er på god vei inn i sine rutiner og sommeren henger heldigvis med enda. Det er kaldere på natten, noe som betyr bedre timer med bedre søvn. Vel, opplagt i dag og klar for å være effektiv. Det trengs litt såpe og vann rundt her sånn egentlig, men det kommer en annen dag kjenner jeg. Alt til sin tid! Nyt dagen, nyt sola og ha en strålende uke❤

radith-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Hverdag er hverdag og helg er helg

Wow wow wow for en dag det var i går, men jeg må bare si at det er jammen meg bra vi ikke har for mange av de dagene med en sånn varme. Likevel var det en knallfin dag med svette som rant både oppover og nedover. Natta var varm, men våknet bare et par ganger så det skal jeg ikke klage på.  

 

I dag så har vi vært i Tønsberg på New Yorker, litt skoleshopping måtte til og i morgen begynner den virkelige hverdagen. Det skal bli godt på mange måter for alle tenker jeg. Og jeg tror faktisk det er litt sommerfugler i magen på disse elevene også. Heldigvis så blir det en solrik start på skoleåret. 

 

I hele sommer så har vi planlagt at ved første skoledag så begynner også en sunnere hverdag, lørdagsmat er ikke lenger hverdagsmat. Nå tenker vi at hverdag er hverdag og helg er helg. Det er viktig å kjenne på forskjellen syns jeg og selv om at jeg i hele sommer har vært flink med tanke på mengder så vil jeg også få inn sunne vaner igjen.  

 

En ting jeg trenger å skjerpe meg på en enkle løsninger, lage fra bunnen er jo egentlig så mye bedre enn ferdigprodusert. Så det er noe jeg jobbe med fremover. Lese og lære er en kjekk ting og man kan hvis man vil, det vet man jo. Og FISK, det er godt selv om at tanken på det ikke er like godt. Må ha det, bare må ha det! 

radith-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

Det finnes bare én kjærlighet

Gratulerer så mye med dagen deres i dag”, lød sms’en jeg fikk av min svigermor i dag. Hmm tenkte jeg, hvilken dag er det i dag da. Når jeg da begynte å tenke på det og sjekket datoen fant jeg jo det ut fort. 14.08 er jo dagen vi ble sammen, dagen da vi forlovet oss. Hvordan kunne vi glemme det da tro, har jo alltid husket på det, men neida ikke i år.  

 

Det finnes bare én kjærlighet, men tusen forskjellige versjoner. 

 

Uansett så er det i dag 9 år siden vi ble sammen, 5 år siden ringen kom på fingeren og livet smiler fortsatt. Neida, vi krangler ikke enda og vi kommuniserer godt. Joda, vi kan bli irriterte på hverandre, tro meg, men ikke til det punktet at det blir en krangel ut av det så det er jeg takknemlig for og vil fortsette å gjøre mitt for at det forblir slik. !


radith-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

En liten trassig unge

Altså fy som jeg nyter dagene som er nå, knallvær, varme og lune kvelden. Også at dette skulle komme nå i August da gitt, herlig! I dag så fikk vi levert 5 favner med ved, dumpet i gårdsplassen (etter vårt ønske). Så i noen timer så ble det stabling av dette og dere kan tro det var varmt. Jeg var som en liten trassig unge i dag og hadde egentlig absolutt ikke lyst til å være med å gjøre den jobben.  

 

Men, det var bare å svelge sutringa og sette i gang. Lettere sagt enn gjort i starten, det var litt vel mye på en gang.  er det veldig deilig å tenke på at det er klart til kulden kommer og at vi slipper å tenke på å skulle få tak i. Det er ikke bare bare nå til dags, så må jo kanskje heller si at jeg er takknemlig for at vi faktisk fikk ved vi kunne stable. Bestilte tidlig i sommer for å være sikre på å få, det tror jeg var smart. 

Nå er det snart natta her i huset og i morgen venter en ny strålende sommerdag. Håper dere har det fint og nyter dagene

radith-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Akkurat nå

..her i huset  

Oppe før klokken 06 og faktisk ganske så uthvilt enn så lenge i hvert fall. Dagen i dag kommer til å bli en fin dag, sommervarmen er tilbake, vinduene er fortsatt ikke vasket, men jeg kan skimte at det er vindstille også. Neida, så galt er det jo ikke da, men ser at vindusvask er noe jeg kanskje kan ta for meg i morgen hvis jeg har tid. 

..i mine tanker   

Høsten planlegges, jeg jobber mot noe og håper av hele mitt hjerte at alt jeg har i tankene ang dette blir realitet. Den som venter får se, et lite influensermoment her nå med å ikke fortelle. Det skal IKKE bli en vane for å si det sånn, er jo tross alt ikke en influenser hehe. Ellers så surrer det alltid en tanke i mitt hode ang prosjekter, er ikke i boks med det.. Enda.  

..ønsker jeg 

At jeg nå skal komme meg skikkelig i gang igjen her inne, involvere meg og oppdatere meg på alt. Det har vært nødvendig med den pausen jeg har hatt og føler at jeg nå er klar igjen til å komme inn i den rutinen jeg hadde. Ønsker det, så da tenker jeg det går fint, ting tar bare litt tid.  

..har jeg lyst til å 

Nyte resten av sommeren og huske på at høsten faktisk er en veldig fin tid. Når sommeren er på hell bruker jeg å føle det på humøret, men når høstfargene kommer så er det ikke så galt likevel.   

..på blogglista 

Plass nr 58, godt å komme inn der igjen, det er jo bare normalt at man forsvinner ut av den når man er borte.  

..vil jeg gi deg dagens ord ❤ 

Optimisme 

chaumont-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

For noen er verden lyseblå, for andre er den mørkegrå

Av en eller annen grunn så føles det som om at det nå er helt vanlige hverdager igjen og jeg syns ikke at det er helt feil. Rutiner er godt og etter en lang ferie fra vekkeklokker og de vanlige gjøremål prøver jeg nå å komme inn i rytme igjen. Det er bl.annet lenge siden jeg var her på bloggen og jeg skal starte smått og godt opp igjen for fullt nå. Det er 22 dager siden sist jeg blogget og det er jo LITT for lenge synes jeg. 

 

Vi dro en tur til Sverige for en liten stund tilbake og var så “heldige” å punktere skikkelig utenfor Nordby senteret. R kjøpte skum og prøvde å fylle opp med både luft og dette skummet, men neida, ingenting hjalp. Så vi ble værende på parkeringsplassen utenfor senteret fra kl 19.30 til litt over midnatt. DA kom viking og etter litt undersøkelser kom det negative svaret. 

 

For noen er verden lyseblå, for andre er den mørkegrå. Jeg tror det er ens humør som gir verden den rette kulør. For har man et godt humør så kommer man langt i slike situasjoner!

 

Bilen måtte på verksted og et nytt dekk måtte på, så derfor for meg en lang natt her vi sto, men HELDIGVIS tok han oss med til Norge, inn på verkstedet og byttet dekk. Flaks for oss så hadde han et brukt dekk liggende som passet vår felg. Så litt over 03 parkerte vi hjemme i gårdsplassen. Phuu! Og tenk, ingen sure miner eller klager å høre fra de 3 minste på turen, helt fantastisk. 

 

Sommeren ellers har vært fin, været gidder vi ikke å tenke på annet enn at vi i noen dager fremover nå skal få skikkelig sommervær. DIGG! Er klar for høst, skolestart og komme i gang med trening. Vi har nemlig bestemt oss for å starte på studio, det kan jo bli interessant for å si det sånn. Noen år siden sist, men det skal bli godt. Håper dere har hatt og har en fin sommer, det har jeg.  

chaumont-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER