Klør i fingrene når jeg ser ting jeg liker

Sakte, men sikkert kommer julen inn hos oss. Jeg har ventet LENGE nå syns jeg, men i dag ga jeg meg selv lov til å kjøre på litt. Tross alt bare 4 uker igjen til jul og det går fort. I dag er det også så mye som 6,5 uke siden jeg skrev her sist, jeg har tenkt på det mange ganger, men dessverre blitt med tanken. Jeg har heldigvis masse å gjøre i foryoubylene og koser meg så mye med det. Nå skal jeg ha noen dager fri og da blir det litt julekaker, litt snacks og litt diy på tapeten.

 

Går jo ikke en jul uten at jeg finner et DIY prosjekt, vel jul og jul, går vel ikke mange månedene mellom hver gang uansett årstid. Slappe av, det kan jeg ta senere. Liker best å ha noe å gjøre, klør i fingrene når jeg ser ting jeg liker og kan lage, så da gjør jeg det bare.

 

På tiktok så jeg noen juletrær som “alle” laget og de var sååå fine, jeg måtte bare ha. Så da stakk jeg til mitt andre hjem, obsbygg og kjøpte det jeg trengte til disse. Fant en mal på T.T, men den var helt feil så laget like godt en egen. Så da var det bare å sette igang. Måle, skjære, pusse og beise, volia så var 2 trær laget. Noen små buketter av granbar med kongler og et par gamle julestjerner så var oppgaven komplett. Ble de ikke fine?

Håper dere alle har det fint 🥰

bentron-calligraphic-font