Enkelte ting blir jeg aldri lei av å nevne

I dag skal det være litt egenpleie for i dag går turen først til neglpåsetting så skal jeg til frisøren og jeg gleder meg til begge deler. Her hjemme blir det så klart jobbing etter denne da vi skal bli ferdige med prosjekt nr ørten hundre. Apropos prosjekt, jeg kunne ikke vært mer glad enn jeg er for måten vi samarbeider på og for ikke å snakke om måten vi kommuniserer på. Hadde det ikke vært for at vi nailer det så kunne vi aldri ha gjort alt vi har gjort sammen.

 

DET er jeg veldig takknemlig for. 

 

Man kan hvis man vil og ofte er det lurt å velge sine kamper og tenke før man snakker, da blir stemninga så mye bedre enn hvis man bjeffer til når noe ikke er ok. Det tok meg noen år å lære at måten man snakker på er utgangspunktet til krangel eller en fornuftig samtale om ting. Det er i hvert fall utrolig godt å vite at man kan ytre sine meninger og ta imot andres meninger uten at det rister i veggene. Ha en strålende dag og gjør den til den beste du kan!

sugarstyle-millenial-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Det er jo ikke bra

Helgen er over og hverdagen er her igjen og jeg skal dra på obsbygg aka mitt andre hjem. For i dag skal jeg beise ferdig, nå er jeg klar for å legge all jobb her hjemme bak meg, for sommeren er på vei med stormskritt. De siste årene så har vi jo vært litt bortskjemte med meget varm vår og akkurat det har vært litt uvant i år og ikke kjenne på sommeren før i juni. Det er vel slik jeg er vant med det fra barnsben av og fakta er jo at det er uansett ikke sommer før nå sånn ifølge kalenderen.  

 

På lørdag gjorde jeg alt annet enn å være hjemme, jeg dro herfra kl 08.30 og var ikke hjemme igjen før 00.30. Langdag borte og jeg koste meg masse og ikke minst trengte jeg en fridag fra drillen. Fikk nesten litt abstinenser for å ikke jobbe hjemme så du skjønner at det har vært mye i det siste. Det er jo ikke bra, men jeg ser lyset i enden av tunnelen og fytti det er godt. 

 

Nå skal jeg også gjøre mitt beste på å komme inn i rutiner igjen på bloggen, utrolig hvor fort jeg på en måte faller av når jeg ikke blogger hver dag. Når jeg skriver hver dag så kommer ordene av seg selv, men så fort det går mer enn 1 hel dag uten så kommer usikkerheten på ordene. Men, heldigvis så kommer jeg fort inn i gamet igjen bare jeg bestemmer meg for å ta tid til det innimellom slaga.   

🙏 Jeg ser et grønt strå på vei opp, håper bare ikke det er ugress, kanskje det blir popcorngress til slutt.

Denne uka blir bra og det håper jeg den blir for deg også  🥰

sugarstyle-millenial-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Sånn er det bare…

Hver dag kikker jeg ned i pottene som står ute, kommer det popcorngress eller ei, jeg må jo si at jeg er ganske så spent på dette. Kanskje det hjelper med litt sol, vel uansett så vet jeg at HVIS det kommer fint gress opp så skal jeg kjøpe popcorn så det jomer etter. For da har jeg en svææær blomsterkasse som skal få mye popcorn vet jeg. Da slipper jeg jo å kjøpe gress og hva er vel bedre enn det. En pose eller to med kjerner koster ikke mange kronene, billig blir det uansett.  

 

På tirsdag regnet det stort sett hele dagen så da ble det litt innearbeid, jeg fikk endelig malt soverom gangen og byttet dørhåndtak, nå gjenstår det å få på listene og dørkarmer så er det ferdig også. Jada, det er ikke mange dagene vi bare slapper av for å si det sånn. Men, slappe av kan vi jo gjøre når vi blir gamle ikke sant? Andre pågående prosjekter skal jeg heller fortelle om når det er ferdig. For ja, så klart er det prosjekter på gang, sånn er det bare.  

 

Dagen i går var fin, men fy søren for en vind. Jammen meg tok vinden tak i verandadøren vår, smalt den opp og hele døra sprakk. JÆKLA irriterende! Vinden er jækla irriterende, skjønner ikke helt vitsen med den blåsinga faktisk! Heldigvis så er det foreløpig ganske så rolig i seilene, men ser det er meldt økende vind utover dagen, blæh. Jaja, er det noe man ikke får gjort noe med så er det været, humøret er på plass og det er jo topp. 

 Ha en strålende torsdag og kos dere masse på fridagen

ballet-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Vanskelig, imponert, terapi og spenning

Det har vært litt vanskelig å skrive i det siste, vanskelig å skrive som vanlig og da blir det feil å skrive også. Så derfor har jeg vært litt borte igjen, trengte bare litt tid uten å tenke på blogg. Men nå er det på tide med en liten oppdatering herfra, det er også på tide med litt engasjement fra min side. Det som er så godt er at de dagene man trenger litt pause fra noe man kan ta pause fra, så burde man gjøre det. Viktig å huske på at det er lurt å ta vare på seg selv i hverdagen.  

Og som en god 2 plass (bloggen har førsteplass) så er det terapi for meg å kreere noe, så i det siste så har både drillen og saga fått kjørt seg….igjen! Da flyr timene og jeg koser meg så mye, folk som går forbi her må tro det har klikka for oss her i huset. Men, det har det altså ikke heldigvis. Bare en interesse som kanskje innimellom skulle tatt en ferie. Men, så lenge det gjør meg godt, så er det en bra ting.

 I dag fyller min kjære, fine mamma 75 år og i går var vi samlet og feiret dagen hennes, det var så koselig. Hun disket opp med reker og loff, kaffe og kaker. Rune bakte faktisk bløtkaken, fylte og pyntet den til henne og den ble søren meg god. Han imponerte og jammen meg nailet han det og for å være helt ærlig så var det en av de bedre bløtkakene jeg har smakt. Skikkelig god med jordbær, blåbær og mandariner.  

 Jeg er skikkelig spent om dagen for jeg har etter tips fra min kjære nabo som fant noe interessant på instagram sådd popcorn. Tydeligvis så skal det komme veldig fint prydgress ut av det. Så jeg gleder meg til å se hvordan dette blir, popcorngress faktisk. Spennende! Har du hørt om det før forresten? Slik gjøres det: Jord i en potte, MASSE popcorn kjerner, av den typen man lager i olje i kjele (ikke micro). 1 cm jord over kjernene og la det være ca 10 cm opp til toppen av potta. Sett i sola og vann hver dag. 

Gjorde dette i går, så jeg følger med hver dag på utviklingen.

Håper det står bra til med dere alle❤

ballet-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Jeg ser ikke på mange ting som et ork

Så datt jeg ut et øyeblikk igjen og jeg kan tenke meg at dere som kjenner til meg vet hvorfor. En sag, noen materialer og nytt prosjekt, sånn er mitt liv rett og slett stort sett hver vår. Her forbedres ting, her tilføyes ting og jeg koser meg masse med det. Rart med det, men jeg kjenner på en ro i sjela når det er ting å gjøre. Nå for tiden er det en ny bredere trapp fra verandaen og ned som lages, en trapp der vi kan ha samlingspunkt på dager med leker i gresset noe vi ofte har på sommeren.  

 

Jeg ser ikke på mange ting som et ork,  jeg ser heller på det med takknemlighet.  Det gir meg så mye mer glede i ting jeg gjør.

 

Huset vaskes også utvendig om dagen og vi må nok ta fatt kosten for her trengs en runde med maling. Det er no’dritt, male hus er jo IKKE gøy, men nødvendig. Kanskje på tide med en dugnad hehe. Det å vedlikeholde er jo noe som følger med på det å ha hus og jeg kan jo ikke si annet enn at jeg liker det meste av det. Og akkurat det er jeg veldig takknemlig for, det hadde vært utrolig kjipt hvis ikke. Men vedlikehold til side, fy søren som jeg gleder meg til sommeren, til varme dager, frokost ute, bading og kos. 

ballet-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Det er noe med det å sette pris på at man KAN!

Som dere vet så er ikke 17 mai den aller beste dagen i året for meg, men jeg kan med glede si at dagen i dag har vært kjempefin. Været leverte med strålende sol og varme temperaturer. Vi startet dagen med å dra til Bøkeskogen der vi ventet på og så på barnetoget, så dro vi etterhvert derfra på besøk til mamma der fikk vi servert kringle, brus og kaffe. Etter dette dro vi videre på besøk sammen med familie, der fikk vi en kjempegod lapskaus og pavlova.

 

Det er noe med det å sette pris på at man KAN oppleve dager som i dag selv om at man egentlig ikke har lyst eller behov for det. Som jeg skrev her om dagen så har innstillingen på det alt å si og dagen ble veldig veldig fin 🇧🇻

 

Videre så dro vi på tivoli og koste oss der en god stund, vi glemte å følge med på klokka så når vi skulle kjøre hjemover så var alle veier stengte og vi kom oss ikke ut fra parkeringen. Men, da var det bare å gå å se på borgertoget også da, så dagen har vært fylt med alt 17 mai har å by på. Da vi omsider kom oss hjem så kom min søster og vi har spilt kort og kost oss i kveld også.

Håper DIN dag har vært minst like fin som min ❤

luxurious-script-font🌻

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Lag deg en fin dag

Dagen som veldig mange har ventet på er endelig her og skal feires som normalt etter 2 år. DET er veldig koselig og sola skinner fra en så og si skyfri himmel. Ønsker dere en fin dag og kos dere masse 🇧🇻❤

Flagget i rødt, hvitt og blått,
se Norges farger, det er jo så flott,
det vaier i vinden og viser seg stor,
for alle mennesker som i Norge bor.

luxurious-script-font🌻

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Dette var skikkelig trist!

Dette var bare trist å høre, det kjennes godt i hjerte mitt og livet kan være skikkelig urettferdig innimellom.!Takk for at jeg var så heldig og bli kjent med deg og takk for samtaler vi delte. Et lys er tent for deg i kveld Eva ❤

 

Et hjerte kan slå, et hjerte kan briste.
En venn kan man ha,en venn kan man miste.
Men i mitt hjerte er du gjemt.
For en som deg blir aldri glemt.

❤ Eva ❤

 

Så lenge innstillingen er riktig!!

Noen ganger så skulle jeg ønske at jeg bare kunne legge fra meg “frykten” for ting. Ting som stresser meg og veldig ofte stresser meg unødvendig. I morgen er det 17.mai, den dagen i året som flesteparten gleder seg vilt til. Det gjør ikke jeg og det har jeg heller ikke gjort på mange mange år, men dette året skal jeg ta på meg smilet, bli med på festlighetene og prøve å glede meg. Og det er fordi jeg er jo egentlig veldig sikker på at det blir en fin dag, jeg får bare tenke positivt og ikke bruke tiden på å tenke at det er ørtenhundre mennesker rundt meg. 

 

Det har tross alt vært 2 år uten å måtte ofre denne dagen en tanke annet enn å lage den beste 17.mai’en vi kunne her hjemme. Og jeg har på en måte likt akkurat den biten for å være ærlig!

 

Noen ganger så hjelper det meg i slike settinger at jeg tenker at de fleste rundt meg ikke er så veldig glad i dette kaoset av mennesker. At jeg ikke er alene om å føle meg innestengt i en virvelvind av folk, for jeg vet at en ting er sikkert, en og annen misliker situasjonen like mye som meg. Det er jo en fin dag, det er meldt go’vær og det er ungenes nest siste gang i barnetoget. Så det er på tide å få på meg mitt “kule” tryne, et par solbriller og kose meg så godt jeg bare kan. Så lenge innstillingen er riktig så kommer man langt tenker jeg!  

luxurious-script-font🌻

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Å gjøre noe annet

Kan ikke huske sist jeg var oppe til klokka 01 på natta, men du vet, vi måtte jo få med oss resultatet på GP når vi først så på det. Jeg er egentlig ikke en stor fan av det, men ser på det likevel. Dagen i går ble brukt til å få litt orden ute, bassenget er oppe og går, noen planter er plantet, men på det punktet er jeg ikke helt ferdig. Jeg er godt i gang da og det var utrolig kos å gjøre noe annet enn hva de siste 2 månedene har inneholdt. Kjenner på kropp og sjel at det var perfekt timing for å legge det bak seg ihvertfall.

 

Teller du år, blir livet kort.
Teller du dager, går livet fort.
Teller du timer, varer livet en stund.
Men lengst varer livet om du nyter hvert sekund … 

 

Jeg er altså så trøtt og jeg skulle ønske at jeg bare en natt kunne sovet i 8-10 timer, det hadde vært så godt, men neida, det skjer jo ikke. Vel, vel, i dag blir det vel og fortsette med litt planting og rydding, både ute og inne. Søndag og alt skal gå i et rolig tempo, det er sikkert, nå er det ingen stress her i gården lenger. Ser ut som at det skal bli en fin dag ute i dag også med tanke på temperatur. Kanskje det blir en liten svipptur på plantasjen i løpet av dagen, er jo tross alt 17.mai om et par dager og da er det kjekt at det er fint rundt dørene.

Håper DIN søndag blir fin

luxurious-script-font🌻

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER