Vivian, du rører meg virkelig

I dag når jeg leste innlegget til Vivian (mammapaahjul) fikk jeg skikkelig klump i halsen og hadde egentlig lyst til å hulke litt. Tårene kom, det var ikke til å unngå. Jeg tror de fleste nesten kan føle følelsene som oppsto der i går da sorgen møtte 2 øyne. Et øyeblikk av sårbarhet, sorg, takknemlighet og kjærlighet. Innlegget MÅ leses for å forstå hva jeg mener. Og din fortellerevne over dine opplevelser enten de er i form av noe gøy, noe trist eller noe som er fullt av kjærlighet er unik.

 

Besøk den fineste, hjertevarme, kjærlighetsfylte og familiekjære mammaen på hjul jeg vet om. Jeg beundrer deg og din styrke og du er god som gull ❤

 

Hva betyr egentlig små problemer i hverdagen tenker jeg, hva betyr det egentlig om det regner eller ei. Det er sånne tanker jeg har fått flere enn en gang siden jeg begynte å lese hos henne. Hun klager utrolig lite, hun sutrer ikke over småting. Tror alle har en ting eller to å lære av henne. Jeg har i hvert fall lært masse og du har mang en gang fått meg til å tenke fornuftig når jeg ikke gjør det.

Heier på deg HVER dag

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

Sist gang jeg (..)

..spiste

Det var faktisk middagen i går, fiskegrateng laget fra bunnen av mamma

..snakka i telefonen

Med ei venninne i går kveld, hun ringte meg fordi denne poppet opp på hennes Facebook. Dette er en kommentar fra nesten 2 år tilbake der hun linket til min blogg 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

..sendte melding 

Sendte melding til naboen i går kveld og fortalte at endelig er appelsinene i butikken gode.

..irriterte meg over noe

I natt, den forbaska (er det støtende å si?) presseninga utenfor soveromsvinduet holdt meg våken. Den MÅ bort Rune!

..så på film/serie/dokumentar

Holder på med dokumentaren om Britney Spears på netflix. Fytti rakker’n, veldig glad på hennes vegne at faren fra i natt ikke er hennes verge lenger. 13 år hvor hun faktisk ikke har hatt tilgang til egen økonomi.

..jeg ble rørt til tårer

Vel, det skal ikke så mye til for meg, så det var under finalen på Love Island Us i går. De talene de holder til hverandre er jo fine da.

..tok et bilde

Fikk litt kjærlighet via potetposen så det måtte dokumenteres.

..brukte penger

Matbutikken i går da

..bekymret meg

Det var når jeg først oppdaget at jeg var rapportert for over en uke siden.

..sendte bilde på snap 

En god morgen snap til ei venninne

..jeg var inne på en feed til noen på Instagram

Jeg var inne å så på den siste reels’en til Jenny Skavlan, den dama kan sy for å si det sånn.

..leste et blogginnlegg

Siste jeg leste nå i sta var BforB sitt innlegg «Under stjernehimmelen»

..jeg var redd

Så lenge siden at det husker jeg ikke.

.. jeg googlet

Næringsinnhold i fiskegrateng.

..var takknemlig

Hvert minutt av hver dag!

Ha en fin torsdag alle sammen

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

Via mitt bloggnavn, tar DU utfordringen?

La oss bli litt bedre kjent, la oss dele litt tanker og litt fakta om oss selv, via våre bloggnavn

Lagånd er noe som står høyt hos meg og de siste dagene har jeg kjent på det, kjent på at mange har en genuin omtanke for andre. DET betyr mye at dere har tatt opp tema og nevnt meg ❤ Gry, Monica og Bunny trash ❤ Veldig mange andre har brydd seg også og det vises at vi i bunn og grunn er mange som bryr oss om hverandre her på plattformen vår. Dette med lagånd gjelder også mye annet i livet og å ha lagånd er en veldig fin ting.

Enkel person, det er jeg. Jeg er ikke komplisert eller vrang.

Nedlatende oppførsel mot andre er noe av det verste jeg vet. Å snakke andre ned for å opphøye seg selv er jeg sterkt imot.

Empatisk vil jeg påstå at jeg er, jeg bryr meg veldig om andres følelser og andres opplevelser av ting.

Energitap føler jeg sterkt på når jeg er i samme rom som sure eller negative mennesker. Ikke for meg!

Takknemlighet er for meg viktig og jeg har alltid vært nøye på å faktisk vise det når jeg mener det. Utakknemlighet gjør meg nesten litt sint.

Arrogant måte å være på kan forandre en person med en gang. Du kan være så søt som bare det, men er oppførselen arrogant så er det ikke mye søtt over deg. Liker det IKKE.

Rastløs er jeg stort sett hver dag, ikke sånn irriterende for andre rastløs, men for meg irriterende! Kan innimellom bli litt lei av meg selv på dette området.

Negativ er jeg faktisk innimellom hvis ting jeg prøver på går meg imot, da ser jeg bare problemene og ikke løsningene et øyeblikk.

Egoistisk hender det at jeg er, men det er ikke alltid noen rundt meg merker det. Jeg er det mest i tankene.

Stolt av andre og stolt av meg selv og jeg har null problemer med å si det.

Nå er det din tur… Gleder meg til å lese dine tanker og fakta om deg ❤

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

Alt til sin tid

Jeg har tenkt på det så utrolig mange ganger at jeg kunne tenkt meg å stå opp på kalde morgener å ha en peis å fyre i. I dag sto jeg opp til fyr i peisen og kaffelukt og det er noe av det beste jeg kan tenke meg. Mørkt ute, godt og varmt inne fra trygg levende flamme. Men selv om at jeg elsker lukten av kaffe når jeg står opp, så drikker jeg jo ikke kaffe. Det er ikke så verst med duften av nytraktet kaffe til min iskalde iskaffe heller.

 

I går satte vi Toyota’n inn på verksted for å bytte bremseklosser og skiver, så denne uka så er jeg billøs hver eneste dag. Det går fint, men det er noe med den tanken på at man ikke kan sette seg i bilen og dra noen plass om man ønsker eller trenger det. Jeg er heldigvis så heldig at jeg har mamma 2 minutter unna om det skulle bli krise av noe slag. Men akkurat i dag så er dagen booket og det er ikke til oppussing.

 

Apropos oppussing, altså det er noe av det beste jeg kan holde på med, jeg bare elsker å se forandringen komme til liv. Elsker å se at en tanke jeg tenker blir som planlagt og gir et perfekt resultat for meg. Og jeg gleder meg til å sette i gang med spisebordet for når jeg snakker om rop på hjelp så er det vel det som roper høyest her i huset og det med god grunn. En makeover er på sin plass, men alt til sin tid.

Ha en strålende onsdag og takk for at DU kommer innom bloggen min.

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

5 av mine favorittbilder

Morgendis, soloppgang og solnedgang. Altså finnes det noe vakrere? Dette er terapi, dette er balsam for sjelen og dette er det fineste jeg vet. Dette er 5 av mine moment med kamera på tur.

Ha en god natt ❤

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

Min gang før og etter

I dag har det jammen meg vært mye greier med denne bloggen, plutselig en haug med sidevisninger så var det ikke det, så forsvant innlegget jeg la ut i dag tidlig som du kan lese HER om du ønsker. Jaja, det skjer saker og ting,  jeg velger å tro at det kommer noe positivt ut av alt. Nok om det! Jeg har malt i dag og vasket og ryddet gangen skikkelig og i dårlig bloggerstil glemte jeg å ta bilde av rotet. Men, jeg tok bilde av før jeg satte igang.

Her var det merker etter at sko blir sparket av seg, det var steiner på gulvet og merker på veggene. I dag skulle dette bort, har sett meg litt lei på det. Men det er en liten gang, så det er jo begrenset hva jeg kan finne på. Likevel så skal det ikke mer til enn en liten touch så er det en stor forandring. Så jeg valgte å male en del midt på i svart, malte en gammel hvit knaggrekke svart og skrubbet vegger (de umalte) og gulv. Jammen meg ble det rent og mye finere enn det var. Nå trengs et lite skoskap, så er gangen mer enn bra nok en stund til.

Har du hatt en fin dag?

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

 

Når jeg hører et rop om hjelp så hjelper jeg så klart!

Nå om dagen så har jeg ikke bil til å farte rundt omkring, Rune bruker den på jobb og derfor er jeg litt stuck hjemme. Det går fint det, det er som regel noe å gjøre hjemme. Men, huset ble vasket på søndag, klær ble vasket i går og da har jeg litt frie hender i dag. Jeg syns jeg hører et rop om hjelp fra malekosten i malingsskapet (ja, jeg har et malingsskap). Så, da får jeg være snill med den og la den få svingt seg litt i dag. Jeg kan jo bare lage en liten forandring i den ytre gangen. Ikke at jeg har en indre gang, men du skjønner.

 

Jeg er ikke laget til å slappe av en hel dag, det ligger ikke i min natur. Og når jeg hører et rop om hjelp så hjelper jeg så klart!

 

Gangen er liten, men det er likevel kaos der, man skulle rett og slett tro at vi var mange som brukte den. Det er vel 20 par sko der, vi er bare to og vi bruker vel kanskje 2 par hver i løpet av en uke. Ungene har egen gang med sine ting. Så litt opprydding samtidig er jo bare positivt. Jeg liker nemlig å ha det litt oversiktlig, men det er det IKKE der for å si det sånn. Så det er dagens oppgave og jeg gleder meg.

Ha en nydelig tirsdag🙏

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞