Vivian, du rører meg virkelig

I dag når jeg leste innlegget til Vivian (mammapaahjul) fikk jeg skikkelig klump i halsen og hadde egentlig lyst til å hulke litt. Tårene kom, det var ikke til å unngå. Jeg tror de fleste nesten kan føle følelsene som oppsto der i går da sorgen møtte 2 øyne. Et øyeblikk av sårbarhet, sorg, takknemlighet og kjærlighet. Innlegget MÅ leses for å forstå hva jeg mener. Og din fortellerevne over dine opplevelser enten de er i form av noe gøy, noe trist eller noe som er fullt av kjærlighet er unik.

 

Besøk den fineste, hjertevarme, kjærlighetsfylte og familiekjære mammaen på hjul jeg vet om. Jeg beundrer deg og din styrke og du er god som gull ❤

 

Hva betyr egentlig små problemer i hverdagen tenker jeg, hva betyr det egentlig om det regner eller ei. Det er sånne tanker jeg har fått flere enn en gang siden jeg begynte å lese hos henne. Hun klager utrolig lite, hun sutrer ikke over småting. Tror alle har en ting eller to å lære av henne. Jeg har i hvert fall lært masse og du har mang en gang fått meg til å tenke fornuftig når jeg ikke gjør det.

Heier på deg HVER dag

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg