DET føltes godt å bidra! 

I dag har jeg rett og slett sett på FOR mye nyheter for det kjenner jeg på hjernen nå, det må jeg bare slutte med med en gang. Man kan jo bli rar av å lese alt som kommer ut og det er ikke nødvendig at jeg blir enda rarere enn jeg allerede er. Så, jeg fant en gruppe på facebook som samler inn klær og lignende til Ukrainske flyktninger. Så vi kjørte og leverte en sekk med klær. DET føltes godt å bidra! 

 

Kjenner at dette med krigen kan gjøre meg litt nervøs så jeg må bare fokusere på andre ting og ikke henge meg opp i alt som blir sagt! Men, jeg må jo si at jeg syns dette blir mer og mer skummelt for hver dag som går!

 

I morgen skal jeg ikke være hjemme hele dagen ihvertfall og da får man liksom fokuset over på noe annet. Det hjelper alltid også må jeg få slått av varsler på den klokka, det plinger jo for hver eneste nye setning som blir sagt ang dette. Håper at truslene P kommer med bare er trusler, men jeg må jo si jeg er litt usikker på hva den mannen kan finne på! Vel, nå skal jeg lese noe som er langt mer hyggeligere enn vg ihvertfall.. blogglesing 🤗

Ha en fin kveld videre og les gjerne om hva jeg endelig fikk til i dag

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Endelig fikk jeg det til!

Jeg har bestemt meg at jeg skal ukeshandle LENGE, men har jeg fått gjort det frem til nå, NEI! Men i går bestemte jeg meg for at nå var det på tide å sette igang med det. Så da jeg sto opp i dag satte jeg meg ned å planla hele uka, dro å handlet og det føles SÅ godt. Trenger ikke å tenke tanken: “Hva skal vi ha til middag i dag da tro?”, endelig fikk jeg det til! Så nå er det bare å krysse fingrene for at dette kan fortsette fremover.

Så denne uka blir det følgende middager:

Mandag: Blomkålsuppe til barna og meksikansk gryte til oss (rester fra i går).

Tirsdag: Hjemmelaget fiskegrateng med raspet gulrøtter.

Onsdag: Karbonader, potet og grønnsaker.

Torsdag: Pasta med hjemmelaget kjøttsaus.

Fredag: Taco.

Lørdag: Hjemmelaget pizza.

Søndag: Hjemmelaget potetstappe med stekte pølser og grønnsaker.

Alt av brød, pålegg, yogurt, havregryn, tørkeruller, dopapir og frukt er også på plass. 2150 kr!  

Klapp på skuldra til meg 💪

Ha en fin dag videre

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Man vet jo aldri…

Det har vært en treg morgen her i huset, men nå begynner jeg å våkne til. Ting tar litt tid på mandags morgen, men sånn er det bare. I dag så skal jeg få orden her, støvsuge litt hundehår og få litt fresh luft her inne. Opp med vinduet og lufte godt. Apropos fresh luft, jeg ønsker meg forresten en sånn diffuser med eteriske oljer som gir en god duft i huset. De er jo bare geniale spør du meg! Kjente lukten av en slik en hos noen i går og det ga mersmak. 

 

Ellers så er jeg litt spent på utfallet av møte mellom Russland og Ukraina i dag, tror vel ikke det fører til noen gode resultater. Men, det er jo lov å håpe! Man vet jo aldri…

 

Jeg prøver liksom å se nyheter en og annen gang i løpet av dagen, men det er jo ikke til å unngå å høre om dette uansett hvor man åpner nettet. Men, nå skal musikk på og tankene skal gå over på noe helt annet. Har et par powerpoint prosjekter jeg må få gjort ferdig også. Noe er det å finne på hele tiden om jeg ønsker det og enda godt er det syns jeg. Ønsker dere en fin mandag og en god ny uke.

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

 

Egentlig ganske sjokkert

Det ble en lang god tur inn i skogen i dag også, men jeg må jo si jeg syns det er litt leit at så mye skog er borte. Heldigvis er den fyldig lenger inn. 1 time og 23 minutter var vi ute å gikk og det føles veldig godt både i kropp og sjel, spesielt med tanke på bollen jeg hadde bestemt meg for å spise senere. Egentlig ganske sjokkert over antall kalorier i EN fastelavn bolle med krem og jordbær syltetøy. 728 kalorier faktisk! Har blitt litt opphengt i Lifesum om dagen.

Men den var god og jeg nøt den til det fulle, jeg er jo så glad i hvetebakst at fytti rakkern. Godt det er fastelavn en gang i året for å si det sånn. Vi hadde 5 besøkende som spiste sammen med oss, en skikkelig kos søndag og jammen meg fant vi veien på turen også, ikke verst bare det.

Håper dagen din har vært fin også 😍

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Det er alltid en vei ut!

Ny dag, ny tur, denne gangen skal jeg ut på tur med søster og det blir koselig da. Vi prøver oss på samme turen som i går og det KAN hende at vi går oss vill da jeg kun har vært der en gang før. Men, det er lyst, vi skal gå nå snart og har hele dagen på oss så null stress…… enda!  Det finnes alltid en vei ut!

 

Siste dagen med “kjøter’n” på besøk så han skal få en skikkelig tur før han blir hentet. 

 

Etterpå blir det bollebaking da det er fastelavn i dag, jeg kunne gått stått over, men mannen i hus har snakket om disse bollene i flere dager allerede. Så jeg har ikke annet valg enn å bake de, han kan så klart bake også. Men, siden jeg liker å bake så gjør jeg det. Om jeg skal spise en, DET vet jeg ikke enda, det får jeg ta som det kommer.

Ha en strålende søndag alle sammen  ❤

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

 

 

Det er fra meg fremskrittene må komme

I går var det så mye å gjøre at det er først i dag jeg virkelig føler at det er helg og det er så fantastisk deilig. Nå for tiden så starter jo dagene med litt nyhetsoppdateringer og det er jo ikke akkurat oppløftende for å si det sånn. Så nå begynner jeg med nyhetene i stedet for å avslutte med de på min morgenrutine på telefon. Da får man løftet humøret litt etterpå med gode ting. Blæh til hele krigen!  

 

Det er fra meg fremskrittene må komme, ellers kommer de aldri. Og er det noe jeg har gjort fremskritt på i det siste så er det bevegelse i form av tur og jeg liker det !

 

Nabo’n og jeg har vært på en lang skogstur i dag og det var så utrolig godt å gå på andre underlag enn asfalt. De siste dagene har det BARE vært asfalt stort sett så en forandring var på tide. Liker skogen, det er så utrolig stille og rolig der for ikke å snakke om fint. Men nå er jeg støl, skikkelig støl! Trøster meg med at jeg var skikkelig støl i går også og det hindret meg ikke fra tur i dag for å si det sånn, det går over. 

Nå skal jeg hive meg i dusjen, så må vi finne ut OM vi trenger å handle noe som helst før mandag og isåfall få det gjort. Så kan lørdagskvelden bare begynne, nyt lørdagen du også uansett hva du skal.

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

 

 

Media går over streken.. SYNS JEG!

Er man journalist og jobber i en av landets største aviser så skjønner jeg at man skal få ut både de nyeste nyheter og bilder kjapt. Men tenker man noen gang over HVA slags bilder man slenger ut på forsiden eller er det BARE klikk de er ute etter. Greit nok at media dekker denne krigen og gir ut sikkert mer informasjon enn nødvendig. Men, de som alle andre som driver i sosiale medier VET at det er mange sårbare mennesker som barn feks som får med seg det som legges ut. Så hvorfor i helvete skal de legge ut groteske bilder av drepte menn?

 

Hvem ønsker å se det egentlig? For hvis man følger med på VG så har man liksom ikke et annet valg enn å se det! 

 

Blodige bilder, groteske bilder. De fleste av oss voksne har sett en drept mann før i media/film eller i virkeligheten, men det er viktig å skåne barn fra det. ” Ikke la nyhetene stå på for barn så lenge det ikke er en voksen i nærheten”, oppfordres det til. Og nei, man gjør ikke det, man prøver å forklare så godt det lar seg gjøre om hva som foregår om dagen. Men disse bildene, de kunne de vært foruten, for jeg er sikker på at det er såååå mange andre bilder man kunne valgt fra, men en blodig drept millitær.. WHY???

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Håp for i morgen

I dag fikk jeg jammen meg en overraskelse i posten av godeste Utifriluft, noe så fantastisk hyggelig altså. Jeg kan jo ikke si hva det var da jeg vet at andre venter på sitt, men det var et kjempekoselig kort som fulgte med også. Det inspirerte til morgentur kan jeg jo si da og det var en knall start på fredagen.  

Husk på dette i dag:

  • Det finnes to dager du ikke skal bekymre deg over. Dagen i går og dagen i morgen.
  • Lær av i går, lev for i dag, håp for i morgen.
  • Hvis vi frykter morgendagen, er det fordi vi ikke vet hvordan vi skal bygge nåtiden, og når vi ikke vet hvordan vi skal bygge nåtiden, sier vi til oss selv at vi skal nok klare det i morgen, og så går det i vasken fordi i morgen alltid ender med å være i dag, skjønner dere? 

Ha en fin fredag ❤

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

Man kan jo bli hekta

Da var jeg hjemme fra en lang gåtur med denne helgens hundebesøk. Har vi blitt de folka nå som passer dyr hver helg? Nææ DET skal vi jo ikke være, men det er vanskelig å si nei når sønnen spør. Og jeg koser meg litt med det og godt å ha et hundebånd med en hund i enden på tur.  

 

I dag for første gang på lenge har tv’n stått på hele dagen og jeg tror jeg har hørt den engelsken til J.Stoltenberg i flere timer, repeat, repeat! Jaa, jeg kunne ha skiftet kanal, men nyhetskanalen er vel den kanalen som har hatt mest seere i dag tenker jeg.  

 

Trist dette som skjer, det er i hvert fall sikkert! 

 

Vel, NÅ har jeg tatt en pause fra nyhetene, slått av lyden og nyter stillheten. Det er vel kanskje på tide å få i seg litt mat kanskje, i dag har jeg helt glemt å spise middag. Sånn er det når man er opptatt med andre ting og R ikke er hjemme enda. Det er så kjedelig å spise alene. 

 

Fikk du med deg sist gang jeg.. Og skjelettet i gulvet? Hvis ikke så ta en titt da vel, sånn hvis du trenger en pause fra nyhetene slik som jeg gjør. Man kan jo bli hekta og vil jo få med seg det som skjer, men kjekt å ha avbrekk også. Ønsker dere en fin kveld og i morgen er det jammen meg helg igjen. Nyt kvelden 😍

luxurious-script-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER