Jeg har bestemt meg at jeg skal ukeshandle LENGE, men har jeg fått gjort det frem til nå, NEI! Men i går bestemte jeg meg for at nå var det på tide å sette igang med det. Så da jeg sto opp i dag satte jeg meg ned å planla hele uka, dro å handlet og det føles SÅ godt. Trenger ikke å tenke tanken: “Hva skal vi ha til middag i dag da tro?”, endelig fikk jeg det til! Så nå er det bare å krysse fingrene for at dette kan fortsette fremover.
Så denne uka blir det følgende middager:
Mandag: Blomkålsuppe til barna og meksikansk gryte til oss (rester fra i går).
Tirsdag: Hjemmelaget fiskegrateng med raspet gulrøtter.
Onsdag: Karbonader, potet og grønnsaker.
Torsdag: Pasta med hjemmelaget kjøttsaus.
Fredag: Taco.
Lørdag: Hjemmelaget pizza.
Søndag: Hjemmelaget potetstappe med stekte pølser og grønnsaker.
Alt av brød, pålegg, yogurt, havregryn, tørkeruller, dopapir og frukt er også på plass. 2150 kr!
Klapp på skuldra til meg 💪
Ha en fin dag videre
Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER ❤
Murt å bruke karbonadedeig til de kjøttrettene 😜👍🏾 jævla mye Melange da 😂
Baker jeg vet du, så trenger Melange 🥰
Murt = lurt
Leste lurt🥰
Så utrolig bra jobba, dette er lurt og du har gode planer for middagene hele uka!
Ja det er så godt å ha dette gjort ♥️
Ukeshandling er genialt! Jeg gjorde det en stund, men det har falt ut av rutinene så kanskje jeg skal følge et godt råd og starte opp igjen 🙂
Ja og man sparer jo masse penger 👏🏻 Gjør det, vi vet jo at det er utrolig godt når det er gjort 🙏🙂