Mobbing er IKKE greit!

Dette foregår på arbeidsplassen, skolen, i fritiden, på nett og faktisk TIL OG MED i barnehager. Jeg har INGEN forståelse for at det er slik. At noen mennesker faktisk får seg til å si slemme ting, og være slemme mot andre. Jeg bare kan IKKE fatte og forstå det!! Mobbing er IKKE greit!

Ja, man tenker kanskje ting om andre, og det kan ingen stoppe folk fra å gjøre. Men å faktisk gå til det skrittet at man mobber andre for å være seg selv, være mennesker, være unike, er meg så uforståelig.

Man burde pr.idag være såpass opplyst at man VET at det er helt feil og at det faktisk kan ØDELEGGE et annet menneskes liv. Tenk på det, mennesker tar livet sitt fordi de ikke makter å leve lenger på grunn av dette. De takler ikke hverdagen fordi noen TROR det er tøft å mobbe!

Jeg opplevde å se dette på nært hold da jeg kjørte forbi en gjeng som drev og dyttet på en gutt. De kastet ranselen hans bortover, og lot ikke denne gutten få reise seg, dyttet han om og om igjen hver gang han forsøkte. En gutt som var mindre enn de andre (ikke at det har noe å si), men flere klassetrinn under. De var 7 stykker, han var 1!!! Jeg bråstoppet, gikk ut av bilen og bort til gjengen, briste eller bære tenkte jeg. Driter i det, dette skal JEG stoppe. For denne gangen i hvert fall.

«Hva faen er det dere driver med?» Skulle ikke mer til før de la på sprang. De vet så JÆKLA godt hva de driver med og at det er feil. Da begynte denne lille gutten å gråte, han forklarte meg etter hvert hvor han bodde og jeg kjørte han hjem. Fortalte mammaen hans hva som hadde skjedd, noe hun var klar over og hadde en sak på skolen ang dette allerede. Det er jo bra, men imellomtiden så måtte vel denne gutten oppleve dette mange mange ganger til. Det er så feil, og gjør meg så trist 😥

Stopp mobbing der du kan bidra, det er viktig!!! DEL GJERNE.

Ha en ellers fin dag. 🌷

*Lene*

Uhyggelig dame!!

Når man ringer kundeservice på ting så er det hyggelig å bli møtt av en trivelig person i andre enden. Men så er det så utrolig forbanna irriterende å bli møtt av mennesker som helst IKKE skulle vært på jobb den dagen.

Ringte i dag kundeservice for å få hjelp ang et produkt, og måtte starte med å gi fra meg personnummeret. Det skulle absolutt være helt unødvendig i dette tilfellet. Da jeg spurte hvorfor jeg måtte det, så reagerte hun på en måte som sjokkerte meg. «Kan du ikke bare gjøre som jeg sier?» sa hun.

«Kan du være så snill å fortelle meg hvorfor jeg må det?», følte at jeg hadde krav på å få vite det. Men neida, hun fortsatte «Det er jeg som jobber her og kan dette! Skal du lære meg hvordan jeg skal gjøre jobben min?!»

Siden jeg da bestemte meg for å IKKE fortsette denne samtalen, så måtte jeg bare spørre: «Unnskyld meg, men er det MIN skyld at du må være på jobb i dag?!» Da ble det litt stille i andre enden før hun svarte surt: «Nei, hvorfor skulle det være din skyld?»

«Fordi DU lar det gå ut over meg at du IKKE har fri i dag, derfor. Du burde forandre måten du snakker til folk på, du er IKKE hyggelig!!»

Da la hun på telefonen. Uff, er det mulig å være så uhyggelig da gitt. Skjønner ikke dette jeg altså, be nice. Dette var bare latterlig 🤣

Klem, Lene

10 viktige ting i livet

 

Humor: Det blir sagt at en god latter forlenger livet. Jeg tror ikke det er feil for humor er viktig.

Vennlighet: Hvor hyggelig er det ikke å bli møtt med vennlighet. Av dama bak kassa på kiwi, mannen i skranken på posten eller for eksempel av kontordama på legekontoret.. vennlighet er hyggelig og gjør mennesker glade.

Tillit: Det å vite at du har noen du kan betro deg til som du VET ikke vil springe og fortelle om det til alle.

Selvinnsikt: Viktig er det å kunne se sine egne feil og ikke bare andres.

Selvironi: Ja, vi driter oss ut, og moro er det å fortelle om det. Det å kunne le av egne «driti ut» moments er viktig.

Samhold: Ha et godt samliv med familie og venner, det er så koselig å ha det bra med andre.

Opplevelser: Så lenge man har mulighet og kan, så burde man oppleve, opplevelser er berikende i livet.

Hobby: En hobby gir deg så mye, gjøre det du brenner for. Bruke kreativitet eller evner til akkurat det du vil.

Helse: Ta vare på helsa, det er viktig men vanskelig.

Kjærlighet: Vis det, se det, få det, føl det, gi det og ta det imot med åpne armer. Kjærlighet kommer i alle former og farger.

God Onsdag til dere

Følg meg gjerne på min instagram 

Klem fra meg  😊

Bildedryss fra vår date 😊

Dager hvor man kan ta seg litt tid til hverandre er gull verdt. Ja, man er i samme hus hele tiden utenom jobb, men det blir liksom ikke det samme som å finne på noe sammen.❤

Så i dag bestemte vi oss for å ta en lunsj date i Tønsberg. Vi hadde begge mulighet til det i dag, så da slo vi til. Slike ting er viktig, det skjønner vi når vi gjør det. Bare litt synd at man ikke gjør det så ofte. Rune har alltid hatt lyst å prøve burger på Groovy Diner, så da dro vi dit ❤

Denne restauranten er jo 50 talls inspirert, tenk så moro det hadde vært og opplevd å være ungdom på den tiden. Om bare for en dag, det hadde vært gøy.💃

Hamburgeren smakte visst til forventningene og han var fornøyd. Jeg spiste en sandwich som smakte himmelsk. Dette burde man gjøre mer av, det er jo bare så kos 😊

Dette var vår dag i mest bilder, virkelig verdt å ta seg tid, ta vare på hverandre og ha fine dager. Og ikke minst nyte vårsola, herregud.. snaart vår, det er det beste med alt… nesten 😃

Følg meg gjerne på Instagram

Ha en fin kveld, klem fra en fornøyd meg😘

Det er forsøket verdt!

 

Jeg tror ikke det finnes en eneste person i den verden vi lever i som ikke har opplevd et problem av en eller annen sort. Spørsmålet er bare hvordan man håndterer problemet som oppstår.

Jeg for min del er av den oppfatning at man burde i hvert fall prøve å løse dem. Noen ganger så går det, andre ganger ikke. Men da har man i hvert fall prøvd tenker jeg. Det lønner seg.

Venninner: Dere skal på cafe, men hun avlyser i siste liten. Det er litt irriterende, men forsøk å se grunnen fra hennes side, hva hadde du gjort? Kanskje du ser det fra en annen vinkel.

Kjærester: Hør etter hva som faktisk blir sagt, tenk før du blir sint. Er det noe å bli sint over tro? Snakk med hverandre, ikke til hverandre. For meg så hjelper det alltid å tenke først, snakke etterpå. Kommunikasjon er nøkkelen til et samliv med mindre problemer.

Foreldre: Vi som foreldre burde også høre på hva barna sier, istedenfor å veldig ofte bare si nei. Det kan hende det ligger et godt argument bak avgjørelser de tar eller tenker og gjøre. Det er lettere å skjønne tankene de har om man klarer å komme seg ned på dems nivå. Både i tanke og størrelse. Det er hyggeligere å snakke med barna enn ned til dem.

Barn: Foreldre kan være irriterende og komme med mange råd man syns er uinteressante. Som man rett og slett ikke gidder å høre på. Men PRØV å tenk på om dette er råd du kunne gitt DINE barn og hvorfor. Foreldre har livserfaring, og vil bare det beste for barna sine. Det hender det hjelper på å forstå rådene bedre. Litt vanskelig, men prøv.

Generelt: Vær mot andre som du vil andre skal være mot deg, så er mye gjort. Problemer er til for å løses, og etter min mening så finnes det en løsning på det meste. Det gjelder bare å finne dem.

Jeg selv prøver å følge mine egne råd, og det hjelper meg i hverdagen, prøv du også… vi har ETT liv og dagene uten problemer er de beste dagene.

 

 

Klem fra meg 😘

Seriøst????

Bruker ikke å dele 3 innlegg om dagen, men dette følte jeg bare for å dele med dere. Hvor «dum» går det ann å bli. Sheriff parret på lørdag og igjen i dag. Og jeg trodde virkelig ikke det var mulig å være så uvitende som meg etter å ha hatt hunder i 15 år minst.

På lørdag kom hun som hadde med seg tispa som skulle bli parret med Sheriff, det var jo helt greit. De var ivrige begge to, så de var i gang med en gang, og jeg spør: «Blir de sittende fast lenge nå da?» (hunder sitter fast sammen en stund ved parring) Hun svarte «Ja, kulene kom godt inn, og de er nok ganske hovne»

Så sier jeg: «Åh, såpass ja, ja da kan man si Sheriff var ivrig når han fikk DE godt inn» Ikke visste ho at jeg TRODDE hun mente ballene/pungen, så hun svarte jo bare ja han var veldig ivrig.

Når jeg kom inn etterpå til Rune så forteller jeg jo dette med en ivrighet på nivå med bikkjene: «Herregud, vet du hva? Sheriff var så ivrig at han kjørte likeså godt ballene inn han» Rune bare: «Ballene? Det går jo ikke, seriøst???» joda, for det sa ho! 👍

Senere på kvelden, satt jeg og tenkte for meg selv: «Det kan jo ikke ha vært godt, det må jo ha gjort vondt for han, stakkar» Hvorfor i all verden googlet jeg ikke litt, i stedet for å faktisk SPØRRE om dette når hun kom i dag!! Jeg spurte: «skjer dette hver gang?? At ballene skal inni også??» 😨

Hun bare: «Ballene??? Mener du kulene/kjertlene? Eller?» Jeg merket at her var jeg skikkelig på jordet. Når hun skjønte hva jeg mente og jeg innrømmet at jeg virkelig trodde det var ballene hans, så fikk hun seg en god latter. Og jeg, jeg kunne ikke bli ferdig der ute fort nok.. SÅ FLAUT!!!

 

Klem fra en MEGET flau meg🙃

Takk Mamma ❤

Min mamma, du er dronningen i mitt rike, vi er gode sammen og er ganske så like. Jeg lærte av deg at tålmodighet er bra, jeg er så glad for at jeg gjorde som du sa. I dag er jeg positiv til det meste, jeg tror lærdommen kom fra den beste.

På morsdagen ville jeg gi noe spesielt til deg, som du kan ta frem en dag du er lei. En bok som viser hva du meg har gitt, du har lært meg å ha omsorg i hjertet mitt. ❤

 

Takk Mamma for at du er du, du skal vite at i love you ❤

Klem

Rom for frustrasjon og glede..

«Mitt gamle soverom, der jeg vokste opp, der jeg var både glad og lei meg. Det var det rommet jeg ofte sprang til når jeg var en sint og frustrert tenåring. Døra inn der ble til tider smelt igjen…. Hardt. Mislikte til tider det rommet, men elsket det også»

Så da vi kjøpte huset her, da skulle det gjøres om til det beste rommet i huset, et rom jeg skulle elske å være i. Og det ble det virkelig, drømmen min gikk i oppfyllelse og mitt kjære barndoms rom ble nå mitt garderobe rom. Døra ble stengt for alltid og en ny inngang ble laget. Og herregud som jeg elsker det.

Der inne blir jeg glad, setter på musikk, går igjennom klær og ting i skuffer og hyller ofte. Bare fordi jeg liker å være der. Lyset er fint, så der inne tar jeg også en del bilder. Trenger bare å kjøpe et kamera for å få tatt enda bedre bilder, mobil kamera er ikke det ultimate kamera. 🤦‍♀️

Ønsker dere en fin dag.

Klem fra meg til dere  ❤

Fant bare 1 fordel med forholdet vårt!!

Prøvde rett å slett å skrive en liste med fordeler med å være i et forhold, men kom ikke på noe mer enn at man alltid har noen der. Hmm, hva skjer med det! 1 fordel?? Det er jo såååå mange ting som er bra med det. Beklager kjærste’n min.. jeg har det helt topp med deg, men i dag var jeg blank. 🥰😁 Det å alltid ha noen der dekker jo veldig mye egentlig, gjør det ikke? For da har man jo noen der når man trenger å:

 • snakke om noe
 • se film sammen
 • lage middag sammen
 • gå tur…i mørket.. med Sheriff
 • kose
 • klage på noe eller noen
 • få kjærlighet
 • gi kjærlighet
 • føle trygghet
 • føle seg viktig
 • få hjelp til å hente noe på loftet
 • hente noe øverst i skapet
 • kysse
 • høre at man er elsket.

Okei….. det ble visst ei liste ut av det…det er godt å være i et forhold og føle at man blir tatt godt vare på. Det skal man ikke ta for gitt, noe man kan være flink til å gjøre. Det er viktig å ikke glemme hva man gjør for hverandre når man er 2 sammen om ett samliv. Sett pris på hverandre og ikke glem å si det innimellom. Det betyr noe og både si det.. og få høre det ❤

 

Ha en fin søndagskveld 😘

Loftskrekk og gamle bilder..

Jeg har aldri vært på et loft i hele mitt liv, og i dag har jeg tenkt litt på hvorfor ikke. Sliter litt med å finne et godt svar på det, men det er bare noe som stopper meg fra å gå opp på loft.

Merkelige greier hvordan den hjernen vår fungerer iblant, men veldig fascinerende at man kan påvirke den også veldig mye. MEN….hjelper ikke en dritt at jeg forteller den at nå skal VI «hjernen min og jeg» på loftet!

Heldigvis så har jeg Rune da, som kan gå på loftet for meg. Og jeg kan hjelpe til med å stå i trappa. Så da fikk han satt på plass ting til oppbevaring for meg der oppe.

Han tok med noen album ned, og det er så moro å kikke igjennom bilder. Det er noe jeg kan gjøre i timesvis, litt mimring er koselig. Baby/barnebilder av Daniel, hjerte mitt smelter… igjen.❤

Fant noen bilder av meg også… hehe. Men herregud som jeg koser meg med skatter fra loftet, takket være Rune, min kjære loftmann ❤

Ha en fin søndag alle sammen😘

#minner #koselig #kos #blogg