Vel, det er kanskje noe sannhet i det

Jeg har følt meg litt som han på bilde her i hele dag og jeg var sikker på at jeg skulle klare å ta meg en powernap i dag. Neida, det ble det jo ikke noe av, men jeg slappet av litt på sofaen og vet at jeg sovna i et minutt eller så. Er det det som er en powernap kanskje?? Ikke vet jeg, men det hjalp ihvertfall ikke med det minuttet. Så da gleder jeg meg til en god natts søvn ihvertfall og grunnen til det kan du lese her om du vil.

 

Folk som har fått for lite søvn om natten, virker alltid så forunderlig stolte over det. Hææ? Vel, det er kanskje noe sannhet i det siden jeg nevner det for andre gang. Jaja, det er jo sånn det er i dag jo.

 

I dag har vi vært hos mamma nesten alle mann, det var så koselig å gjøre på en mandag. Endel av gjengen reiser på ferie denne uka, så det var koselig å treffes. Vi bestilte pizza og koste oss sammen i flere timer, og dere vet jo hvor glad jeg er i slike dager hvor vi gjør slikt. Mamma har fortsatt vond rygg så da møttes vi hos henne i dag, og det tror jeg hun var glad for. 

Uansett om jeg har vært trøtt og sliten, dagen har vært perfekt og jeg smiler. Kvelden blir nok ung og i morgen er det en mer opplagt dag i vente. Ha en fin mandagskveld alle sammen ❤

malenna-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg