Jeg gruet meg skikkelig når det nærmet seg

Når jeg sto opp i dag var jeg veldig spent på hva jeg syns om gårsdagens arbeid. Det er jo skikkelig uvant å gå fra svart til hvit farge, men det venner man seg jo til. Jeg fikk veldig god hjelp til hva slags maling jeg skulle bruke og hvilken heftgrunn jeg måtte starte med på Øya Interiør . Elsker det når de ansatte virkelig tar seg tid til å forklare, høre på og på en måte lever seg inn i mine planer for å hjelpe på best mulig måte. For jeg visste ikke helt hva som lønte seg.

 

JEG VISSTE AT I VERSTE FALL KUNNE JEG MALE OVER MED HVIT EN GANG TIL.

 

Jeg gruet meg skikkelig når det nærmet seg tiden for å påføre marmoreffekten på benkeplaten i går, det var en sånn spent usikker glede involvert også. Merkelig følelse, men det var akkurat slik det var. Jeg skulle tross alt male grått på hvitt og jeg regnet med at det ikke var rom for feil. Heldigvis fant jeg ut at jeg kunne vaske av hvis jeg følte det ble feil. Det var ganske så betryggende å finne ut.

Jeg påførte en strek av gråmalingen med lett hånd, bare holdt penselen slik at jeg ikke mistet den. Så sprayet jeg på litt vann slik at det fløyt litt utover. Så tok jeg en myk pensel og børstet over malingen fra side til side. Vasket bort den grå malingen 2 ganger før jeg fikk dreisen, så jeg skulle nok øvet en annen plass først. Men jeg ville så gjerne få satt i gang og hadde vel kanskje veldig troen på at jeg skulle naile dette på første forsøk..

Til slutt så fikk jeg litt av den effekten jeg ønsket, veldig viktig å ha en myk, god pensel og det har jo Jordan for de vet jo hvordan. Og på facebook siden deres så får du svar fort om det er noe du lurer på. Så var det å fortsette i samme duren over hele benken der jeg ønsket å ha marmoreringen. Dette var skikkelig skummelt syns jeg, men så utrolig moro å prøve meg på noe jeg egentlig har tenkt på å gjøre lenge. De andre i huset her syns det ble så fint, og vil gjerne at jeg gjør det på resten av kjøkkenet også. Det er hyggelig å høre da, men fy for en langtidsjobb.

 

MAN KAN HVIS MAN VIL

 

Jeg følte at jeg fikk det til bra på noen steder og mindre bra på andre. Rart hvordan man skjelver i hånden når man skal gjøre noe presist. Men i dette tilfelle så ble det finere jo mer skjelven jeg var på hånden. Jeg er litt usikker på resultatet, og jeg er litt redd for å lakke benken riktig enda. Da kan jeg ikke male over igjen evt. Hva syns du? Burde jeg har mer eller burde jeg hatt mindre?Jeg får kikke litt på det utover dagen og se om dette er noe jeg kan venne meg til. Jeg elsker jo marmor og med svarte skapdører så kan det kanskje bli knallfint.

 

Ha en fin dag og husk, øvelse gjør mester.

malenna-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg