Uken som gikk..

Akkurat nå: 

I dag sov jeg til klokken 08 og det var godt, nå har jeg akkurat satt meg ned for å jobbe litt. Rune er på jobb og klesvask er i gang og været er flott. Sheriff sover enda, og jeg hører han drømmer fine drømmer. Det er en god start på ny uke.

Ukens tanke:

Denne uken har det vært babyshower for Martinemor, så uken tanke har definitivt vært på babyen som kommer. Kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg, hjertet mitt kommer til å eksplodere av glede ❤Ukens mest leste blogginnlegg:

Denne uken var det innlegget jeg skrev om veien fra forelskelse til kjærlighet, det var et koselig innlegg å skrive. Får jo litt tilbakeblikk på mange innlegg man skriver og husker ting man kanskje hadde glemt litt…

Ukens opptur:

Det var babyshower’n, det var så hyggelig å se det overraskede smilet til Martine. Og at guttene mine Rune og Daniel har kost seg masse på vannet sammen med resten av gjengen. Pluss at niese Martine og baby Alma er på plass i Sandefjord.

Ukens nedtur:

At jeg har vært i skikkelig dårlig form, produsert dårlig på bloggen og ikke helt vært meg selv. Drikk mye i varmen skrev jeg på instagram’en min.. vel, drakk ikke nok på den varmeste dagen og fikk igjen for det.

Ukens avgjørelse:

I 33 grader uten ac kan man ikke lage kaker, så ac er nå skrudd på og kjøler ned hele mitt bakerom. Så ukens avgjørelse var å slå den på 🤦‍♂️ Og huske å ta bilde av kaken uten forstyrrelser bak, men kan ikke huske alt da..Ukens irritasjon:

At støvsugeren til bassenget sluttet å fungere, man er jo HELT avhengig av den, så enten må ny på plass eller så må teknikeren Rune fikse den.

Ellers så er jeg tilbake for fullt på bloggen og det er jeg glad for, jeg liker ikke å ikke få prestert som jeg vil. Det gjør meg ikke glad, og jeg liker å være glad 😊

Ha en fin mandag..

-Lene- 🌷

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg