Kan du drømme det, kan du gjøre det

To fornøyde fjes etter en lang arbeidsdag i går som viste gode resultater. Vi blir jo litt stolt av oss selv når vi jobber og jobber og vi ser at dette blir bra. For det vi har holdt på med er skikkelig vanskelige vinkler, og alle hjørnene hadde forskjellige grader. Men vi fikk det til og vi ble så fornøyd. Jeg har nemlig hatt så lyst til å bygge inn dette bassenget i mange mange år, men nå tok vi tak i det.

 

Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet

 

Vi er ikke helt ferdige, men får ta resten i morgen. I dag så er Rune borte og det er helligdag, så da lar vi saga stå. Det er faktisk godt også med en dag uten snekring. Slik var jo bassenget før, jeg var så lei av den hvite kanten og jeg syns den “ødela” litt for helheten på verandaen. Men nå er jeg happy, nå gjenstår bare noen skruer foran og noen fakk bak pluss delen ved skimmer og pumpeanlegg, så er det komplett.

Vi hadde jo lyst å gjøre noe med et tau, men vi var usikre på hva, først så tenkte vi å ha tau rundt hele langs gulvet. Men så fant vi ut at det kunne bli litt mye, så vi lagde noen detaljer med tau og noen kobberfester i alle hjørnene. Det ble veldig fint. Så jeg regner med at jeg må vente til våren med å beise det. For bassenget blir jo brukt nå fremover, så da rekker det aldri å tørke.

 

Kan du drømme det, kan du gjøre det

 

I går kveld så hadde vi besøk av et vennepar, det var så koselig og vi satt ute i flere timer. Sovna som en stein når vi kom oss i seng i 00.30 tia, da var vi begge klare for drømmeland for å si det sånn. Alt i alt har denne pinsehelgen så langt vært fantastisk fin og enda så er det en dag med helg til. Håper dere har hatt det fint også og fortsetter med det både i dag og i morgen 🌸

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg