Den som har kjærlighet kan unnvære mye annet

Våknet litt før klokken sju i dag, da var allerede Rune oppe og hoppet. Det er så godt å stå opp tidlig, spesielt når vi har planer for dagen. Herlighet for et vær vi har nå, denne pinsen blir jo bare HELT topp. Jeg er så utrolig glad for at jeg har en handyman i hus, han er altså så flink til å realisere mine tanker. Og som regel matcher våre tanker om et byggeprosjekt. Vi rett og slett koser oss så innmari med å jobbe sammen.

 

Vi fikk et lite problem i går når slangen fra bassenget begynte å lekke skikkelig, det endte med at vi måtte tømme ut nesten alt vannet. Men da fikk vi byttet til ny skimmer samtidig, og i dag måtte vi bytte slanger. Nå virker det å være tett og bassenget er snart fylt opp igjen. Men nå er jo vannet kaldt da, og vi som hadde fått 29 grader i det. Men men, bare å smøre seg med tålmodighet og varme opp på nytt.

 

Den som har kjærlighet kan unnvære mye annet

 

Hver eneste vår så er det litt start trøbbel, men det er bare slik det er. Det er verdt det på en måte, og nå blir det bare så fint når vi blir ferdig med å bygge det inn. Vil ikke vise det før vi er helt ferdig, men jeg gleder meg til å vise dere som har lyst å se det. Vi forsøker oss på noen detaljer som vi tror kan bli fint, men det er langt ifra sikkert enda. Men kjenner jeg oss rett så finner vi en løsning. Vi tenker best sammen.

 

Ellers så skal vi ha litt besøk i kveld og skravle litt, det blir koselig. Tiden flyr når jeg skriver så nå får jeg avslutte og ta i et tak sammen med snekker’n min. Ønsker dere alle en fantastisk pinseaften, håper dere skal kose dere masse ❤ Det skal vi

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg