Spørsmål og svar

Jeg liker innlegg som dette og da jeg leste Vestfrøken sitt innlegg med sitt avsluttende spørsmål så tenkte jeg at jeg kunne svare på det i et eget innlegg. Det er moro å svare på spørsmål som får meg til å tenke litt.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Det første jeg gjør når jeg slår opp øynene er å sjekke om Rune er der ved min side. Går litt i surr akkurat i det øyeblikket om han er på jobb eller ei.

Hva engasjerer deg akkurat nå?

Det er veldig mye av huset som engasjerer meg, både inne og ute. Vi har kommet inn i en periode av året der jeg tenker mye på hva man kan få gjort nå mens været er bra.

Introvert eller ekstrovert?

Må nok si ambivert, da jeg kan være begge deler. Det spørs litt på om jeg er alene eller sammen med noen og hva slags situasjon jeg befinner meg i der og da.

Hvem/hva vil du hylle og hvorfor?

Jeg vil hylle DEG som tør å være deg 100%

Hva får deg glad?

Når jeg vet at mine nærmeste har det bra, det gjør godt i hjertet. Når noen gjør noe som betyr mye for meg. At jeg får til det jeg setter meg som mål. Å kunne glede andre. Å gjøre en god gjerning. Når jeg kan hindre mobbing av andre. De gangene jeg klarer å snu negative ting til noe positivt. Når blomstene vokser. Når jeg får blomster uten en spesiell grunn. Når sola skinner. Å få en klem. Ja, lista kan bli lang.

Hva er du stolt av å ha oppnådd det siste året?

Jeg er stolt av at jeg har jobbet med å ikke la covid knekke meg, jeg er stolt over at jeg har klart å minne meg selv på at det er lov å være redd, og at dette går over. Jeg er stolt over at jeg ikke har brydd meg om andre som syns jeg har vært litt mer hysterisk enn de. Alle tenker forskjellig, alle håndterer ting på hver sin måte.

Hva gjør deg provosert?

Urettferdighet og mobbing! Det er det verste som finnes

Politisk korrekthet og krenkorama – er det et tegn på at samfunnet utvikler seg til det bedre eller det verre? 

Noen mennesker bare må krenke andre og jeg er ikke fan av det. Mange lar seg også krenke av ting de ikke burde. Man kan heller ikke alltid være politisk korrekt syns jeg.

Dagsnytt eller Farmen?

Helt klart Farmen, ser ikke på dagsnytt, men 21 nyhetene på tv2

Involvere seg eller passe sine egne saker

Det kommer litt an på hvem sine ting det gjelder eller hva det gjelder. Hvis det å involvere seg vil gjøre en sak bedre så lønner det seg helt klart å involvere seg. Men gjerne i en situasjon der det er ønsket. I enkelte tilfeller er det helt på sin plass og passe på sine egne saker.

Nøye planlagt eller tar det som det kommer?

Igjen, så spørs det litt. Jeg er fan av å planlegge ting som skal gjøres og har lister i alle kriker og kroker. På noen områder vil jeg gjerne planlegge, som for eksempel det å kjøre langt. Jeg drar sjeldent på en spontantur til ikea oslo.

Hva er det modigste du har gjort?

Det modigste jeg har gjort er å åpne meg om min sosiale angst. Jeg gikk med en maske utenpå ovenfor ALLE i mange år før jeg tok mot til meg og fortalte hva som plaget meg. Kommer aldri til å angre på det, men det tok meg flere år og ta det skrittet. Det har hjalp meg så utrolig mye i min bedring på det området å vite at de som trenger å vite vet. Mange år har vært gode nå, for jeg vet jeg kan snakke om det med noen.

Hva ville DU svart? 

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

4 kommentarer

Siste innlegg