5 ting jeg liker å gjøre på søndager

Det hender at jeg syns det er helt greit med regndager, spesielt på søndager. Denne dagen er lettest og bruke til å senke skuldrene, slappe av og bare være. Ikke noe stress, ikke noe som gjøres, ikke noe vi skal. Vi kan bare gjøre akkurat det vi ønsker å gjøre. Gå i pysjen hele dagen, se film eller serie, skrive litt, tenke litt, bare kose oss. Man trenger slike dager innimellom hvor vi slipper å føle at vi burde gjøre noe fornuftig. Har vi lyst har vi lov så klart, men det gjør heller ikke noe om man velger å ikke gjøre noe. Det jeg liker å gjøre på søndager er:

Rydde

Jeg syns det er alright å ta for meg feks sminke/negl/produkt skuffene mine i garderoben. Sortere, kaste og få orden. Det er lett å holde orden der en god stund, men så er det plutselig ikke så nøye lenger en stund, så derfor må det gjøres om og om igjen. Men jeg liker å gjøre det så det er ikke noe problem.

Serie

Spesielt på innedager som i dag så kan jeg slappe av med serie eller en film. Nå for tiden så ser vi jo denne stranger things sammen, men for meg selv på telefonen ser jeg på sister wives.

Bake

Jeg får sånn lyst til å lage noe på søndager, enten skikkelig langtidsmiddag eller noe bakverk. I dag så var ønsket stort om hjemmelaget pizza her i huset, så da blir det det. Så det kan hende jeg setter igang med noe snadder til mellommåltid.

Spa

Jeg bruker å passe på at alle som skal dusje gjør det på lørdag kveld, slik at jeg vet at jeg kan gå på badet å bli der så lenge jeg ønsker i dag. Denne dagen blir det ikke bare en kjapp dusj som ellers, men litt skrubb både her og der. Hårmaske, ansiktsmaske og fotspa. Planlegge

Jeg liker ihvertfall å tenke tanken på at jeg planlegger uken som kommer. Det er ikke alltid jeg får planlagt den fullt ut, men som regel vet jeg på søndag hva jeg skal på mandag og tirsdag. Kommer langt med det da, da er man igang med noe. Skryter kanskje på meg at jeg vet frem til tirsdag da, men mandagen skal jeg få til.

 

Ha en fin søndag og nyt en evt innedag  🥰

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg