5 ting som irriterer meg ved meg selv

Jeg har en tendens til å forårsake mine egne irritasjoner. Joda, det hender jeg irriterer meg over andre både ting og mennesker, men den som er mest irriterende på min liste er meg selv.

Børste håret

Hvor vanskelig er det å børste gjennom håret sitt hver dag, det tar vel 3 minutter så er det gjort. Men jeg, jeg hopper over det dag etter dag og blir like irritert hver gang jeg MÅ børste det for at jeg ikke har gjort det hver dag. Er det mulig.

Det finnes ikke noe etterpå

Hvis jeg finner ut at jeg skal gjøre en ting og har mulighet til å gjøre det med en gang, så er det lite som kan stoppe meg. Jeg skulle nesten ønske at jeg hadde litt mer ro i systemet så jeg kunne planlegge ting litt bedre. Tror det er en til i huset her som er litt enig.

Broer

Jeg “holder pusten” når jeg kjører på broer og det er bare så irriterende for HVIS broen skulle falle ned så hjalp det ikke mye å holde pusten gitt. Det samme gjelder hvis jeg må gå på en bro.

Glemsk

Jeg er altså så glemsk! Hvis jeg feks sitter å skriver og får et pling på telefonen og bare skal se hva det var, så ender jeg ofte opp med å gå igjennom alt og glemmer at jeg faktisk drev med noe annet. Og hvis jeg skal noen plass, så skjer det ikke en gang at  jeg glemmer et eller annet å må snu. Går det an å være så forvirra.

Orden

Jeg MÅ ha orden i veska, lommeboka og i handlekurven. Altså de plassene som egentlig ikke er så viktig, det er noen av mine ocd’s. Og vet du hva, det er skikkelig irriterende!

Ha en flott mandag 🙏

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg