Årets pepperkakehus (bildedryss)

Da har vi endelig kommet i mål med årets pepperkakehus, det har vært en moro sak å gjøre sammen og vi var jo optimistiske til at vi skulle klare å lage et hus ganske så likt vårt eget. Det ble målt opp og nedskalert, noen mål er HELT KLART ikke riktige, men så godt som. Så var det måling og litt feilsteking og så blandet vi noen vegger og lagde for små tak, men til slutt så ble det veldig bra og vi har hatt 3 dager hvor vi har kost oss med dette.

 

  • Oppskrift lim og snø: 3 eggehviter, i boks melis og 1 ss sitronsaft. Kjør i maskin i 5 minutter og da er den klar til bruk

 

Jeg fikk lov til å ta meg av detaljer, men han var ikke langt unna når jeg trengte han. Jeg skulle bare ønske at både str på huset og utseende ble like bra på bilder som det er i virkeligheten. Det er ihvertfall kjempekoselig her det står på spisestuen. Et lite tips hvis dere skal lage pepperkakehus enten selv eller med barna. Bruk oppskriften som stpr lenger opp til både liming av hus og påfylling av snø. Perfekt å bruke. Håper dere syns dette ble fint.

Ha en fin kveld og en god natt ❤

gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram HER og på min facebook side HER

 

8 kommentarer

Siste innlegg