Akkurat nå

I mine tanker

Denne julen så har jeg lyst å være litt kreativ og lage fine bordkort og borddekorasjoner selv. For som jeg har sagt før, så skal jo alle gavene være ferdig innen desember. Det betyr at jeg får god tid til å pusle med slike ting og på pinterest florerer det jo med tips til dette. Limpistol, rødt, hvitt og grønt stoff og litt stæsj på en hobbybutikk så kommer man langt.

Ønsker jeg at

Vi alle er flinke med smittevern, jeg kjøpte en pakke med slike kirurgiske ansiktsmasker i mars og i går prøvde jeg en. Jeg hadde den på i 2 minutter bare for å se hvordan det faktisk var å ha den på. Det var varmt og det var vanskelig å puste normalt i den. Tankene mine gikk direkte til de som jobber i yrker der de MÅ ha på disse maskene pluss alle andre smittevern ting i MANGE timer i strekk. Det står det virkelig respekt av og stakkars mennesker, det må virkelig være en stor utfordring, men de gjør det for oss. Det minste vi kan gjøre i gjengjeld er å gjøre vårt beste for å holde oss og de rundt oss friske.Her i huset

Jeg er ferdig å rydde det meste for dagen, Patrick har jobbet natta så gulvene er støvsugd. Jeg har ingen skittentøy, og alle klær er plassert der de skal være. Sheriff har vært oppe å vandret i et par minutter, men fant fort senga igjen og det samme gjør Rune. Gutta i huset er trøtte i dag og jeg hører during både fra buret og senga, de snorker i kor.

Ute

Været er ok, temperaturen er ok og jeg skal få samlet alle blomster som skal kastes. Det er noe jeg skulle gjort for lengst. Men det er bedre sent enn aldri! Jeg håper at containeren snart blir hentet her ute slik at vi bestille en egen for å få kastet våre ting i.

Skal jeg

Bestille meg en frisørtime, nå er det på tide! Så skal jeg vaske mitt hobbyrom/kontor.

Ha en strålende dag alle sammen 🙏

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg