Akkurat nå

I mine tanker

Dager som i dag hvor vi skrur opp musikken, får orden og koser oss sammen. Forbereder til dagens middag og skal ha vafler til sen lunsj. Man kan lage slike fine dager om man vil og i dag vil vi det selv om at jeg har veer i kjeven. Det føles i hvert fall sånn, men gleden over en fin dag overgår det.

 

Dagens ord/setning

Jeg skal ikke si hver dag, men ofte så kan jeg starte dagen med å tenke på et ord eller en meningsfylt setning jeg skal huske hele dagen. Det er god hjelp i det faktisk og man behøver ikke å ha en dårlig dag for å trenge det. Det kan også gjøre en god dag bedre. Så i dag er mine ord «Det går over»!

 

Her i huset

Patrick (roboten) jobber, Rune styrer på kjøkkenet, jeg har gjort klart til vafler og Sheriff gjemmer seg for Patrick. Jeg skriver litt og skal snart dra på butikken for å kjøpe ibux. Det var veldig dumt at jeg glemte å kjøpe inn i går, men bedre sent enn aldri.

Ser jeg frem til

Vår, sommer, venner, familie og alt som følger med i den tiden vi kan være ute sammen. Grillsesong, bading og rett og slett en haug med kos. Ser også frem til en koselig helg med kjærste’n <3

 

Håper jeg

At dere får en fin helg og at dere tar vare på dere selv, det er viktig i disse dager. Kos deg litt ekstra i dag og jeg sender en lørdagsklem fra meg til dere ❤

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg