Bloggere jeg liker. Del 1

Jeg elsker framsnakk som dere vet og jeg har gjort det selv noen ganger. Det er ikke akkurat slik at noen får himla stor pågang av lesere når jeg gjør det, men det er vel ikke alltid det som teller. Mange av disse bloggerne en god gjeng som følger dem. Likevel er det gøy å kunne anbefale de, fordi jeg liker dem.

 

Det føles faktisk veldig godt å skrive om andre, det liker jeg

 

Dette innlegget blir i 2 deler. Det er så mange jeg vil si noe om og som jeg syns fortjener en liten oppmerksomhet. Kanskje noen ser en interessant blogger de ikke har sett før og det er jo hyggelig. Dagen i dag er det regnfylt og det er endel ventetid mellom øktene på dagens gjøremål, så tror jeg at jeg setter i gang med del 2 allerede når jeg er ferdig med denne.

❤ Lenalykke

Ei søt dame med en koselig blogg som jeg har fulgt lenge. Det har opp igjennom vært mange forskjellige røde tråer i denne bloggen og jeg syns hun kler LenaLykke navnet så mye bedre enn Tastaturheks. Har nemlig aldri sett på henne som en heks. Hun deler tips, triks, mange flotte bilder og meninger. Sjekk ut hennes blogg HER.

Gry

Denne dama er fantastisk, hun skriver altså så ekstremt bra, hele bloggen hennes er velskreven, interessant og kreativ og jeg liker den veldig godt. Noen ganger blir jeg satt litt ut av teksten fordi den kan være litt for innvikla/ for godt skrevet for meg. Men digger den likevel! Takk for at du viste omsorg og ga meg mange gode tips. Sjekk ut hennes blogg HER.

Christine Emilie

En ganske så ny blogger selv om de fleste av oss har “kjent” henne lenge. Hun skriver bra, hun har godt innhold og hun tar håndarbeid til et helt annet nivå enn andre. Utrolig kreativ og jeg får nesten lyst til å begynne med håndarbeid selv, for ikke å snakke om bakefristelsene. JUMMY! Bloggen hennes finner du HER.

Bunnytrash

Her finner du sterke meninger, humor og en sprudlende mann som gir av seg selv. Som han selv sier: “Rå, smågal og rett fra levra!” Og det liker jeg for det å være seg selv på blogg er nettopp slik det skal være. Han tåler en støyt og han er familiekjær og veldig stolt av det. U rock! Takk for at du var der og ga meg både gode ord og mange motiverende ord. Ta deg en tur innom og hils på Bunny’en vår HER.

Frodith

Altså, for en god dame, for en kreativ sjel og for ei fargerik dame. Jeg er så glad for å ha blitt “kjent” med henne, hun har så flotte innlegg, hun kjører i gang utfordringer. Er det er periode hvor det virker “DØDT” her på plattformen så liver hun den opp med et eller annet sprell. Og har du ikke hilst på Salt&Pepper så burde du det. Ta en titt da vel, bloggen hennes finner du HER.

Kokkejævel

Altså det går jo ikke an å ikke nevne han her, det skal leites lenge for å finne en mer “livet, slik det er” blogg enn denne. Jeg må si jeg ikke hadde troen på at han skulle klare målet sitt med toppturene, men der tok jeg meget feil. At rygg og smerter setter stopper for en og annen tur er en ting, men han har jammen meg gått med smerter også. Imponerende! Humor, alvor, arbeid, familie, kjærlighet, sorg og en ærlig blogg som du kan lese HER.

Mammapåhjul

Denne dama er noe av det råeste jeg har “møtt”, hun kan få enhver til å tenke seg om 2 ganger når man er i klagemodus. For et syn på livet, for et pågangsmot, for en familie og for noen ord hun skriver. Denne dama kan man lære en ting eller to av. Teksten kan være både morsom, alvorlig og utrolig rørende. Sterk, tøff og fantastisk er du Vivian ❤ Ta del i hennes liv du også HER.

Vestfrøken

Inspirerende, inkluderende og flott blogger. Jeg har lånt et innlegg eller to fra henne og finner mange av hennes innlegg som godt innhold. Selv om hun ikke blogger på noen dager så titter jeg innom for å se om det kanskje har kommet noe jeg ikke har fått med meg. Det burde du også gjøre HER.

Annebe

Her finner du flotte motebilder, naturbilder og tekst fra hennes hverdag. Hun er en fin blogger som er kjempeflink til å gi en lyd fra seg når hun er innom og det settes virkelig pris på. Har fulgt henne lenge og har ingen planer om å gi meg med det. Veien til hennes blogg finner du HER.

Docogdask

Jeg er fan av bloggere som skriver om hverdagen, hva de gjør, ting som skjer og om livet rett og slett. Denne bloggeren liker jeg godt, her filtreres ikke noe føles det som og det er så flott. Disse to er livsnytere som vet å kunne klare alt sammen og det ser jeg opp til, besøk dem HER.

MonicaVederhus

Ei jente som skriver om livet som rusfri, hun legger ikke noen demper på sine innlegg og skriver rett fra hjerte. Oppturer, nedturer og det du kan tenke deg på denne reisen deler hun. Besøk henne HER.

Jeg liker dette, men det jeg ikke liker er følelsen av å utelate noen. Uansett, følg med på del 2

Ha en knall dag ☀🌨

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

 

 

18 kommentarer

Siste innlegg