Det å være etterpåklok er en enkelt ting

Det å være etterpåklok er en enkelt ting, men hva med å være klok før det er for sent? Det gjelder så mye og noen ting kan man faktisk gjøre noe med før man har kommet i den situasjonen at man blir det. De smarte tankene om hva man burde ha gjort er enkle å få frem når «skaden» allerede har skjedd. Man tenker ofte etterpå at man burde tenkt annerledes, gjort annerledes, gjort mer eller mindre. Sagt noe eller latt være å si noe. Det er vanskelig noen ganger å vite hva man skal gjøre på forhånd på noen områder også.

 

Det er sant som man sier at av skade blir man klok og at man lærer av sine feil. Men det er for sent å snyte seg når nesa er borte. 

 

Det samme gjelder dette med coronaen, konsekvensene kan bli store ved å unngå å bruke de smitteverntiltaket som er satt frem. Jeg hadde virkelig angret om jeg hadde vært årsaken til at feks mamma hadde havnet i respirator med covid 19 fordi jeg tenkte pytt pytt og hoppet over bruken av antibac når jeg er ute på butikker og ellers. Nei, der er jeg jammen meg klok nok før en skade skjer og sikrer meg så godt jeg kan for å slippe å måtte bli etterpåklok og tenke: “Jeg skulle virkelig tatt dette alvorlig”. Jeg tar det alvorlig på forhånd og går ikke forbi de midlene som er satt frem slik som ekstremt mange gjør.

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏❤

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg