Det ble litt stille i andre enden av røret før hun sa: “Hææ??”

En greie jeg alltid har hatt med meg i livet mitt er at jeg syns det er vanskelig å svare ja med en gang til en invitasjon eller et forslag om å gjøre noe. Jeg trenger et øyeblikk på å tenke gjennom det før jeg eventuelt svarer ja. Dette er noe som bare er der pga alle mine år med angst. Jeg må liksom vite litt mer om den bestemte destinasjonen eller hva gjøremålet går ut på. Og det er ikke så lett å skjønne for en person som aldri har hatt slike problemer. Men jeg mener jo ikke å være vrang eller vanskelig, det er bare slik jeg er (dessverre).

Mest av alt er jeg glad for at jeg blir møtt med så mye forståelse når jeg faktisk sier det som det er. Det har gjort alt så mye enklere for meg. Og ikke minst for de som er meg nær kan jeg tenke meg.

Hvis jeg selv planlegger ting så er jeg jo forberedt og kan da spørre Rune eller venner om de vil være med på ting og hvis de svarer ja, så kan vi gjøre det med en gang. Høres kanskje litt merkelig ut, men jeg er nok ikke en veldig spontan person. Selv om at jeg innimellom glimter til og svarer ja og blir med på ting med en gang. Jeg husker Linda ringte til meg en morgen for ikke så altfor lenge siden å spurte meg om vi ville være med på en dagstur til Sverige. Klokka var da halv ni og båten gikk klokka 10. Jeg svarte: “ja, det kan vi vel”.

Det ble litt stille i andre enden av røret før hun sa: “Hææ??” Ikke i hennes villeste fantasi hadde hun regnet med å få et ja fra meg med en gang. Ble litt sjokkert selv, men kjente også på en veldig god følelse og det endte opp med å bli en veldig koselig dag da. Det er ikke bare bare å være spontan når man har litt angst innabords. Men jeg prøver så godt jeg kan å ikke la det gå utover andre, selv om at det lett at det gjør det. Jeg er bare så utrolig glad for at det er så mye enklere å leve med nå enn det har vært. Hurra for det ❤

Håper dere har en fin lørdag.. Og husk å snakk om det hvis noe plager deg, det er ikke enkelt å takle alt alene.gessele-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg