Det er en utrolig god følelse å kjenne på

I dag startet dagen klokka 06.00 og jeg var ikke helt klar for det, men når man drømmer merkelige drømmer så er det kanskje helt greit å komme seg opp. Hvor kommer disse drømmene fra egentlig? Det er så rart når man våkner og er usikker på om det var en drøm eller ei fortsatt. Noen ganger er det helt klart bra at en drøm er en drøm. Spesielt når de er vonde som den i natt var.

 

I dag så skal jeg vaske litt videre, jeg tar det helt med ro når det kommer til julevasken i år. Litt og litt hver dag, inni skap under skap ved siden av skap og oppå skap. Til uka så skal alle vinduer vaskes utvendig og det er noen som gjenstår innvendig. Sånn bortsett fra at det gjenstår en del vask, så tror jeg at jeg skal unngå stress siste dagene i år. Krysser i hvert fall fingrene for det.

 

Det er en utrolig god følelse å kjenne på

 

Apropos stress, så vil jeg ikke si jeg er helt stressfri riktig enda. Disse julegavene stresser meg litt, ikke fordi det er så vanskelig å få dem kjøpt, men fordi at det finnes flere gaver jeg ikke har peiling på hva skal inneholde. Det MÅ jeg bruke litt tid på å finne ut i dag for jeg er så klar for å bli ferdig. Jeg vet at når jeg først setter meg ned og kommer i gang, så går det veldig bra.

 

Men fy søren så jeg er glad i denne tiden vi er inne i nå. Denne tiden gjør noe med oss mennesker, i hvert fall med meg. Akkurat som om man får et varmere hjerte i jula. Ikke at det er så kaldt ellers, men dere skjønner sikkert hva jeg mener. Følelser blir så forsterket og takknemligheten for det man har i livet kjennes ekstra godt. Og det er en utrolig god følelse å kjenne på.

juanita-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg