Det er naturens gang, ikke vårt begjær!

Det er rart hvordan vi mennesker må oppleve ting selv for å skjønne en annens problem til tider. Som for eksempel overgangsalderen (OGA), jeg kom i den i 2013 etter at jeg måtte operere ut alt nedi der. Og med OGA så kommer det blant annet hetetokter og de er ikke bare moro. De kommer kastet på deg som lyn fra klar himmel og har ikke faste tidspunkt. Det er vanskelig å skjønne hvor frustrerende det faktisk er.

 

Jeg syns det er LITT moro nå når de som ikke skjønte det den gang springer ut etter luft. For de som holder på å «dø» av varme akkurat som jeg gjorde «Herregud, det er vel ikke så ille?» Det kan jeg huske å ha hørt mer enn en gang. Nå endelig kan jeg kose meg under et pledd en hel kveld, det kunne jeg ikke i mange år. Det har ikke noe å si hva slags temperatur det er inne eller ute, når de kommer så kommer de.

 

Bevar tanken enkel når livet er vanskelig

 

Det er merkelig hvordan kroppen vår fungerer, rart hvordan livet er til tider. Tenk å plutselig i løpet av 1 sekund bli så varm at svetten pipler ut. Og i løpet av et par minutter så er kroppstemperaturen normal igjen. Dette er jo ikke bare den eneste plagen med OGA, men det er denne bivirkningen av det de fleste av oss jenter klager høyt over. Trøst dere med det, at det går over, det er bare litt ille når det står på som verst

 

Så kjære jenter, trøst dere med det at det går over, det er bare litt ille når det står på som verst. Og til dere menn som bor med OGA damer, ha tålmodighet, ha forståelse. Det er IKKE vår skyld at vi klikker litt innimellom slaga i løpet av en dag. Det er naturens gang, ikke vårt begjær! For jeg tror det er MANGE som kunne tenkt seg å vært foruten denne perioden. Men, sånn er livet.

Ha en fin kveld

honey-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🙏

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg